#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Burda ki herkes, gelin Elano'ya sallayalım nasıl olsa takımda tek işe yaramaz adam o. :o

Ama pardon Elano'nun o muhteşem oyun zekasını söylemeyi unuttum. :)

IBB macinda Pino ile IBB´li futbolcular arasinda itis kakis yasanmisti. Oraya kosan ilk futbolcu Lorik Cana´ydi. 3 IBB´li futbolcuyu Pino´dan uzak tutup, Pino´yu o kargasanin icinden cikarmisti. Nasil bir karaktere sahip oldugunu gösteriyor zaten bu hareket. Daha alisma döneminde :) Bu daha efendi hali Cana´nin :D

lass bir oyuncudan calim yedimi geri pesinden ayni ayhan gibi kosar cana daha farkli hic birakmiyor pesini yada gectimi indiriyor direk. ayrica teknigi lass'in daha iyi olmasina ragmen yaptgi pas hatalarida bir o kadar fazla

cana ve lass benzer özellikteler,evet ikiside çalım yediği zaman oyuncunun peşini bırakmaz,cana oyuncuyu indirmiyor,geçilirse kayarak son bir hamle deniyor,kayarak müdaheleleri iyi çünkü,topa değmezse faul oluyor tabi normal olarak:D,son maça bakarak paslarını eleştirme bence tek pası çok iyi oynayan bi oyuncu,son maçına aldanma,daha yeni oynamaya başladı,topu hızlı döndürebildiğimiz zaman cana nın değerini bu konuda daha iyi anlarsın;),bide lass tan artı olarak boyu,ve müthiş kafa topuna çıkma özelliği var,buda bi ön libero için önemlidir;)

İnsanlardaki beklentileri tavan yaptırıyorsunuz oyuncu daha oynamadan. Ben bekleyeceğim ve performansından sonra karar vereceğim. Elano hakkında ilk geldiğinde yazılanları da okudum, birisi bir yere bir link eklemişti. Ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı.

cana ve lass benzer özellikteler,evet ikiside çalım yediği zaman oyuncunun peşini bırakmaz,cana oyuncuyu indirmiyor,geçilirse kayarak son bir hamle deniyor,kayarak müdaheleleri iyi çünkü,topa değmezse faul oluyor tabi normal olarak:D,son maça bakarak paslarını eleştirme bence tek pası çok iyi oynayan bi oyuncu,son maçına aldanma,daha yeni oynamaya başladı,topu hızlı döndürebildiğimiz zaman cana nın değerini bu konuda daha iyi anlarsın;),bide lass tan artı olarak boyu,ve müthiş kafa topuna çıkma özelliği var,buda bi ön libero için önemlidir;)

Bir kere baştan kaybetmişsin hacı. Benzer özellikte değil ikisi. Lass oyunu iki yönlü oynayan, defansif özellikleri kuvvetli bir oyuncu. Ayrıca ofansif katkısı da iyidir. İyi şut atabilen, kıvrak, atletik bir oyuncu. Cana ise tam bir ön libero, hatta stoper. Arnavutluk Milli takımında stoper oynuyor.

olm saçmalama lan lass ın mı ofansı iyi de get ya:D,benzerliklerini açıkladım zaten bi okumayı dene,ikiside ön libero lass ın da pasları cana dan pek iyi değil,nadiren şut atar o kadar,hadi alexander song desen neyse de lass olmaz hacı:D

İnsanlardaki beklentileri tavan yaptırıyorsunuz oyuncu daha oynamadan. Ben bekleyeceğim ve performansından sonra karar vereceğim. Elano hakkında ilk geldiğinde yazılanları da okudum, birisi bir yere bir link eklemişti. Ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı.

Elano klonlanmis gibi Selen. Elano´yu bu dönem almis olsaydik inan yine delirircesine sevinirdim :) Kimsenin anlamadigi gibi bende onun niye böyle berbat bir performans sergiledigini anlamiyorum. Isleyen bir sistemde Elano müthis bir silah olur her takimda. Ama bizde olmadi. Zorlamaya da gerek yok. Ama gercekten iyi futbolcu

kusura bakma da gitmesi gereken kişi sensin ahmet:o,tamam ben haksızım(değilim gerçi).ispatla bana lass ın ofansının iyi olduğunu buyur.

Elano klonlanmis gibi Selen. Elano´yu bu dönem almis olsaydik inan yine delirircesine sevinirdim :) Kimsenin anlamadigi gibi bende onun niye böyle berbat bir performans sergiledigini anlamiyorum. Isleyen bir sistemde Elano müthis bir silah olur her takimda. Ama bizde olmadi. Zorlamaya da gerek yok. Ama gercekten iyi futbolcu

Ben kendi adıma karar veremedim iyi futbolcu mu yoksa kötü futbolcu mu olduğuna Elano'nun. Teknik olarak iyi gibi de komple düşündüğümüzde ben karar veremem Elano hakkında. City'de nasıldı bilmiyorum, bizde ve Brezilya dünya kupasında iken izlemiştim. Cana 'nın pozisyon bilgisi iyi. Fakat beklentiler tavan yaptırılıyor Cana konusunda. Lass ile kıyaslanıyor en iyi ikinci beyaz ön libero deniliyor, o zaman ben de doğal olarak Ernst gibi sürekli hücuma destek vermesini, topu ayağında tutmasını, paslarla oyunu açmasını beklerim ki bu kadar beklentim yok, zaman gösterecek, geçmişte de yazmıştım Ernst kadar iyiyse yeterli, fazlasında gözüm yok :)

kusura bakma da gitmesi gereken kişi sensin ahmet:o,tamam ben haksızım(değilim gerçi).ispatla bana lass ın ofansının iyi olduğunu buyur.

Gece gece uğraştırıyorsun adamı, al buyur;

[video=youtube;sqkY4QYevls]https://www.youtube.com/watch?v=sqkY4QYevls[/video]

Gece gece uğraştırıyorsun adamı, al buyur;

[video=youtube;sqkY4QYevls]https://www.youtube.com/watch?v=sqkY4QYevls[/video]

ispatın bu mu ahmet şaşırttın valla beni:o,al o zaman bakalım,barış ın bu verdiği pası kim verir:o,lass ın premier ligde 44 maçta 1 golü var asisti yok,real madrid de 45 maçta 1 gol 2 asisti var,kusura bakma da çift yönlü diyebileceğin bi oyuncunun bunlardan çok daha iyisini yapması gerekir,bu kadar kıvrak,şut atan,ofansı iyi bi oyuncu böyle olmaz kusura bakma hacı haksızsın.

YouTube - Galatasaray 2-0 Sivasspor | GOL: Nonda | 11. Hafta | 01.11.09

ispatın bu mu ahmet şaşırttın valla beni:o,al o zaman bakalım,barış ın bu verdiği pası kim verir:o,lass ın premier ligde 44 maçta 1 golü var asisti yok,real madrid de 45 maçta 1 gol 2 asisti var,kusura bakma da çift yönlü diyebileceğin bi oyuncunun bunlardan çok daha iyisini yapması gerekir,bu kadar kıvrak,şut atan,ofansı iyi bi oyuncu böyle olmaz kusura bakma hacı haksızsın.

YouTube - Galatasaray 2-0 Sivasspor | GOL: Nonda | 11. Hafta | 01.11.09

EPL kariyerini pek bilmiyorum, orada pek izlemedim. Fakat orada başarısız olduğu bir gerçek. R.Madrid'de, defansın önünde oynatılıyor adam. Pek ileri çıkma şansı olmuyor. Ama ileri çıktığında etkili olmaya çalışıyor. Atletik ve kıvraktır bana göre.

Harbiden bir ara Elano efsanesi vardı demi:D Burdaki futbol bilgiçleri! bizi nerdeyse forumdan kovuyolardı.Yemediğimiz azar kalmamıştı.Alın size Elano.Konu dışı oldu ama idare edin

al bidaha

once verdiklerim sunderlande gitmeden onceki durumdu

buda gittikten sonra

kaynakta oldukca saglam

Arsene Wenger ready to re-enter race for tough-tackling Sunderland skipper Lorik Cana | Mail Online

Genel olarak haberlerde yazıyor işte Arsen Wenger Sunderland'e gelmeden önce istemiş, Sunderland'de iken takip etmiş vs. vs. Ben de diyorumki ne düşünüyorsun Wenger gerçekten istedi de alamadı mı Cana'yı. Cana gerçekten gitmek istemedi mi Arsenal'a. Burada ya da diğer yerlerde yazılmıştı EPL'yi çok istediğinden dolayı gittiği, o süreçte Wenger istedi ve alamadı, daha sonraki süreçte de Wenger istedi ve alamadı yani. Bana mantıklı gelmiyor, ilgilenmiş olabilir, fakat istese alırdı bence Arsenal ve Wenger.

Genel olarak haberlerde yazıyor işte Arsen Wenger Sunderland'e gelmeden önce istemiş, Sunderland'de iken takip etmiş vs. vs. Ben de diyorumki ne düşünüyorsun Wenger gerçekten istedi de alamadı mı Cana'yı. Cana gerçekten gitmek istemedi mi Arsenal'a. Burada ya da diğer yerlerde yazılmıştı EPL'yi çok istediğinden dolayı gittiği, o süreçte Wenger istedi ve alamadı, daha sonraki süreçte de Wenger istedi ve alamadı yani. Bana mantıklı gelmiyor, ilgilenmiş olabilir, fakat istese alırdı bence Arsenal ve Wenger.

ilgilenmis olmasi bile cok buyuk bir olay

200 tqne haber var apacik dogru yani

oyle veya boyle bu ligin ustunde bir futbolcu her acidan

ha tutar tutmaz bilmem

ama dunyanin sayili on liberolarindan biri oldugunu aklimizdan cikarmayalim derim

İlk başlarda gidemediği yazılmıştı zaten buraya kariyeri anlatılırken bu vize sorunu yüzünden. Ancak ben halen Wenger ve Arsenal'in eğer gerçekten almak istediyse Marsilya idi önceki klübü herhalde ordan Sunderland'e gelirken alacağını hatta istese Sunderland'de iken de alacağına inanıyorum. İlgilenmiş olabilir inkar etmiyorum. Fakat istese alırlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt