#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Umarım Godot'yu bekler gibi Cana'nın da bugün performansını tam gösterecek, yarın gösterecek diye diye bir sezon beklemeyiz. Oyuncuya kötü demiyorum, çünkü tam bilmiyorum. Fakat bizim bu yerli kadrosu çok oyuncuyu yok edecek gibi :(

Ya bırak bu işleri:D Pizarro'yu orta sahaya tek başına koy yine oynar adam. Xavi'nin manyak top kapan versiyonu:) Sadece kafa topları eksik ki çok da önemli değil.

ya bırak ahmet bi kere atılan hiçbir uzun topu kesemez pizarro,boyu çok kısa,cana ondan çok daha iyi,maç boyu hep agresif,top kapması çok daha iyi,boyu uzun,sıçraması müthiş,yoksa 1 e pirlo yu yazardım,pizarro yu bi tek oynatta görelim,2 li de çok etkili olur ancak,ama cana yı tek bırak yayla gibi orta sahada adam oynar:D

Bosna macinda cok iyi performans göstermis. Macin en iyilerindenmis.

Insallah Rijkaard'a ona o güveni verirde ayni performansi bizdede gösterir.

kendi adıma şüphem yok,geçen sene bi hayli izledim,merak etme,mükemmel bi önlibero aldık:D,hatta;

mascherano>toulalan>essien>alexandre song>carrick>huddlestone>de rossi>cambiasso>lorik cana>lassana diarra

benm avrupa da ki en iyi 10 ön libero sıralamam bu şekilde:),tabi bu listeye xabi alonso,xavi,gerrard gibi b2b oyuncuları katmadım,yaya toure de ofansif orta saha oynuyor şu anda,pirlo yu da tek ön libero olarak oynatamazsın,yanına yardımcılar gerekir yada:)

Şu anda gördüm bu listeyi ve neredeyse tamamiyle yanlış bir liste.

tamamiyle yanlış he buyur sen yap bakalım:)

Bir kere Essien'in Dünya'da herhangi bir insanın listesinde önliberolarda ilk sırada yer almaması futbol katliamıdır.

Carrick gibi Manchester United'lıları bile çileden çıkartan, son 2-3 senedir doğru düzgün bir performansı bile olmayan bir adamın listede olması mantıksız. Huddlestone gibi piyasaya daha yeni çıkmış bir adamın Cambiasso,De Rossi gibi adamların önünde olması akla ziyan.

Yaya Toure'nin listede olmaması açıklaması zor bir durum.

Real Madrid'in önliberosunun Galatasaray'ın önliberosundan geride olması saçma.

Ayrıca bu listede olmayı Carrick'ten de Huddlestone'dan da Cana'dan da daha çok hakeden Van Bommel gibi Gareth Barry gibi Didier Zokora gibi kral adamlar vardır.

Yeterli mi? :)

geçmişe değil geleceğe bakacaksın,mascherano-toulalan en iyisidir bana göre,1 e kimi yazsam diye düşündüm,cana madrid de olsa lass tan daha iyi oynar eminim,yay toure hep ofansif orta saha oynuyor bu sezon,o yüzden onu yazmadım,carrick süper bi adamdır,geçen sene 30 maç oynadı,oynamama durumu yok,hele uzun pasları şahanedir,70 metre adamın ayağına pasları vardı,oha çekiyodum evde:D,van bommel eskisi kadar iyi değil,barry-zokora da senn görüşündür bişey diyemem.

geçmişe değil geleceğe bakacaksın,mascherano-toulalan en iyisidir bana göre,1 e kimi yazsam diye düşündüm,cana madrid de olsa lass tan daha iyi oynar eminim,yay toure hep ofansif orta saha oynuyor bu sezon,o yüzden onu yazmadım,carrick süper bi adamdır,geçen sene 30 maç oynadı,oynamama durumu yok,hele uzun pasları şahanedir,70 metre adamın ayağına pasları vardı,oha çekiyodum evde:D,van bommel eskisi kadar iyi değil,barry-zokora da senn görüşündür bişey diyemem.

Geçmişe değil geleceğe bakacaksın deyip 26 ve 27 yaşlarındaki Mascherano ile Toulalan'ı 28 yaşındaki Essien'in önüne yazman manidar olmuş. 22 falan yaşında olsalar neyse :)

Sen Carrick 30 maç oynamış diyince merak ettim baktım. Adam 30 maç oynamış,8'inde sonradan oyuna girmiş, toplam dakikası 1.061. Maç başına 35 dakikayla oynamış adam,amma da fazla :p Bileği çok sağlamdır,Tottenham'dayken çok da beğenirdim ama Pizzaro tek başına ön libero oynayamaz dağıtırlar o takımı diyorsun, Carrick'in tek ön libero oynadığı takım rezil rüsva olur.

Real Madrid de kaç senedir Makalele'nin yerine adam arıyordu, Lass ile buldular. Gidip Cana daha iyi oynar orada demek mantıksız kaçıyor çünkü kaç senedir oraya adam deniyorlar,hiçbiri oynayamıyor.

biz bu konuda anlaşamayacağız sanırım,verecek cevaplarım varda konu boşuna uzayacak,bi sonuca da varamayacağız:)

biz bu konuda anlaşamayacağız sanırım,verecek cevaplarım varda konu boşuna uzayacak,bi sonuca da varamayacağız:)

Ver be Yunus :D Senin futbol görüşlerini beğeniyorum,ciddi ciddi merak ediyorum cevaplarını. Bu cevabından sonra cevap yazmayacağıma da söz veriyorum :p

Hacı Fletcher gibi cyborg varken de Carrick konmaz o listeye :D ama Cana benim için de ilk 10'da olan bir adamdır.

Geçmişe değil geleceğe bakacaksın deyip 26 ve 27 yaşlarındaki Mascherano ile Toulalan'ı 28 yaşındaki Essien'in önüne yazman manidar olmuş. 22 falan yaşında olsalar neyse :)

Sen Carrick 30 maç oynamış diyince merak ettim baktım. Adam 30 maç oynamış,8'inde sonradan oyuna girmiş, toplam dakikası 1.061. Maç başına 35 dakikayla oynamış adam,amma da fazla :p Bileği çok sağlamdır,Tottenham'dayken çok da beğenirdim ama Pizzaro tek başına ön libero oynayamaz dağıtırlar o takımı diyorsun, Carrick'in tek ön libero oynadığı takım rezil rüsva olur.

Real Madrid de kaç senedir Makalele'nin yerine adam arıyordu, Lass ile buldular. Gidip Cana daha iyi oynar orada demek mantıksız kaçıyor çünkü kaç senedir oraya adam deniyorlar,hiçbiri oynayamıyor.

verim madem:D,gelecek derken şu manada kastettim,mesela serhat burada fabregas,gerrard dan iyi demişti,herkes gerrard ın başarılarını falan anlattı ama,haklıydı bana göre,fabregas gerrard dan şu an iyi,ve ileride belki fabregas daha iyi olacak, ama gerrard eski gücünü kaybetti ve geri alması zor,yani bu senelerden sonra fabregas,gerrard dan daha iyi olacak,yaşla alakalı değil yani 35 inde de güçlüyse o adam iyidir.

essien konusu da senn görüşündür bişey diyemem,bende çok beğenirim,ama mascherano ve toulalan gelir ondan önce,toulalan d.k da fransa nın tek iyi oynayan adamıydı;),tek başına her yere yetişebilen bi oyuncu,essien de öyle tamam da görüş farkıdır bu,pizarro çift ön liberoda çok çok iyidir,ama tek oynarsa olmaz,bi kere havadan gelen her topu geçiren bi ön libero olmaz,kafa topları 0 olan bi adamı tek ön libero oynatırsan takım biter:D

cana konusunda da iddialıyım hala:D,lass iyi oyuncu ama real de pas seçeneğin çok fazla bi kere,zaten iş bitirecek oyuncular fazlasıyla var,senn normal görevini yapman orada yeter,cana bizde pas atacak adam bulamıyor:o,cana yı real e koyarsan lass kadar oynar iddia ederim bunu,ama bu olurmu tabi bilemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt