- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Cevap: #19 Lorik Cana
Yaser'i sinirlendirmeyin.
Emre.Ne yapmış?
Yaser'i sinirlendirmeyin.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre.Ne yapmış?

bu forumda çok saçma,mantıksız,art niyetli,çocukça yorum gördüm ama bunun yanına bile yaklaşamamıştı hiç biri.yemin ediyorum bu bir yetenek! ne biliyim bazıları çok uzun süre geğirebilir yeteneklidir, bazıları çok uzağa tükürebilir yetenektir ama bu ve bunun gibi yeteneğe sahip insanların hepsinden daha şanslısın sen.senin yeteneğin eşsiz...
Bu futbolcu Arnavut olamaz! Benim bildiğim, Arnavut futbolcular genel hep tekniği yüksek, adam geçen futbolcular oluyor. Sonunda çakma Arnavut furbolculara kaldık. Yönetim laf olsun torba dolsun diye, son dakika transferleri yapa yapa bu hale geldik.
Canalarla, Pinolarla, Misimoviçlerle TR kupasını bile alamayız doğruda, Sarp 3. ligde bile oynayamaz.
Evet Sarp la UEFA şampiyonu oluruz diyen yok dostum ama Cana ile Sarp arasında ahım şahim bir fark yok.
Benim anlatmaya çalıştığım GS gibi büyük hedefleri olan takımın Yeni Stad,Avrupa vizyonu vs. bu tarz bir takımın yabancı hakkını Cana dan Pino dan Misimovic ten yana kullanmaması gerekir.
Misimovic için parantez açmak gerekir çok iyi bir oyuncudur eyvallah kimsenin bir şey dediği yok ama Rijkaard ın GS a oturtmaya çalıştığı sistemde YERİ OLMAYAN bir oyuncu.
Essien - Yaya toure'yi falan istedikte haberımızmı yok bence cok ıyı oyuncu elı belınde dolasmıyo adamın yanında refakatcı dıyede dolasmıyor alısıcak adam yavas yavas
Ernst gibi Emre gibi bir adam bulmak çok mu zordu
emre okan seni bizim necatiye havale ediyorum![]()
Zor yada Zordu Cana'yıda kac mac ızledın allah askına soyle kac mac
Sami dayı nasılsın listene kurbanlar girmeye devam edıyor![]()
emre okan seni bizim necatiye havale ediyorum![]()

İşste olması gereken orta saha:
Sabri-Emre Çolak-Ayhan-Arda
Sarp, Aydın, Elano, Misimoviç, Cana gönderilmeli.
İşste olması gereken orta saha:
Sabri-Emre Çolak-Ayhan-Arda
Sarp, Aydın, Elano, Misimoviç, Cana gönderilmeli.