#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

geçmişe değil geleceğe bakacaksın,mascherano-toulalan en iyisidir bana göre,1 e kimi yazsam diye düşündüm,cana madrid de olsa lass tan daha iyi oynar eminim,yay toure hep ofansif orta saha oynuyor bu sezon,o yüzden onu yazmadım,carrick süper bi adamdır,geçen sene 30 maç oynadı,oynamama durumu yok,hele uzun pasları şahanedir,70 metre adamın ayağına pasları vardı,oha çekiyodum evde:D,van bommel eskisi kadar iyi değil,barry-zokora da senn görüşündür bişey diyemem.

toulalan çok iyi değil bence....essien yaya toure mascherano cambiasso bunlar süper adamlar....

bu toulalan en nefret ettiğim adamlardan biridir ya hiç sevmiyorum oyun tarzını tipini.fransada ön libero oynadığı günden beri fransa grup maçlarında sonunculuktan öteye geçemedi.) essien bu adamdan kat katt kat iyidir kıyaslanamaz bile bence tabiki.

Essien ile Toulalan'ı kıyaslamak Essien'e küfürden ağır bir hakarettir.

Fenerde Niang attikca atiyor, Bjk'de Q7 olsun, Guti olsun cuk diye oturdu.

Bizim hic bir transferimiz faydali olamadi simdiye kadar takima.

Ne Misi, ne Cana, nede Pino ve Insua.

Serdar, Caglar, Batdal falan, bunlardan bahsetmiyorum bile.

Yazik degil mi.

toulalan çok iyi değil bence....essien yaya toure mascherano cambiasso bunlar süper adamlar....

cambiasso eskisi kadar iyi değil,yaya toure bu sezon ofansif orta saha oynuyor o yüzden koymadım listeye;),essien evet çok iyi ama toulalan-mascherano önce gelir,d.k da fransa maçlarında yayla gibi alanı toulalan a bırakıyolar tek başına kontrol ediyor orayı,top kapması,yatarak müdahaleleri şahane,essien de süper bi adamdır tabi sözüm yok,ama geçen sezon 14,ondan önceki sezon yalnızca 11 maç oynayan bi oyuncuyu toulalan ın önüne koymak haksızlık olur,yine de 3.sıramda zaten;)

essien bu işin 1 numarası.diğerleri yanından bile geçemez.

Bosna macinda cok iyiydi, %70'ini Galatasaray'da ortaya koydugu zaman ortasaha 2 level atlar.

Essien defansif orta saha oynamıyor çelside. Mikel oynuyor orada.

........Mikel

Essien - Lampard

veya

........Mikel

Essien - Ramires

şeklinde.

Essien ön liberoda da oynuyor ara sıra.Ama genelde b2b oynuyor.Ve de bu mevkide daha verimli.

Essienin E'sine tüküresim geldi, o kadar yani. Bilmiyorum bana katilan var mi, varsa haber versin, bilelim.

Cana'yı savunmaktan bıktım forumda günlük hayatta artık banko oynasında biraz sussun millet ya.

Cana'yı yakan Servet'tir. Bağıra bağıra kadro dışı kalmasa ve yerine Gökhan oynamasa, Cana'nın bu kadar hata yapacağını düşünmüyorum. Cana defansif adam, defansın göbeğinden güç alıyor, oradan besleniyor. Defansın dengesi bozuksa, Cana da bozuluyor, bu kadar basit. Arkan sağlamsa orta sahanda sağlam durur, bizde senelerdir geri dörtlünün ortası, zaman zaman da tamamı bozuk ve dengesiz olduğundan ssürekli orta sahada sorun yaşıyoruz.

Arnavutluk Belarus Maçında kadrodan çıkarılmıştı.Nedeni ise Sakatlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt