#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Barcelona'ya top göstermeyecek takim daha kurulmadi

Galatasaray top göstermez. Barcelona artistleşmiş doymuş. Sabri-Emre Çolak-Barış-Ayhan-Arda dan oluşacak bir orta sahamız Barcelona'ya top göstermez. En kötü ihtimalle oyun kurdurmaz.

Galatasaray'ı küçük düşürmen yanlış. Galatasaray Barcelona'dan üstündür. Yeterki doğru futbolcular oynatılsın. Biz Uefa kupasını yerliler ile aldık. Bu saydığım orta saha

Türkiye'nin en kalitelisidir, her yıl CL ye katılabilir.

Aynı cümlede hem Galatasaray Barcelona'dan büyük diyip,hem de UEFA'yı aldık,her yıl Cl'ye katılabiliriz demen;sence birşeylerin ters gittiğini göstermiyor mu ?

Provokatör dolmuş burası.Emre Okan'ın olduğu yerde zaten huzur yok.

Galatasaray top göstermez. Barcelona artistleşmiş doymuş. Sabri-Emre Çolak-Barış-Ayhan-Arda dan oluşacak bir orta sahamız Barcelona'ya top göstermez. En kötü ihtimalle oyun kurdurmaz.

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::Roflol::Roflol::D:D:haha:

Serhat gider başkası başlar Allahım aklımıza mukayyet ol.

64583036.jpg

Emre Okan, arkadaşım şu sözünü tut artık. M.Topal Valencia'ya gitti, yerine Cana geldi. Adam orada ilk 11 oynamaya başladı, CL maçına bile çıktı, hatta ilk golünü de attı. :asd:

İkinci Sarp'ımız Topal'ı savunduğun günler unutulmadı. Topal yılbaşına kalmaz Türkiye'ye geri dönecektir ve maalesef Galatasaray'a. Ben Topal'ın İspanya'ya fazla dayanabileceğini sanmıyorum.

Sanırım arkadaş hala tekmeye kafa sokarak,hayvan gibi pres yaparak,savaşarak,rakibi linç ederek başarının gelebileceğini zannediyor.

İkinci Sarp'ımız Topal'ı savunduğun günler unutulmadı. Topal yılbaşına kalmaz Türkiye'ye geri dönecektir ve maalesef Galatasaray'a. Ben Topal'ın İspanya'ya fazla dayanabileceğini sanmıyorum.

Emre psikoloğa git çok ciddi söylüyorum espri falan yapmıyorum

Sözünü tutmayan adam senin tabirinle aptaldır. Adam değildir.Azıcık onurun ve gururun varsa forumu bırakır gidersin. İnsanların huzurunu bozma.

Usta sen harbiden uçmuşsun.Hentbol,voleybol,sutopu gibi sporlarda var.Bence oralara doğru kaymalısın.

İyi oynayan adamı savunucağız tabi ki, ne yapalım b.k mu atalım ? Sen ne yapıyorsun peki, körü körüne eleştiriyorsun. Herşeyi biliyormuşsun gibi konuşma artık, sıkmaya başladın. Yeter be !

Emre oğlum ya fenerlisin ya da psikolojik problemlerin var

Bence kendısı fenerlı sonra o angut sitesine gırıp burdakı kendı yorumları print screen yapıp Galatasaray taraftarlarına bak dıyordur

Ramazan bitti buram buram alkol kokan post okuyoruz :D

Yapmayın gençler az için..

Cana'yı hayatında izlememiş adamlar gelmiş rahatlıkla b.k atıyor.Bu adamın Marsilya'daki Sunderland'de geçirdiği sezonları oynadığı topu bilmeyenler neden sabır ettiğimizi ve bu adama inandığımızı bilmeyecekler. Cahillik çok kötü bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt