#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Geçen sene Topal yüzünden en az 10 puan kaybettik. Hatta bir maçı da bariz onun hatasıyla kaybettik.

topal la cana karsilastirmasina girmeyelim:) agir konusabilirim gene topal hakkinda:)

o once kendi takiminda bir oynamaya baslasin

Soğukkanlıydı bence Topal. Elbette pas hataları vardı ama topu aldığında M.Sarp gibi heyecan yapmıyordu. Topu biraz fazla dürtüyordu, birde sırtı dönük top aldığında tam dönüş hareketini yapamıyordu. Cana yapabiliyor kanımca o tam dönüş hareketini. :D

Geçen sene Topal yüzünden en az 10 puan kaybettik. Hatta bir maçı da bariz onun hatasıyla kaybettik.

topal la cana karsilastirmasina girmeyelim:) agir konusabilirim gene topal hakkinda:)

o once kendi takiminda bir oynamaya baslasin

Bu kadar basit yahu. Ali Sami Yen'de beni kaç maç deli etti Topal saçma top kayıpları ve pas hatalarından dolayı.

Soğukkanlıydı bence Topal. Elbette pas hataları vardı ama topu aldığında M.Sarp gibi heyecan yapmıyordu. Topu biraz fazla dürtüyordu, birde sırtı dönük top aldığında tam dönüş hareketini yapamıyordu. Cana yapabiliyor kanımca o tam dönüş hareketini. :D

Onu Topal da yapıyor :D Aga bence soğukkanlı bir adamdı ama nedense olmamaya başladı. Ne yapacağını bilmiyordu iki senedir. Sarp kim aga ? Defansif orta saha gibi gözüküp de defans yapmayan adam Sarp. Ofansta çokluk yapıyor diye oynuyor başka bir şeyden değil. Topal'ın topu ne yapması hakkında düşünmesi sırasında zaten oyuncular yer alıyordu bununla ilgili çok görüntü gördüm ama şu an bulamıyorum.

bence mustafa sarp la topali karsilastiralim:)

bence sarpin top teknigi cok daha iyi

ama topal daha atletik

ha atletikligi ne isimize yaramis derseniz, cevap veremem:)

benim kitabimda panik atak kelimesinin karsiligidir kendisi

on libero olarak fener macinda 0000000000 top calmayla oynadigi gun tezim dogrulanmistir:)

bence mustafa sarp la topali karsilastiralim:)

bence sarpin top teknigi cok daha iyi

ama topal daha atletik

ha atletikligi ne isimize yaramis derseniz, cevap veremem:)

benim kitabimda panik atak kelimesinin karsiligidir kendisi

on libero olarak fener macinda 0000000000 top calmayla oynadigi gun tezim dogrulanmistir:)

M.Sarp'ın top tekniğimi var ? İki saatte bir pası veremiyor. M.Sarp topla buluştuğunda yarım saatte topu kontrol ediyor, sonra biraz panik yapıyor, 4-5 kere dürtüyor, kolları bir kartal edasıyla açıyor, sonra pasını atıyor. Top çalma konusuna hiç girmiyorum bile. :)

M.Sarp'ın top tekniğimi var ? İki saatte bir pası veremiyor. M.Sarp topla buluştuğunda yarım saatte topu kontrol ediyor, sonra biraz panik yapıyor, 4-5 kere dürtüyor, kolları bir kartal edasıyla açıyor, sonra pasını atıyor. Top çalma konusuna hiç girmiyorum bile. :)

Öyle bir olay olmuyor çünkü Sarp'ta :D

bence topaldan iyi teknigi, oyunu saga sola acmayi biliyor,

tabi yukarida soylediklerim topalla karsilastirildiginda

topal o atletikligine ragmen top calmadan ve rakibi karsilamadan oynadigi icin atletiklik sadece goz zevki icin:)

ben demiyormuydum topal en kral topunu oynasin bu takimda isi yok diye? catirt diye yollanmasina goz yumuldu, 3 milyon edecek adama 5 aldik

sonra balta dedim, onunda ipi cekildi

simdi seneye sag bek sorunu ve b2b sorunu cozulecek

al sana takim

tabi bu adnan brothers gene takimi yapboz etmezse

Mustafa Sarp futbol oynamıyor ki bale dansı yapıyor resmen. Arada bir toptan yahut gölgesinden kaçıyor o kadar. Futbolla hiçbir ilgisi yok, bırak yeteneği... :)

avrupa kupasi macinda topu calip ara pasi veren kimdi

topal nire sarp nire

ben topalin hayati boyunca bir arapasi falan verdigini gormedim ne yalan soylimmm:)

Abi bir iki kere yapıyor yahu en fazla bir kaç maçta o da :) Topalla asla kıyaslanamayacağı konudur top çalma. Defans yapıyor gibi gözülüyor sadece Sarp. Zaten Rijkaard bu yüzden genelde hücumda kullanıyor, o direncinden dolayı. Bana göre Sarp sıradanda daha kötü bir futbolcu :D

avrupa kupasi macinda topu calip ara pasi veren kimdi

topal nire sarp nire

ben topalin hayati boyunca bir arapasi falan verdigini gormedim ne yalan soylimmm:)

Orda topu çalmadı, rakip pas hatası yaptı. M.Topal 10'a katlar top çalmada, Sarp'ı. Abi vallaha komik oluyorsun bu iki oyuncu kıyaslayarak. M.Sarp ne ön libero, ne de box to box. M.Sarp Bank Asya'da, playmaker pozisyonunda oynayabilir. Kapasite yok adam da. Bülent Korkmaz nasıl beğenmiş bu adamı anlamıyorum, hayret !

M.Sarp topla buluştuğunda yarım saatte topu kontrol ediyor, sonra biraz panik yapıyor, 4-5 kere dürtüyor, kolları bir kartal edasıyla açıyor, sonra pasını atıyor.

Bu kadar şeyden sonra bırakta açsın oyunu sağa sola. Bize lazım olan orta saha oyuncusu, tek pas da bunu yapıcak.

sarp tamam iyi topcu degil ama cok abartiyorsunuz bence

futbol bilgisi saha gorusu topalla karsilastirilmaz bile benim gozumde

FR akilli adam bos yere oynatmiyor bu adami elimzideki BAM uclusunun birbirinden totalde pek bir farki yok.

hepsinin bazi ozellikleri digerlerinden iyi sadece o kadar

ama totalde bence barista sarpta ayhanda topaldan daha yararli oyuncular

ben buradaki milli maclari seyredince soyledim bakin isterseniz o konulara. bu topali bir daha milli takimda kimse gormeyecek dedim

hele selcuklar falan varken imkansiz

bizim takimda on libero yoktu adami topcu saniyorduk

milli takimda baska on liberolari ayni anda sahada ayni takima karsi seyredince aradaki fark o kadar belliki

mustafa sarp mahalle maçında bile oynamayacak kadar kötü, maçlarda özellikle kendisin takip ediyorum orta sahadaki ikili mücadeleleri sadece izliyor, geriye döner gibi yapıp 2 metre koştuktan sonra o koşuyu da yarıda bırakıyor, geriye dönüyüm alan kapatıyım gibi bir olay kesinlikle yok ya da ortasaha veya defansta oyun sıkştı boşa çıkıyım alan yaratıyım top alıyım gibi bir anlayış da yok, sürekli bir kaçış vaziyeti, sorumluluk almayayım düşüncesi, top bana gelmesinde kime gelirsin gelsin anlayışı, bir de bu adam kendisini bazen 10 numara falan zannediyor...

Bence "BAM" diyerek Ayhan'ın hakkını yiyorsunuz. Tamam eskisi kadar iyi değil, yaşlandı ama bu haliyle bile (5 x M. Topal + B. Özbek + Mustafa Sarp) gücündedir.

mustafa sarp mahalle maçında bile oynamayacak kadar kötü, maçlarda özellikle kendisin takip ediyorum orta sahadaki ikili mücadeleleri sadece izliyor, geriye döner gibi yapıp 2 metre koştuktan sonra o koşuyu da yarıda bırakıyor, geriye dönüyüm alan kapatıyım gibi bir olay kesinlikle yok ya da ortasaha veya defansta oyun sıkştı boşa çıkıyım alan yaratıyım top alıyım gibi bir anlayış da yok, sürekli bir kaçış vaziyeti, sorumluluk almayayım düşüncesi, top bana gelmesinde kime gelirsin gelsin anlayışı, bir de bu adam kendisini bazen 10 numara falan zannediyor...

K.Erciyes'te 10 numara oynamış Sarp. Neyse konumuz Lorik Cana, konu dağılmasın. İyi forumlar herkese. :)

Aman Topal demeyin. 100 yılın kazığını attık susun sesinizi çıkarmayın :asd:

lorik-cana-samir-nasri.jpg

Bence "BAM" diyerek Ayhan'ın hakkını yiyorsunuz. Tamam eskisi kadar iyi değil, yaşlandı ama bu haliyle bile (5 x M. Topal + B. Özbek + Mustafa Sarp) gücündedir.

aynen öyle ayhan'ın oynadığı futbola bakıp kendilerinden utanmalılar ama ayhan da formsuz olursa hiç çekilmiyoru yahu, stop pas stop pas, tabi bu stopla pas arasında kendi ekseni etrafında bir dönüş ve pası verene kadar geçen en az bir 10 saniyelik zaman, ee tabi rakibin savunmada yerini alabilmesi için gösterilen bu müsamaha da ayrı bir konu...

K.Erciyes'te 10 numara oynamış Sarp. Neyse konumuz Lorik Cana, konu dağılmasın. İyi forumlar herkese. :)

valla bülent korkmaz'ın çapıyla ilgili bu sorun lincoln'ü 10 numara olarak yeren yere vuran birisinin mustafa sarp hayranı olması çok karşılaşılmayacak bir vakıa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt