#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

cana yine çıktı bu konuda hagiden umutluydum fakat oda canayı pek oynatacak gibi görünmüyor. yani adamın yerinde olsam ne heyecan kalır nede oynama hevesi. m.sarpın oynadığı bir maçta cananın tek bacağı kopsa yine oyundan alınmamalı ama nedir bu m.sarp hayranlığı anlamış değilim.

Cana'nın maç temposu yok evet...

E hocam bu adam yedek kulübesinde mi edinecek bunu?

Anlamıyorum Sarp gezinirken bu adamın oyundan alınmasını!

Aklım al-mı-yor..

Bizim ortasahamızın en güvenilir askeri bu adam...

Rakiple boğuşurken en güvendiğimiz adam...

Savaşta asker oyundan çıkmaz sevgili Hagi...

Hele ki ondan acemi askerler varken sahada,ismi bile geçmez.

Cana hala gercek performansini gösteremiyor ama her hafta daha iyi oluyor, Besiktas macinda sahanin yildizi olacaktir.

Saygi duyulacak derecede bir adam yahu, evladim gibi seviyorum.

90 dkyı kaldıracak kondisyona sahip değil sanırım. Sahanın başarılı isimlerindendi. Tam bir ön libero. Nerede duracağını iyi biliyor. Ayhanla birlikte iyi bir ikili olacaklardır.

90 dkyı kaldıracak kondisyona sahip değil sanırım. Sahanın başarılı isimlerindendi. Tam bir ön libero. Nerede duracağını iyi biliyor. Ayhanla birlikte iyi bir ikili olacaklardır.

Ömer Baba :D Oturarak kondisyon kazanılıyorsa ben bilgisayar başında baya fit durumda olurdum :D

Kondisyon isini bide Serkan Can a sormak lazim, o bilir o alman cünkü.

Oyundan çıktıktan sonra orta saha diye birşey kalmadı bizde.

Antalya iyice bastırmaya başladı.

Rijkaard'ı andım yine kendisini izleyince. :)

Böyle giderse Cana gider:( ve bir büyük insan daha mustafa sarp yüzünden nefretimi kazanıyor.

parça parça oynayarak 90 dk'lık performansa ulaşacaktır. Rahat olun ;)

Hala vasatın üstüne çıkamadı performans olarak. umarım en yakında bahsettiğiniz doğa üstü cana ya kavuşuruz.

Cana cikti takim ileri cikti, bu ortada. Cok gomulmustuk geriye Emre girince hucuma basladi takim. Tabii iki yildir Rijkaard'dan boylesine zorlu bir hamle gorememenin sokuyla kacirmis olabilirsiniz bu hadiseyi. :happynew:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt