#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

alakan yok olaylarla

adam sakat olmadigi ve yabanci kotasi olmayan her mac oynadi

Yabancı kotasını kendin belirlersin değil mi? İstersen Cana'yı koyup başka oyuncuyu kenara çekebilirsin. Ki kötü performans veren çok oyuncumuz vardı hatırlarsanız.Bu adama bu kadar para vermişsen ve bölgesinin en iyi oyuncusuysa fırsat buldukça şans tanımak gerekir değil mi?

Öyle bir yazıyorsun ki sanki Riijkard döneminde hiç oynamadı adam.

Adam bir maç oynadı diğer maç sakattı. Adam hayatında sakatlanmadığı kadar bizim takımda 2 aylık dönemde sakatlandı. El insaf yahu. Riijkard'ı kötüleyecem diyerek abartmayın.

Yabancı kotasını kendin belirlersin değil mi? İstersen Cana'yı koyup başka oyuncuyu kenara çekebilirsin. Ki kötü performans veren çok oyuncumuz vardı hatırlarsanız.Bu adama bu kadar para vermişsen ve bölgesinin en iyi oyuncusuysa fırsat buldukça şans tanımak gerekir değil mi?

pinonun yedegi kim

cananin ydegi kim?

ikisi arasindaki farka bakip karar ver

O zaman Ayhan'a Mustafa'ya laf etmeyin.Sürekli orta sahamız kötü deyip durmuyor mu bu takımın taraftarı? O bölgedeki en kapasiteli oyuncumuzun Cana olduğu açık. Ve böyle adamların takıma alışması ve form tutması için şans bulması gerekir, antrenmanda olacak şey değil tabii ki. Siz tercih edin Barış mı,Mustafa mı, Ayhan mı ,Cana mı?

Maç eksiği nedeniyle oyundan çıktı bu adamın nasıl olduğunu anlamıştır taraftar ilk yarıda olsa çok beğendim.

O zaman Ayhan'a Mustafa'ya laf etmeyin.Sürekli orta sahamız kötü deyip durmuyor mu bu takımın taraftarı? O bölgedeki en kapasiteli oyuncumuzun Cana olduğu açık. Ve böyle adamların takıma alışması ve form tutması için şans bulması gerekir, antrenmanda olacak şey değil tabii ki. Siz tercih edin Barış mı,Mustafa mı, Ayhan mı ,Cana mı?

arda oldugu surece bu adam 11 de

arda yokken ve kewell varken biraz zor

Tugay Kerimoğlu Cana'ya yola getirecek.Bundan eminim. Zaten bugünde iyiydi.

Kewell aşığı bir insan olarak bile Cana'nın şans bulması gerektiğini söylüyorum çünkü o bölge çok kritik, bunun siz de farkındasınızdır.

evet ama bu adam dunyanin en iyi onliberolarindan biri diyen insanim ben

ama bir derdi var 60 dkk yi goremiyor dili disari cikiyor

cok sakatlik gcirdi ne yazikki ust uste

dedigim gibi olayin FR ile alakasi yok

oynama durumu olan her mac oynatti

evet ama bu adam dunyanin en iyi onliberolarindan biri diyen insanim ben

ama bir derdi var 60 dkk yi goremiyor dili disari cikiyor

cok sakatlik gcirdi ne yazikki ust uste

dedigim gibi olayin FR ile alakasi yok

oynama durumu olan her mac oynatti

İşte bende 60 dk.nın üzerine çıkabilmesi için son 20 dk. dahi olsa şans bulması gerektiğini söyledim.Kaç maç kenarda oturduğunu da belirttim uzatmanın manası yok.

İşte bende 60 dk.nın üzerine çıkabilmesi için son 20 dk. dahi olsa şans bulması gerektiğini söyledim.Kaç maç kenarda oturduğunu da belirttim uzatmanın manası yok.

sen haksizsin demiyorum reis

Rijkaardin sucu yok diyorum

biz adamin iyi topcu oldugunu biliyoruzda koca adamlarmi bilmiyor

yok iste cikaramiyor daha maci

bence 1 ayi daha var tam kapasiteye gelmesi icin

28 de çıkaracağı adamın kondüsyonu olmadığını göremiyor muymuş ki?:)

28. dakikada çıkardığı maçta yalnış hatırlamıyorsam Aydın'ı aldı yerine. Orada taktik değişiklik yaptı. Bu bir tercihdir.

ve tekrar diyorum Riijkard olduğunda oynamamasının sebebi sürekli sakatlık geçirmesiydi. Bir hafta sağlamdı diğer hafta sakattı. O yüzden de kendini bulamadı Cana. Riijkard hazır olmayan bir futbolcuyu kolay kolay oynatmıyor.

28. dakikada çıkardığı maçta yalnış hatırlamıyorsam Aydın'ı aldı yerine. Orada taktik değişiklik yaptı. Bu bir tercihdir.

ve tekrar diyorum Riijkard olduğunda oynamamasının sebebi sürekli sakatlık geçirmesiydi. Bir hafta sağlamdı diğer hafta sakattı. O yüzden de kendini bulamadı Cana. Riijkard hazır olmayan bir futbolcuyu kolay kolay oynatmıyor.

ama her maci seyrediyorlar baksana:)

28. dakika sadece bir örnek.

Elano iki yıldır 90 dakika tamamlayamadı neredeyse:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt