Özgür Aşık
Cezalı
- 27 Aralık 2008
- 2.160
- 0
- 286
Cevap: #19 Lorik Cana
Kariyerinde kaç kırmızı kart var ?
Bilip bilmeden konuşmayın lütfen.
Mustafa Sarp- Ayhan ikilisi Marsilya ve Sunderland'te kaç maç ilk 11 çıkabilir?
Cana hakkinda yorumlari okudugum zaman, nedense zamanin da Linderoth`a yapilan yorumlar aklima geliyor.
Yok efendim marsilya`da ve sunderland`de kaptanmis, yok ayhanla mustafa`dan 100 kat daha iyi futbolcuymus, yok zamaninda arsenal`da wenger istemis ama....
Arkadaslar düne dönük yasanilmaz bunu aslinda hepimiz biliyoruz. Su an demek ki bekleneni karsilamiyor onun icin oynatilmiyor.
Bazilari bugün cana oynamazsa maca bakmam diye yazmis, saka gibi.
Kim oynarsa oynasin, sahadaki takim Galatasaray, onun icin her zaman izlerim.
Cana bana simdiye kadar verdigi izlenimiyle cok da fazla yararli olucak mis gibi gelmedi. Cok faul yapan, zamanlamasi ve hizi olmayan bir futbolcuya benziyor. Rakibi isirmasi iyi ama bence oynasa her mac atilma tehlikesi var.
Karakterli futbolcu oldugu kesin, cünkü adami ingiliz ve de fransiz liginde kaptan yapmislar, zaten ona lafim yok.
Insallah sizler hakli cikarsiniz ve Cana gercekten de sizin dediginiz gibi müthis bir ortaha saha oyuncusu oldugunu kanitlar.
Benim icin türkiyede`ki en ideal ön liberolar selcuk inan, emre, ernst. Bu futbolcular hem pres yapiyorlar, hem top kapiyorlar hemde topu kullanabiliyorlar.
Keske bu oyunculara benziyen birini alsaydik.
Kariyerinde kaç kırmızı kart var ?
Bilip bilmeden konuşmayın lütfen.
Mustafa Sarp- Ayhan ikilisi Marsilya ve Sunderland'te kaç maç ilk 11 çıkabilir?