#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Cana, Avrupa'da Lass ile kıyaslanan bir adam. Yani Mustafa Sarp veya Mehmet Topal ile kıyaslarken ona göre yorum yapın bence.

Vay be sarpla bile kıyaslandı ya şu adam,diyecek bir şey bulamıyorum.

Cana, Avrupa'da Lass ile kıyaslanan bir adam. Yani Mustafa Sarp veya Mehmet Topal ile kıyaslarken ona göre yorum yapın bence.

zaten arsenal marsilyanin istedigi parayi verseydi su an onu arsenalde izliyor oluyorduk, cana'nin c sini bile goremezdik. bizde tartisiyoruz hala, su an bana gore cristian mi cana mi desen cana derim, ersten tek eksigi olabilir oda pas teknigi

adami arsen wenger almak istiyor:)

arsenal taraftari arsene wengerle dalga geciyor alamayacagimiz adamlarla neden ugrasiyor embesilmi bu adam diyorlar:)

siz sarpla karsilastiriryorsunuz:)

adami arsen wenger almak istiyor:)

arsenal taraftari arsene wengerle dalga geciyor alamayacagimiz adamlarla neden ugrasiyor embesilmi bu adam diyorlar:)

siz sarpla karsilastiriryorsunuz:)

Wenger istedi alamadı mı yoksa daha sonradan vaz mı geçti ? Kusura bakmayın ama Wenger'in isteyip alamadığını ve Cana'nın da kendisini Wenger isterken tercihini Arsenal yerine bizden yana kullandığına inanmıyorum.

Wenger istedi alamadı mı yoksa daha sonradan vaz mı geçti ? Kusura bakmayın ama Wenger'in isteyip alamadığını ve Cana'nın da kendisini Wenger isterken tercihini Arsenal yerine bizden yana kullandığına inanmıyorum.

yok iki sene once yada gecen sene bu olay

arsenal forumlarinda gezersen goreceksin muhabbetleri

bize gelmesi ile alakasi yok

Arsenal'de başarılı olacağını düşünmüyormuş ve Galatasaray'a gelmek istemiş.

Ne Lass'ı yahu, abartma o kadar da. Lass defansif olarak görevini çok iyi yaptığı gibi, ofansif olarak da katkı veren bir oyuncu. Gördüğüm en ofansif, kıvrak ön libero.

yok iki sene once yada gecen sene bu olay

arsenal forumlarinda gezersen goreceksin muhabbetleri

bize gelmesi ile alakasi yok

Yok olayı tam bilmiyorum merak ettim. Wenger teklifte bulunmuş mu Cana için ? Bunları Cana'yı kötülemek için yazmıyorum, Cana için yorumda bulunmak için bir 3-4 maç daha beklemek lazım. İBB maçındaki gibi değiştirecek mi orta sahayı yoksa sadece İBB'ye özgü müydü? Zaman gösterecek bakalım. Şimdi bana link verip forumda yazılanları tamamen okutturma :) Resmi teklifte bulunmuş mu ?

medyadan o kadar cok etkileniyoruz ki biz bile kendi aramizda iyi oyuncularimiz tartisir olduk resmen

Bizim Lass gibbi Emana gibi"orta sahamız olmucakmı:( Zenci,şöyle sahada gördünmü taraftarına güven vercek,rakibe girdimi ayaklarını eline vercek kaslı izbandut gibi orta saha oyuncumuz olmayacakmı

cana yı lass a tercih ederim şahsen:D

lass bir oyuncudan calim yedimi geri pesinden ayni ayhan gibi kosar cana daha farkli hic birakmiyor pesini yada gectimi indiriyor direk. ayrica teknigi lass'in daha iyi olmasina ragmen yaptgi pas hatalarida bir o kadar fazla

Edit : Yanlış anlaşıldı.

medyadan o kadar cok etkileniyoruz ki biz bile kendi aramizda iyi oyuncularimiz tartisir olduk resmen

Kimse futbolcuyu kötülemiyor, kötüleyenler varsa da kendi yanlışları. Zaman lazım, siz de oynamadan , performansını görmeden süper oyuncu yaptınız. O zaman Misi'de futbolcu değil, bekleneni veremedi iki haftada. Ya bekleyelim biraz 4-5 maç. Zaman gösterecek. Nasılki oynamadan kötü denilemezse iyi de denilemez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt