#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Yavaş yavaş etkisini gösteriyor.İnşaallah Hagi de onu yedek bırakmaz.

4eyzqx9b9um9.png

uvxj1lm9zr9g.png

Veeeee Mutlu son :D

opiy6ck6zzng.png

arkadaşlar bir yanlışlık var burada kesinlikle topa müdahele var zaten pozisyon sonrasında cana hakeme topa vurdum diyordu..:lol::lol::lol::lol:

bu hareket,canayı ızleyenler bilir.kendisin imza hareketidir ve bu pozısyonda da hıc bısey yoktu

Valla geleni geçeni biçti, bunlara böyle yapmak lazım.

Sert oynuyor ama bizim kasap futbolcularımız gibi değil.Ee böylesine de can kurban. İnşallah 90 dk. oynayacak duruma gelir, o zaman Hagi kesinlikle oynatır.

Sert oynuyor ama adamların canına kastetmiyor

Bu ayrımı unutmayalım :)

Canımız Canamız :D

Topa sert adam.

Hastasıyım bu adamın.

Kaptan olacak inşallah.

Sabote edecek kadar bile oynatılmadı, takımın değişmemesi gereken 4 yabancısından 1'i

Cana´ya ilk diklencek adami merak ediyorum :D

[video=youtube;9ZOZDZ923uE]https://www.youtube.com/watch?v=9ZOZDZ923uE[/video]

Hagi´nin oyuncularin kisisel performanslarini arttiracagina cok inaniyorum. En cok da buna seviniyorum zaten. Cana-Elano-Misimovic-Pino hatta Arda gibi futbolcular Hagi´yle birlikte daha cok gelisecektir. Hagi futbolcudan anlar. Cana zaten sezon basindan beri banko 11´e yazilmaliydi. Ben Cana kadar kaliteli bir kasap görmedim :)

Hagi´nin oyuncularin kisisel performanslarini arttiracagina cok inaniyorum. En cok da buna seviniyorum zaten. Cana-Elano-Misimovic-Pino hatta Arda gibi futbolcular Hagi´yle birlikte daha cok gelisecektir. Hagi futbolcudan anlar. Cana zaten sezon basindan beri banko 11´e yazilmaliydi. Ben Cana kadar kaliteli bir kasap görmedim :)

Cana'nın kasaplıkla alakası yok Kasap deil Ağır abi diyelim biz ona :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt