#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Valla M.Sarp gibi bir herifi izliyoruz,Ayhan gibi bitmiş pili izliyoruz,ama Cana canavar gibi oturuyor ya adama koyuyor bilader..

Nasıl bu adamı oynatmıyor Rijkaard, inanamıyorum. Neye güveniyor, Mustafa Sarp'ta ne buluyor, Elano'yu oynatıp neden kontenjandan Cana'yı kesiyor?

Yahu yönetim Rijkaarda sormadan gidip nasil topcu aliyor, ben bunu anlamiyorum.

Hatirlarsaniz Geretsde aynisini yapmisti. Geretse sormadan, yada istemedigi halde Carrusca alinmisti ve adam oynatmamisti cocugu.

TD istemedigi adami, bilmedigi adami oynatmaz ki kolay kolay.

Gidip Cana icin 5 m euro harcamak yerine üstüne bir 2 kurus daha koyup Rijkaardin istedigi adamlardan biri alinabilirdi kesinlikle.

Ama yönetim kafasina göre takiliyor iste. Rijkaardta simdi giciklik yapiyor.

Neymis Sezgin hala Geretsle görüsüyormus, konusuyormus. Gerets mutlaka alin demis, öyle alinmis bir futbolcuymus Cana falan filan.

Anasini satayim, Geretsi degil, Rijkaardi dinleyecegin, Rijkaardi.

Gerets degil senin takimin basindaki TD, Rijkaard.

Rijkaardin önerdigi, istedigi adamlari almiyor yönetim, ama Geretsin önerdigi adami hemen alip getiriyor, ilginc.

olm coşma hemen lan,cana 1.sınıf bi önlibero,yabancı kontenjanı falan var,takım tam oturmadı,zamanla banko oynayacak zaten.,rijkaard da cana yı ister,daha iyisini bizim seviyemizdeki bi takım alamaz.

Hazır olduğu zaman takıma girecektir.

Yahu yönetim Rijkaarda sormadan gidip nasil topcu aliyor, ben bunu anlamiyorum.

Hatirlarsaniz Geretsde aynisini yapmisti. Geretse sormadan, yada istemedigi halde Carrusca alinmisti ve adam oynatmamisti cocugu.

TD istemedigi adami, bilmedigi adami oynatmaz ki kolay kolay.

Gidip Cana icin 5 m euro harcamak yerine üstüne bir 2 kurus daha koyup Rijkaardin istedigi adamlardan biri alinabilirdi kesinlikle.

Ama yönetim kafasina göre takiliyor iste. Rijkaardta simdi giciklik yapiyor.

Neymis Sezgin hala Geretsle görüsüyormus, konusuyormus. Gerets mutlaka alin demis, öyle alinmis bir futbolcuymus Cana falan filan.

Anasini satayim, Geretsi degil, Rijkaardi dinleyecegin, Rijkaardi.

Gerets degil senin takimin basindaki TD, Rijkaard.

Rijkaardin önerdigi, istedigi adamlari almiyor yönetim, ama Geretsin önerdigi adami hemen alip getiriyor, ilginc.

Adnan Polat NTVSpor'da "Cana'yı araştırdık ve Rijkaard'a söyledik, Rijkaard'ta kendisi araştırıp kalitesinden emin olduktan sonra onay verdi ve aldık" gibi bir açıklama yapmıştı. Bence %100 hazır görmüyor hala Cana'yı ama öyle böyle oynaması lazım Cana'nın. Cana gibi bir adamda harcanırsa artık sorunun Rijkaard'ta olduğunu düşüneceğim maalesef çok sevmeme rağmen.

olm coşma hemen lan,cana 1.sınıf bi önlibero,yabancı kontenjanı falan var,takım tam oturmadı,zamanla banko oynayacak zaten.,rijkaard da cana yı ister,daha iyisini bizim seviyemizdeki bi takım alamaz.

Cana ne kadar iyi bir topcu ve Galatasaraya ne kadar faydali olur, bunu zaman gösterecek, ben Cana iyi/kötü transfer demiyorum. Nasil bir topcu oldugunu da pek bilmiyorum.

Rijkaardin istedigi adamlari degil, Sezginin istedigi adamlar aliniyor, canimi sIkan konu bu.

Insua haric Rijkaardin önerdigi, istedigi adam alinmadi diye idda ediyorum.

Adam giderken 4 mevkiye transfer istemis ve alinabilecek futbolcularin yazildigi bir liste vermis.

Bu listeden dedigim gibi Insua haric hic biri alinmadi diye yemin edebilirim.

Adnan Polat NTVSpor'da "Cana'yı araştırdık ve Rijkaard'a söyledik, Rijkaard'ta kendisi araştırıp kalitesinden emin olduktan sonra onay verdi ve aldık" gibi bir açıklama yapmıştı. Bence %100 hazır görmüyor hala Cana'yı ama öyle böyle oynaması lazım Cana'nın. Cana gibi bir adamda harcanırsa artık sorunun Rijkaard'ta olduğunu düşüneceğim maalesef çok sevmeme rağmen.

Sarptan, Baristan, Ayhandan iyi oldugu kesin zaten, oynamali, orasi ayri.

Cana ne kadar iyi bir topcu ve Galatasaraya ne kadar faydali olur, bunu zaman gösterecek, ben Cana iyi/kötü transfer demiyorum. Nasil bir topcu oldugunu da pek bilmiyorum.

Rijkaardin istedigi adamlari degil, Sezginin istedigi adamlar aliniyor, canimi sIkan konu bu.

Insua haric Rijkaardin önerdigi, istedigi adam alinmadi diye idda ediyorum.

Adam giderken 4 mevkiye transfer istemis ve alinabilecek futbolcularin yazildigi bir liste vermis.

Bu listeden dedigim gibi Insua haric hic biri alinmadi diye yemin edebilirim.

olm almadılarsada iyi etmişler,ben geçen sezon yeterince izledim,rijkaard kimi önerdi bilemem ama cana dan iyisini alamazdık:D

he ama genel olarak dediklerine katılıyorum,adnan polat rijkaard ın istediği bütün oyuncuları aldık diyor ama,rijkaard ın stoper istediğini herkes biliyodu hemen hemen,gio nun bonservisinin alınmasını istemiştir %100 eminim,buda başka bi konu tabi.

olm almadılarsada iyi etmişler,ben geçen sezon yeterince izledim,rijkaard kimi önerdi bilemem ama cana dan iyisini alamazdık:D

he ama genel olarak dediklerine katılıyorum,adnan polat rijkaard ın istediği bütün oyuncuları aldık diyor ama,rijkaard ın stoper istediğini herkes biliyodu hemen hemen,gio nun bonservisinin alınmasını istemiştir %100 eminim,buda başka bi konu tabi.

Yahu nasil alamazdik?

Ledesma diyorum, susuyorum.

ledesma tek ön libero oynayamaz barışım,anca çift önliberodan biri olarak oynar,onunda yanına kesici özellikleri çok iyi olan bi adam koyacaksın ancak, böyle bi adamın varmı?, yok;),cana yı geçen sene biraz izlesen bana hak verirdin emin ol,daha iyisi alınamazdı bence,heleki bu paraya.

ledesma tek ön libero oynayamaz barışım,anca çift önliberodan biri olarak oynar,onunda yanına kesici özellikleri çok iyi olan bi adam koyacaksın ancak, böyle bi adamın varmı?, yok;),cana yı geçen sene biraz izlesen bana hak verirdin emin ol,daha iyisi alınamazdı bence,heleki bu paraya.

Biliyorum, Topali kadroda tutup Ledesmayi alicaktik öyleyse.

Ayhan ve Sarp oynuyorsa Cana´yi tartisamazsiniz. Anneannem bile oynar ama Ayhan ve Sarp bu takimda oynayamaz. Cana ikisini toplar 5e carpar top diye oynar.

Cana seneye Türk statüsünde oynayabilir galiba.

Arda dönene kadar oynayamayacak bence. Ya da Serdar Özkan-Aydın ikilisini seyrederiz kanatlarda.

Oynamali artik. Cana yedek oturacak adammi yahu. Sonra Ridvan neden Cana böyle böyle diyor, oluyor. E der tabi adam.

Oynat artik Rijkaard su adami, alem ön libero görsün.

mustafa sarp la ayhan oynamasın 10 kişi oynayalım ama cana oynasın

Cana_HA_Sport_Marse_113844c.jpg

Bekliyoruz

Gerekirse kewell oynamaz ama cana oynar alternatifi yok çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt