#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

İlk başlarda gidemediği yazılmıştı zaten buraya kariyeri anlatılırken bu vize sorunu yüzünden. Ancak ben halen Wenger ve Arsenal'in eğer gerçekten almak istediyse Marsilya idi önceki klübü herhalde ordan Sunderland'e gelirken alacağını hatta istese Sunderland'de iken de alacağına inanıyorum. İlgilenmiş olabilir inkar etmiyorum. Fakat istese alırlardı.

biride sunderlandin hocasi bruce a canayi al diyen wenger diyor

sanki once epl tecrubesi olsun der gibi hissettim

kimsenin aklindan gecmeyen bir transferdi

futbol disi baglar olmasa hayatta alamazdik bu adami adim gibi eminim

ilgilenmis olmasi bile cok buyuk bir olay

200 tqne haber var apacik dogru yani

oyle veya boyle bu ligin ustunde bir futbolcu her acidan

ha tutar tutmaz bilmem

ama dunyanin sayili on liberolarindan biri oldugunu aklimizdan cikarmayalim derim

Serdar ben kötü demiyorum Cana'ya. Bekleyip görecez. Siz oynamadan dünyanın en iyi ön liberolarından birisi yaptınız. Ben de diyorumki bu durum beklentileri yükseltir. Ben o zaman çok iyi bir kesici olmasını, aynı zamanda çok iyi oyun kurmasını, ataklarda yeri geldiğinde destek vermesini, paslarla oyunu açmasını vs. vs. beklerim. Beklentileri tavan yaptırıyorsunuz insanlarda, sonra o beklentiler karşılanmayınca bu sefer futbolcu direk kötü oluyor. Oynasın biraz bakalım ne olacak bizdeki durumu. Tabiki herkes ister çok iyi oynamasını. Fakat oynamadan iyi olamayacağı gibi kötü de olamaz bizdeki performansı, bekleyelim 3-4 hafta görelim hep birlikte.

Serdar ben kötü demiyorum Cana'ya. Bekleyip görecez. Siz oynamadan dünyanın en iyi ön liberolarından birisi yaptınız. Ben de diyorumki bu durum beklentileri yükseltir. Ben o zaman çok iyi bir kesici olmasını, aynı zamanda çok iyi oyun kurmasını, ataklarda yeri geldiğinde destek vermesini, paslarla oyunu açmasını vs. vs. beklerim. Beklentileri tavan yaptırıyorsunuz insanlarda, sonra o beklentiler karşılanmayınca bu sefer futbolcu direk kötü oluyor. Oynasın biraz bakalım ne olacak bizdeki durumu. Tabiki herkes ister çok iyi oynamasını. Fakat oynamadan iyi olamayacağı gibi kötü de olamaz bizdeki performansı, bekleyelim 3-4 hafta görelim hep birlikte.

yahu taraftarlarin beklenti ve tepkisine gore degismezki adamin kalitesi

tutar tutmaz allah bilir tabi

ama senin ne demek istediginide anliyorum tabi

olay su ki adamin bir degeri var hic cekinmeden dunyanin en iyi 10 on liberosundan biri diyorum rahatca

Cana gibi adami bulmusuk begenmiyorsunuz. Vallah sizin gibilere Baris ve Sarp'lar bile cok.

Frank sarı kartı var dıye oyundan cıkardıysa yanlıs yaptı bence cunku Cana her mac kartla oynar ama atılmaz sarı aldıktan sonra kendını frenlemeyı bılıyor baska nedenden dolayı cıkarmıstır belkı ama o neden ne ?

Frank sarı kartı var dıye oyundan cıkardıysa yanlıs yaptı bence cunku Cana her mac kartla oynar ama atılmaz sarı aldıktan sonra kendını frenlemeyı bılıyor baska nedenden dolayı cıkarmıstır belkı ama o neden ne ?

Burası Türkiye.Buradaki hakemler atar.Zaten sarı kartı da tartışmalıydı

Uyum problemini daha kısa zamanda aşmak için Türkçe derslerine başlamış. Helal olsun....

Adam değil. Bizim mahallede Cana gibi 50 tane bulurum. Oysa Mustafa Sarp öyle mi? Koşuyor, çabalıyor, pozisyona giriyor. bla bla bla.

vurmayın :/

mustafa sarp alır verir sırtı dönük oynar diripling yapar taç atar frikik kullanır yemek yapar iskabilden kule yapar.:D

GS ortasaha oyuncusu bu hatayı yaparsa o zaman Rıdvan'a bile diyecek sözümüz kalmaz.Bu kadar basit olamaz.

fikrim gram değişmedi,cana hala avrupa nın en iyi 10 önliberosundan biri bana göre,sadece rıdvan embesiline 1 hafta daha sallama şansı oldu o kadar,her oyuncunun kötü günü olabilir,zeminde berbat açıkçası pas vermek çok zor.

Hakemin yaptığı andavallık yüzünden olan bu adama olursa ve harcanırsa oturur ağlarım arkadaş.O kadar diyorum.

Bu adamı da kaybedersek yazıklar olsun derim, başka birşey demem.

Penaltı olmayan pozisyonda çalınan penaltı için seni suçlarlar, yenilen golde ayağına çarptığı için seni suçlarlar, 11'de sık başlamadığın için seni suçlarlar..Adam değilsin, Delikanlı değilsin Cana!

Cana niye çıktı aklım mantığım almıyor..

Yenilmek için oyuncu değiştirdi bugün Rijkaard.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt