#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Duvar gibi adam :)

"Neden oynatılmadı bugüne kadar?!" diye serzenişte bulunasım geldi...

Cana istenilen düzeye gelmiş.Kimse Rijkaarda laf atmasın onun zamanında Cana hiçte böyle oynamadı aslında kimse dünkü gibi oynamadı ya neyse..

Kirmizi Cizgi programinda Hincal'in partneri olan kirik herif amerikan gürescisi gibi bulmus Cana'yi. Cok kabaymis, zarif degilmis. Ahaha hayatimda duydugum en yüzeysel yorum.

ne kendini attı top karın boşluğuna geldi sonra yalpalayarak ayağa kaldı gelen topu gene karşıladı ya dedim abi bu adam gerçekten kanını akıtır bu takım için

alex ne kızıyordur ama şimdi.ulan mehmet topaldan kurtulduk şimdide cana çıktı başımıza diye.

TRde 60 tane Cana gibi oyuncu bulurum diyen dangozlar izlerken ne düşündü acaba? O rıdvanla Sergen dangalağı.O değil de sergen nasıl mor oldu.Kepçe kulak seni.Atçı

İlk dakikalarda ölümüne pres yapıp Lugano'ya tekme salladığı bi posizyon vardı. Adam ezmeye gitmiş resmen. Helal olsun sana reis, yakışır.

İlk dakikalarda ölümüne pres yapıp Lugano'ya tekme salladığı bi posizyon vardı. Adam ezmeye gitmiş resmen. Helal olsun sana reis, yakışır.

Aynen ilk anlarda oldu o resmen gözdağı.Tekmeyi salladı ve eliyle itti orada.İşte anladılar işlerinin kolay olmadığını.Oyunu kuralına göre oynuyoruz artık.

Cana'dan...

''TOPA KARŞI SERT OLMAK BENİM OYUN KARAKTERİMİN BİR PARÇASIDIR''

''Topa karşı sert olmak benim oyun karakterimin bir parçasıdır. Burada da öyle olacağım'' diyen Cana, ön liberonun önemli bir pozisyon olduğunun altını çizerek, ''Çünkü takımı organize etmeniz gerekiyor. Hocanın isteklerini mutlaka sahaya yansıtmanız gerekiyor. Ben de elimden gelenin en iyisini yapacağım ve o oyun içindeki sertliğimi de sürdüreceğim'' dedi.

Cana, babasının da daha önce Türkiye'de futbol oynadığının hatırlatılması üzerine şunları kaydetti:

''Bu transfer kararını tabii ki hep birlikte verdik, babamın tabii ki bir etkisi var. Kendisi Türkiye'de de oynadı, Türkçe de biliyor. Sadece bu transfer kararında değil kendisi futbola başladığımında beri sürekli benim yanımda, her türlü kararı birlikte alıyoruz. Kendisi bir baba gibi değil, bir hoca gibi, bir antrenör gibi sürekli benim yanımda olmuştur. Galatasaray'dan teklif aldığımda da kendisi ile sürekli irtibat halindeydik, kendisinin de desteği oldu.''

''HEM SERT OYNAMAYI, HEM DE HIZLI OYNAMAYI SEVİYORUM''

Lorik Cana, oyun tarzı hakkındaki bir soruya ise şu yanıtı verdi:

''Tabii ki futbolcuları sınıflandırabilirsiniz. Bazı futbolcular daha teknik oynar, bazısı ise sert oynar, ben kendimi mental olarak güçlü oyuncular sınıfına koyuyorum. Çok güçlü olduğumu düşünüyorum. Saha içinde ve dışında her zaman takımıma hizmet etmeyi düşünen mental bir yapım var. Futbol karakteristiği anlamında konuşursak hem sert oynamayı, hem de hızlı oynamayı seviyorum. O yüzden Premier Lig bana uygun bir ligdi diyebilirim.''

Her zaman bir lider yapım var. Takımın içinde lider olmak bana çok büyük bir haz veriyor. Burada Galatasaray formasıyla da bunu kesinlikle yapacağım. Eğer bir savaşa gidiliyorsa ilk başta ben gideceğim. Lider yapımı burada da devam ettireceğim.

fb-gs_f4372_800.jpg

fb-gs_8055f_800.jpg

vlcsnap2010102515h32m20.jpg

Niang'dan sert bir sekilde topu caldigi pozisyon. Eliyle bide topa dokundum lan hakem diyor. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt