#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Cana'nın daha yüzde 50'si bu.Yanlış anlaşılmasın futbolunu beğenirim ama sertlik anlamında kendisini bulduğunda Lugano'lar,Bilica'lar gözünüze hanım evladı veya muhallebi çocuğu gibi gözükecektir.

cumartesi güünü kendisinden harıka bir performans beklıyorum.o ıyı oynadıkca elano da cşar,misimovicte kendine gelır

a287c7.jpg

Adnan Sezgin'in programında Hail Özer adlı gerizekalı gazeteci Diarra'dan sonra Cana'yı alırsanız yuhlarlar dedi angut.. Kendini bile savunamayan Adnan sezgin Cana'yı hiç savunamadı sustu kaldı medyanın gazına gelip(Keita gibi Lincoln gibi) gönderirlerse reisi yakarız kulubü :)

Cana'nın daha yüzde 50'si bu.Yanlış anlaşılmasın futbolunu beğenirim ama sertlik anlamında kendisini bulduğunda Lugano'lar,Bilica'lar gözünüze hanım evladı veya muhallebi çocuğu gibi gözükecektir.

cana kasap değil topa sert giriyor

Top ortada, kimsenin kontrolunde degil. Emre de kayiyor Cana da, Cana topa mudahele ediyor ama faul Fener'e. Yapayanlis bir karar.

tamam topa müdahale ama ben topa çift dalınması direk aykırı bir hareket diye biliyorum.

Pusuya mi yatmistin aga?

Ya yok tez cevap verdin de dedim acaba bekliyor muydun bu ani :o

Cana nın hareketine faul çalmışsa hatalı karar. Tehlikeli hareket çalmışsa doğru karar.

sarı kart görmeden oynamıyo sanırım çok pis alışkanlık edinmiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt