#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Conceicao'yu Cana'dan cok daha iyi gorenlere karsıydı yazım. Ya yine Conceicao'yu izlemeden - o yıllarda cocuk yaşta ise- konusuluyor ya da Conceicao'yu hala deportivo'daki gunlerini baz alıyor. Cana'nın en formsuz hali ancak bizdeki Conceicao kadardır.

Daha durun bakalım yorum yapmak için erken..

Ayhan dikine hiç pas atmıyor. Yeteneği var ama her fırsatta geriye dönüyor. Yahu arkadaş, Servet bile Eskişehir maçında uzun dikine bir pas atıp Arda'yı pozisyona soktu, sen ne diye her fırsatta geriye oynarsın.

Cana'nın yanında Ayhan ve Sarp özellikle tercih edilmemeli çünkü Ayhan sahte oynuyor sağa-sola ve özellikle geriye paslar ve dan-dun ileriye vuruyor neden? Aman göze batmayayım da ne olursa olsun! Sarp'ı anlatmama gerek yok. Cana'nın yanında Elano-Barış-Arda mümkünse oynatılmasın ama Ayhan. Hakan Balta, Manisa'da bu pozisyonda da oynamış ama bilinmez şimdi ne yapar, nasıl oynar.

Cana'nın yanında Ayhan ve Sarp özellikle tercih edilmemeli çünkü Ayhan sahte oynuyor sağa-sola ve özellikle geriye paslar ve dan-dun ileriye vuruyor neden? Aman göze batmayayım da ne olursa olsun! Sarp'ı anlatmama gerek yok. Cana'nın yanında Elano-Barış-Arda mümkünse oynatılmasın ama Ayhan. Hakan Balta, Manisa'da bu pozisyonda da oynamış ama bilinmez şimdi ne yapar, nasıl oynar.

Barış oynamasın, Ayhan oynamasın, Mustafa oynamasın. Başka kim kaldı orta saha/ön libero olarak ?

Ama şöyle de düşünülebilir;

Ufuk

Sabri - Gökhan - Hakan - Insua

Cana - Neill

Elano - Misi - Arda

Baros​

Hakan'ın pas tekniği fena değil, defansta oynayabilir. Neill zaten pas tekniği ve oyun zekası çok iyi olan bir oyuncu, ön liberoda rahatlıkla oynayabilir kendisi. Ama Rijkaard'ın böyle oynatacağını hiç düşünmüyorum.

Goal.com'da Romanya-Arnavutluk maçının en iyi oyuncusu seçilmiş.

Barış oynamasın, Ayhan oynamasın, Mustafa oynamasın. Başka kim kaldı orta saha/ön libero olarak ?

Ufuk

Cana - Neill

Elano - Misi - Arda

Baros​

Hakan'ın pas tekniği fena değil, defansta oynayabilir. Neill zaten pas tekniği ve oyun zekası çok iyi olan bir oyuncu, ön liberoda rahatlıkla oynayabilir kendisi. Ama Rijkaard'ın böyle oynatacağını hiç düşünmüyorum.

bence hakan ve neill in yerini değiştir olur bu iş:D

Ufuk

Cana - Neill

Elano - Misi - Arda

Baros​

Bende Neill'ın ön liberoda sırıtmayacağı hatta çoğu oyuncumuzdan iyi oynayacağını düşünenlerdenim.Ama ayağına hakim,güvenebileceğimiz dengeli bir stoperimiz olsa denenebilirdi sanırım.Gerçi Neill-Cana ikilisinden topta geçmez ama :) yediğimiz ataklarda stoperler ellerinden geleni yapsalarda Neill'sız düşünüemiyorum defansımızı.

Goal.com'da Romanya-Arnavutluk maçının en iyi oyuncusu seçilmiş.

Bizim taraftarlar seçmiş olabilir:)

Bu sene beni en çok heyecanlandıran transfer Cana'dır.daha önceden bildiğim hayran olduğum biri olmamasına rağmen geldiğinden beri -belki de 19 numaradan gelen bir yakınlık- adam en sevdiğim isimlerden oldu.Kewell gelmeden önce ona hayrandım sevdiğim ender oyunculardandı geldiğinde inanılmaz bi sevinç vardı bende.Şİmdi aynı şey Cana içinde var Kewellın numarası sonuçta:D Canaya laf söyleyen arkadaşlarımı dövmekten beter ediyorum resmen:asd: umarım hayalimdeki Cana'ya dönüşür 2. Kewell vakası olur..

Bende Neill'ın ön liberoda sırıtmayacağı hatta çoğu oyuncumuzdan iyi oynayacağını düşünenlerdenim.Ama ayağına hakim,güvenebileceğimiz dengeli bir stoperimiz olsa denenebilirdi sanırım.Gerçi Neill-Cana ikilisinden topta geçmez ama :) yediğimiz ataklarda stoperler ellerinden geleni yapsalarda Neill'sız düşünüemiyorum defansımızı.

ama stoperde oynayan bi oyuncuyla ön liberoda oynayan bi oyuncunun koşu mesafesi çok farklıdır,neill orda maç boyunca rakibi bozacak enerjide bi oyuncu değil,bide stoperde topu aldığında direk yüzün karşı kaleyi görür,ama ön liberoda topu aldığına genelde rakipten 1-2 kişi baskı yapıyor ve stoperden aldığın topta genelde sırtın dönük olur,direk karşı kaleyi görmezsin yani,stoperde topu çok iyi kullanan neill,o şekilde topu ne kadar iyi kullanır bilnmez bence.

İlk 11'i garantileyemedi henüz. Hakkında fazlaca bilgiye sahip olamadık. Methiyeler yapıldığına göre inşallah gösterecektir kendini o da.

bence öyle ahım şahım birri degil sözleşmesi bitince elden cıkartıcaz sıradan biri inşallah yanıltır beni

lorik cana,sezonda 40 mac ortalamayla oynayan bir adamdır.hıc bır bos adam ya da şoyle soyleyeyım mehmet topal yumusaklıgında bır adam ne fransada ne ıngılterede senede 40 mac oyanyabılır.cana nın maks sakatlıgıda budur,butun sezon sakatlanmaz.bu sezonki en iyi transferımızdır,avrupa futbolunu takıp edenler kendısını nasıl bır adam oldugunu bilir,yararlı mı degıl mı tartısmaz.etmeyenlerde cıkıp rıdvan gıbı sacmalar hakkında

-bu arada aranızda yenıyım.herkese selam

Lorik her zaman para eder. Satarken zorlanırız cunku 2m euro garanti vermeyi taahut ettik, kimse Lorik'e bu kadar yuksek garanti para vermez. Ama tabi G.Saray daha da çökerse ve iyi bir kulupten teklif gelirse, parayı dusunmeyebilir.

Fydalı olacaktır,eleştirmek için henüz erken.

gecen sene sezonun ilk yarisi süper oynamis, sonra 2. yarinin baslamasi ile cok ciddi bir cokusu olmus, son maclara dogru yedek kaldigida var gecen sezon, kendini hala toparlayamadi

Bu kadar kısa zamanda bu kadar kötülenen bir futbolcu ilk kez gördüm. Ve kariyeri böyleyken (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt