#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Mustafa Sarp'ın ve Ayhan'ın oynadığı takımda Cana oynayamıyor!

Kafayı yedircek bize bu Riijkard :(

Elanoyla Canayı bi denemek lazım.İkisi nasıl oynayabilir çok merak ediyorum gerçekten.

Cana da haftaya xavi tarzında oynar orada da kötü oynar sonra da spor yazarları şunlar bunlar eleştirir durur..

Ayhan

Cana---Misimovic tarzı yaparsa ben yine şaşırmam..

Orta saha cana-barışdan oluşsun bu takım 2 kat daha iyi oynar

Cana-Elano

Misi

Aydın-----Arda

Baros

Eğer Cana-Elano-Misi çok iyi performans gösterirlerse ve Aydın istikrarlı olursa çıkarabileceğimiz en iyi kadro bu olur.

kontenjana takılacak gibi gözüküyor...

dünkü kadroda kim olmasında cana oynasın diyebiliriz? elano belki ama kewell asla...

neil insua baroş ve misimovic zaten banko oynayacaklar yani 4 kişilik kontenjan bu adamlar sakat veya cezalı olmadığı sürece sürekli dolu olacak... tabi hakan balya veya çağlar birinci iyileştikten sonraki performanslarıda insua'nın durumunu etkieler ama FR insua'yı banko oynatır ve bencede oynamalıdır...

kalan 2 yerede kewell elano cana 3lüsünden 2si girecek... pino büyük ihtimal yedek girer 2. yarılarda...

Cana, Türk statüsünde oynayabilir diye bir şey çıkmıştı daha önce..Ne oldu o iş?

Cana, Türk statüsünde oynayabilir diye bir şey çıkmıştı daha önce..Ne oldu o iş?

Seneye oynayacak büyük ihtimalle.

Babası Türk vatandaşı olduğu için oğlunu da geçirebiliyor.

Seneye geçirecekmişiz Adnan Sezgin öyle birşeyler söylemişti.

Cana'yı Türk yapana kadar Mehmet Aurello vardı %100 Türk statüsünde oynayabilecek nasıl oldu da akıl edemediler o adamı almasını...

aurello - ayhan - misi

aurello - cana - misi

aurello - elano - misi

hepsi de bal gibi olurdu...

Kontenjan filan hikaye. Kimse bana kontenjan sorununu mazeret gösteremez. En zayif bölgeni degistirmiyorsan ve hala bitmis oyuncularda israr ediyorsan, diger bölgelerde yabancilari kullanmissin neye yarar ki? Yabancilardan ilk 11´e yazilcak ilk futbolcu Cana´dir. Türkler´den de Sabri´dir. Ayhan-Sarp-Ali Turan beni hasta etti artik. Kalbimde agri hissediyorum resmen.

Kontenjan falan hikaye bence de. Hele bu maçta ne kontenjan ? Fiziken hiç hazır olmayan Elano'yu oynatmanın ne mantığı var Allah aşkına. Elano yerine koy Aydın'ı(zaten önceki maçta belli etmişti hazır olduğunu fiziken) Sarp'ın yerine koy Cana'yı al sana 6 yabancı.

rijkaard ne sarp ı ne cana ya ön libero olarak oynatmıyor ki farkında değil misiniz cana oynasa ne değşicek deli dana gibi ortalarda dolaşıcak.Çoğu maç hep Ayhn dm oynuyor sarp cana cm,amc içinde gidip geliyor...

rijkaard ne sarp ı ne cana ya ön libero olarak oynatmıyor ki farkında değil misiniz cana oynasa ne değşicek deli dana gibi ortalarda dolaşıcak.Çoğu maç hep Ayhn dm oynuyor sarp cana cm,amc içinde gidip geliyor...

Cana Ayhan´in yerine oynamali zaten.

Rijikaard sanki Cana nın alınmasını istememiş gibi :(

Aslında hocanın amacı ayağa pas yapabilen tekniği yüksek oyuncuyla oyunu kurmak o yüzden Ayhan'ı ön libero oynatmak zorunda kalıyor. Fakat bana kalsa ben Cana'yı daha geride oynatırım. Cana tek pas oyununu çok iyi oynuyor. Ayhan'ı onun önüne verip biraz daha ileride oyun kurmasını sağlarım. Hem takım topu daha fazla ileride tutar hem de defans yapmak durumunda kalırsak Cana daha etkili olur.

[video=youtube;hguODS1sJIA]https://www.youtube.com/watch?v=hguODS1sJIA&feature=fvw[/video]

[video=youtube;nUltnl3GbC4]https://www.youtube.com/watch?v=nUltnl3GbC4&feature=related[/video]

[video=youtube;dUUc-L1UzaY]https://www.youtube.com/watch?v=dUUc-L1UzaY&feature=related[/video]

Ön libero olarak belkide Avrupa'nın en iyi ilk 10 oyuncusundan birine sahibiz ama kontenjan nedeniyle oynatamıyoruz.:(

Orta sahada Sarp, Ayhan ve ya Baris oynayacagina sag kanatda en formsuz zamaninda bile olsa Aydin oynasin daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt