#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Cana gibi bir oyuncu aldik ama onuda bitiriyoruz.

Cana cok rahat dünyanin en iyi 20 ön liberolarindan biri.

Adami son dakikalarda koyar veya ilk yarida cikarirsan form tutamaz. Ilk önce güveniceksin. Bir pas hatasi yapdi diye adam cikarilir mi? Ona bakarsan Ayhan ve Sarp pas hatalarin krali..

Rijkaard'i anlayamiyorum maalesef.

Düzenli oynadığı zaman yararlı olacağını düşünüyorum Karabük maçında çıkarılmasınıda anlamış değilim.

Adama doğru düzgün şans vermiyorlarki. Ya yabancı kontenjanına takılır, ya 30. dakikada oyundan alınır...

İşin bu kısmı sakat deilmi zaten renkdaş. Sabahtan akşama kadar işi futbol olan adamlar nasıl bilmiyor hadi sen ben bilmeyelim tamam ama hiç kimse bilmiyorsa bu adamı kim önerdi derim bende. İngiltere Fransa İspanya İtalya liglerinin son 5 yıllık kadrosunu sayıyor adamlar nerdeyse Cana ya gelince tık yok. Birde her oyuncu her takımda oynayamayabilir tamamda daha önceden Cana'yı takip etmemiş birisi olarak şu ana kadar izlenimim yabancı kontenjanını bu tarz bir adama harcamak doğru değil. Verilen parada ortada az para değil. Ha inşallah beni utandırır temennim o ama şu ana kadar ne Ayhan'ın yükünü azaltacak nede hucuma destek olacak bir performansı yok bunuda kabul ediyorsunuz heralde.

kendi adıma şüphem yok,geçen sene bi hayli izledim,merak etme,mükemmel bi önlibero aldık:D,hatta;

mascherano>toulalan>essien>alexandre song>carrick>huddlestone>de rossi>cambiasso>lorik cana>lassana diarra

benm avrupa da ki en iyi 10 ön libero sıralamam bu şekilde:),tabi bu listeye xabi alonso,xavi,gerrard gibi b2b oyuncuları katmadım,yaya toure de ofansif orta saha oynuyor şu anda,pirlo yu da tek ön libero olarak oynatamazsın,yanına yardımcılar gerekir yada:)

Bu adama boşuna ''yok edici'' dememişler.

Değerini Fenerbahçe maçında anlayacaksınız.

Cana-Barış oynarsa Fenerbahçe maçında hakem de aleyhimize kart vermezse durduk yere ( Örnek: Geçen sene Ali Sami Yen'deki Fenerbahçe maçında Mehmet Topal'ın eline ilk defa top çarptı direk sarı kart gördü ) Fenerbahçe maçını kazanacağız.

Cana, BAM üçlüsü toplamından daha iyi bir oyuncu. Karabük maçında zaten 10. dakikada maç bitti, o saatten sonra ne takım savunması nede ofansif etkinlik vardı. Cana'nın çıkması Barış'ın oyunda kalması vs. o kadar büyütülecek birşey değil. Hoca tercihini Canayı çıkarmaktan yana kullandı ama Cana çıkmasada maçı çevirmemiz mümkün görünmüyordu oynadığımız oyunla. Belki ortasahada 50 metre boşluk olmazdı biraz baskı yapardı o kadar.

kendi adıma şüphem yok,geçen sene bi hayli izledim,merak etme,mükemmel bi önlibero aldık:D,hatta;

mascherano>toulalan>essien>alexandre song>carrick>huddlestone>de rossi>cambiasso>lorik cana>lassana diarra

benm avrupa da ki en iyi 10 ön libero sıralamam bu şekilde:),tabi bu listeye xabi alonso,xavi,gerrard gibi b2b oyuncuları katmadım,yaya toure de ofansif orta saha oynuyor şu anda,pirlo yu da tek ön libero olarak oynatamazsın,yanına yardımcılar gerekir yada:)

Valla renkdaş şahsi olarak ben yukarda saydıklarından bi Canayı bize gelince duydum. Ha oturup her ligi takip edecek zamanım yok o konuda dediklerinize güvenirim sonuçta kötü oyuncuya iyi diyecek haliniz yok ama benim söylediğim şu ana kadar izlediğim Cana o listeye girmez. Arsenal almak istedi ama alamadı biz aldık olayına gelincede Arsene Wenger kendisi söylese daha şaka yapıyor derim. Gerçekten istense alınırdı. Ha basında o şekilde geçmiş olabilir ama bizdeki duyumcular gibi bir olay olabilir diye düşünüyorum.

Valla renkdaş şahsi olarak ben yukarda saydıklarından bi Canayı bize gelince duydum. Ha oturup her ligi takip edecek zamanım yok o konuda dediklerinize güvenirim sonuçta kötü oyuncuya iyi diyecek haliniz yok ama benim söylediğim şu ana kadar izlediğim Cana o listeye girmez. Arsenal almak istedi ama alamadı biz aldık olayına gelincede Arsene Wenger kendisi söylese daha şaka yapıyor derim. Gerçekten istense alınırdı. Ha basında o şekilde geçmiş olabilir ama bizdeki duyumcular gibi bir olay olabilir diye düşünüyorum.

Arsenal muhabbeti 18 yaşındayken. Eski yani.

Listeye zaten katılmıyorum da David Pizarro nerede? Lassana Diarra, Cana bile var o yok:)

376245495.jpg
[/URL][/IMG]

Şuan Ntv'de canlı yayınlanan programda Sergen'in yorumu;

''Cana Bank Asya'ya gitse sırıtmayacak bir oyuncu, çok kalitesiz vasat bir oyuncu, Misimovic'de Alex'den kötü bir oyuncu. Cana'yı İngiltere'den bulup keşfedip getirmeye gerek yoktu''

Seni oraya yorumcu diye koyanları eşekler kovalasın senin suçun yok Sergen. Haha Cana'yı biz keşfetmişiz, önceden tanınmıyormuş. :asd:

Listeye zaten katılmıyorum da David Pizarro nerede? Lassana Diarra, Cana bile var o yok:)

yukarda yazdığım adamları tek ön libero olarakta oynatabilirsin,pirlo yu yazmadım mesela çünkü yanında hep gattuso,ambrosini,flamini gibi ona çok yakın oynayan adamlar vardır,pirlo yu tek başına ön libero oynatarak geniş bi alanı ona teslim edemezsin,david pizarro da bu kategoriye girer,pizarro yu tek ön libero oynat orta sahan felç olur,boyu kısa,top kapması çok iyi değil,kafa topları iyi değil,ön liberonun tam olarak özelliklerini yansıtmıyor,iyi top dağıtması,çok teknik olması bişey ifade etmez.

yukarda yazdığım adamlar ıtek ön libero olarakta oynatabilirsin,pirlo yu yazmadım mesela çünkü yanında hep gattuso,ambrosini,flamini gibi ona çok yakın oynayan adamlar vardır,pirlo yu tek başına ön libero oynatarak geniş bi alanı ona teslim edemezsin,david pizarro da bu kategoriye girer,pizarro yu tek ön libero oynat orta sahan felç olur,boyu kısa,top kapması çok iyi değil,kafa topları iyi değil,ön liberonun tam olarak özelliklerini yansıtmıyor,iyi top dağıtması,çok teknik olması bişey ifade etmez.

Okumadım ama hak veriyorum :D

Top kapamıyor mu?:D Neyse yatıyorum ben...

top kapması çok iyi değil dedim ahmet bi okusana kafan mı iyi:o,cana nın çok iyi mesela,yatarak müdahaleleri de şahanedir,pizarro ancak çift ön libero da iyi oynar,tek oynatırsan felç olur,ama cana yı tek oynatırsın ve oynar ok mi adamım:D

top kapması çok iyi değil dedim ahmet bi okusana kafan mı iyi:o,cana nın çok iyi mesela,yatarak müdahaleleri de şahanedir,pizarro ancak çift ön libero da iyi oynar,tek oynatırsan felç olur,ama cana yı tek oynatırsın ok mi adamım:D

Okumadım ama yine katılıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt