#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Zaten yarında Cana'yı oynatmayıp Sarp'ı oynatırsa Rijkaard,desteğimi çekeceğim.

Hani Rijkaard Galatasarayda harcanıyo diyo ya bazıları.İşte asıl harcanan adam bu.Rijkaard çatır çatır harcıyor benim gözümde.Aklım almıyor arkadaş mustafa oynarken nasıl cana oynayamaz.6 yabancı hakkın mı var Elanoyu Pinoyu oynatma çok mu lazım...

Bugün oynamazsa maca bakmiyacagim, protesto edecegim.

Bizim orta saha o kadar iyimi bu adam yedek oturuyor, Rijkaard'in kafasi iyi galiba...

Mümkünse Sarp'in yerine oynasin...

Uyan Rijkaard uyan!!

Yabancı kontenjanına takılıyor Arda'nın yokluğunda. Ama Rijkaard oynatmaya niyetli olsa başka çözüm yolları arardı.

Yabancı kontenjanına takılıyor Arda'nın yokluğunda. Ama Rijkaard oynatmaya niyetli olsa başka çözüm yolları arardı.

Takildigi falan yok.

Hepsi bahane, Elano'yu oynatacagina Cana'yi oynatsin.

Görmüyormu bu adam orta sahasiz oynadigimizi.

Ilk 11'i yapmadan önce Elano'ile kafayi buluyor galiba.

------------Cana-------Ayhan/Baris-------

-----------------Misimovic----------------

Aydin/Pino--------Baros----------Aydin/Kewell

Böyle oynatsin iste....

Takildigi falan yok.

Hepsi bahane, Elano'yu oynatacagina Cana'yi oynatsin.

Görmüyormu bu adam orta sahasiz oynadigimizi.

Ilk 11'i yapmadan önce Elano'ile kafayi buluyor galiba.

------------Cana-------Ayhan/Baris-------

-----------------Misimovic----------------

Aydin/Pino--------Baros----------Aydin/Kewell

Böyle oynatsin iste....

Aydın ve Serdar'a pek forma şansı vermek istemiyor galiba. Kanatlarda yabancıları kullanıyor. Aydın, Elano'dan etkili kullanır kanatları bence.

Aydın ve Serdar'a pek forma şansı vermek istemiyor galiba. Kanatlarda yabancıları kullanıyor. Aydın, Elano'dan etkili kullanır kanatları bence.

"İlk yarıdan itibaren Pino ve Aydın ile oynamak isterdim, ama yüzde yüz hazır olmadıklarından dolayı ikinci yarıda oyuna almak zorunda kaldım." Frank Rijkaard

Artık bugün de Cana oynamazsa hiç birşey demiyorum Rijkaard'a. Hep destek oldum ama bu kadarına katlanamam abi Cana'dan bahsediyoruz boru değil...

"İlk yarıdan itibaren Pino ve Aydın ile oynamak isterdim, ama yüzde yüz hazır olmadıklarından dolayı ikinci yarıda oyuna almak zorunda kaldım." Frank Rijkaard

Artık bugün de Cana oynamazsa hiç birşey demiyorum Rijkaard'a. Hep destek oldum ama bu kadarına katlanamam abi Cana'dan bahsediyoruz boru değil...

Katılmamak elde değil dostum,zaten formayı bir iki maç alsın,sonra taraftarın gözünde Baros,Neill seviyesine yükselmezse bende yazmam bir daha bu topiğe :)

5 yabancı ile çıkarsak ve Cana oynamazsa Rijkaard istemiyor demektir. :o

mustafa sarp ve ayhan nın ne artısı var be kardeşim.ısrarla cana yı oynatmıyor.bunu göremiyorsan boşuna rıjkaardsın.bende yönetirim bu takımı.

Cana bugün kesin oynar. Elano 'yu keser Rijkaard Aydın 'ı oynatır. Benim merak ettiğim Ayhan mı Sarp mı oynayacak ortasahada. Cana--Ayhan benim tercihimdir.

Cana'nın yanında illa ki Mustafa veya Ayhan'dan biri oynayacaksa; oynayacak kişi Ayhan olmalıdır.

Hele deplasmanlar icin bicilmis kaftan Cana. Galatasaray´in orta sahasini böyle maclarda ayakta tutabilir. kadroyu büyük heycanla bekliyorum. Cana yine oynamazsa Rijkaard beni büyük hayalkirikligina ugratacak. Rijkaard´in Cana konusunda daha adaletli olmasini beklerdim. Cünkü onun yerine oynayan adamlar malum. Cana´nin ceyregi etmez ikisinin toplami.

Cana bugün kesin oynar. Elano 'yu keser Rijkaard Aydın 'ı oynatır. Benim merak ettiğim Ayhan mı Sarp mı oynayacak ortasahada. Cana--Ayhan benim tercihimdir.

cana barış en iyisi aslında.ikiside yırtıcı adam.kene gibi yapışırlar rakibe.

Eskişehir maçını hatırlayın cana girdikten sora nasıl canlandı takım direnç gostermeye başladı..

Cana hakkinda yorumlari okudugum zaman, nedense zamanin da Linderoth`a yapilan yorumlar aklima geliyor.

Yok efendim marsilya`da ve sunderland`de kaptanmis, yok ayhanla mustafa`dan 100 kat daha iyi futbolcuymus, yok zamaninda arsenal`da wenger istemis ama....

Arkadaslar düne dönük yasanilmaz bunu aslinda hepimiz biliyoruz. Su an demek ki bekleneni karsilamiyor onun icin oynatilmiyor.

Bazilari bugün cana oynamazsa maca bakmam diye yazmis, saka gibi.

Kim oynarsa oynasin, sahadaki takim Galatasaray, onun icin her zaman izlerim.

Cana bana simdiye kadar verdigi izlenimiyle cok da fazla yararli olucak mis gibi gelmedi. Cok faul yapan, zamanlamasi ve hizi olmayan bir futbolcuya benziyor. Rakibi isirmasi iyi ama bence oynasa her mac atilma tehlikesi var.

Karakterli futbolcu oldugu kesin, cünkü adami ingiliz ve de fransiz liginde kaptan yapmislar, zaten ona lafim yok.

Insallah sizler hakli cikarsiniz ve Cana gercekten de sizin dediginiz gibi müthis bir ortaha saha oyuncusu oldugunu kanitlar.

Benim icin türkiyede`ki en ideal ön liberolar selcuk inan, emre, ernst. Bu futbolcular hem pres yapiyorlar, hem top kapiyorlar hemde topu kullanabiliyorlar.

Keske bu oyunculara benziyen birini alsaydik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt