#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

evet Cana tam Terim'lik oyuncu :)

Mesela ben birebir aynı özelliklerim olan bir insanla anlaşamazdım. :D Hagi ve Cana'yı birbirine çok benzetiyorum. Umarım onlar anlaşabilir ve Cana, Hagi'nin favori oyuncusu olur. :D

cana003.jpg
[/URL][/IMG]

Karekter olarak aynı kişiler aslında.

Cananin neyini gordunuzde adami iyi olarak goruyorsunuz adam sadece kirmizi kart yada saridan baska bisey bilmiyor zaten

Genelde dandik diye tabir edilen ligleri takip ettigimden bende Cana'yı pek izlemedim acıkcası. Savascı ruhlu ama tek hamlelik bir oyuncu gibi geldi bana. Suana kadar pas atamayan bir kazmadan daha öte bir oyun oynamadı. Süpürücü bir oyuncu alsak daha iyi olurdu sanki. Biraz daha bekleyip görelim.

Genelde dandik diye tabir edilen ligleri takip ettigimden bende Cana'yı pek izlemedim acıkcası. Savascı ruhlu ama tek hamlelik bir oyuncu gibi geldi bana. Suana kadar pas atamayan bir kazmadan daha öte bir oyun oynamadı. Süpürücü bir oyuncu alsak daha iyi olurdu sanki. Biraz daha bekleyip görelim.

Kesinlikle yanlis düsünüyorsun Mete. Uzun süre takip ettigim ve begendigim bir futbolcuydu Cana. Düzenli bir bicimde oynayip, alisma süreci geride kalinca taraftarin en sevdigi oyunculardan biri olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt