#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

istatistikler sadece ligde sanırım,cananın marsılyada cl ve uefa maclarında hepsınde dırek kafadan 11 basladıgını bılıorum.40maca yakın cıkarıo adam sezonda.moda girince tv de cok kişi tukurdugunu yalayacak,basta rıdvan.moda gırmeyede sanırım antep macıyla baslar

Hep tek pas yapan futbolculara övgüler yağdırılır pl takılarını anlatırken yorumcular. ama sahada sürekli tek pasla oynayan formu yükseldikçe defansif özellikleri parlayacak olan Cana dan 2.ligde nasıl 60 tane buluyorlar anlamak zor.

stoper oynuyo milli takımda.lüksemburga karşı:)

artık ilk 11 zamanı geldi... formayı giymeli ve kolay kolay vermemeli...

A.Polat'ın acıklamaları ile Rijkaard'ın tutumu ortuşmuyor ve Cana olayı açıkça komediye dönmüş durumda. Ayhan'ın şu performansından sonra hala Cana yedekte kalacaksa vay halimize.

Cana bugun kontenjana takıldı denmiş ama Elano hayaleti oynayacagına Cana oynasın daha iyi.

Sen benim adamimsin Cana. Senin ugruna Rijkaard´dan sogudum.

Cana ruhtur,azimdir,inançtır,hırstır.Kesinlikle artık ilk 11de başlamalı.

en çok sahada görmek istediğim adam hep yedek bekliyor arkadaş ya.

cana oynamalı arkadaş,benm geçen sene izlediğim cana dünyanın 1.sını takımlarında bile oynar o kadar eminim,yabancı kontenjanına sinir oluyorum,cana kesinlikle olmalı.

Rijkaardin israrle neden oynatmaik istemdigini anlamiyorum, tam aradigimiz adam bulmusken hala ikilide sarp ayhani goruyoruz geri paslari goruyoruz ah rijkaard ah

Kale arkasında ısınırken kalemize çekilen şutta arkadan atlayıp topu kurtacak gibi bir hareket yaptı.:)Böyle adamlara ihtiyaç var.

Adam geldiğine geleceğine pişman olacak bu gidişle.

Yabancı kontenjanıymış, peh... Orta sahanda Mustafa Sarp oynarken elinde böyle bir adam varken ilk 11'e yazılacak ilk isim olmalı Cana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt