#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Daha ne yapacak bu adam 90 dakika oynamak için? :(

Kac tane top kesti, atak kesti yahuuu mustafa ne yapti sorarimmmmm

Premier lig dururken bize gelmeyecektin, bosuna kendi kariyerine yazik ettin.

Bu isten artik süphelenmeye basladim. Adamin kontratinda 60'tan önce mutlaka oyundan alinacak diye bir madde olmali. O kadar ise yaramaz adam varken niye hep bu cikiyor?

Hayretlerle izliyorum bu olanları. Lorik Cana nasıl çıkar yahu bir mantıklı açıklaması yok bunun yani yok gerçekten yok !

Yalnız sorunun Cana'da olduğunu düşünmüyorum ben. Hagi ezbere oynatıyor. Aynı ilk 11, aynı değişiklikler falan. Böyle olmaz bu iş.

Bu futbolcuların güzel futbol hayatları varken neden buraya gelirlerki, Cana, Elano, Misimoviç, İnsua resmen bu futbolculara acıyorum, burda futbol denen bir olay yok, , Servet, Sarp, Ayhan, Barış gibi futbolcuların yedeği olmaya ne hakkınız var, üstelik bunlar kaprisli insanlar, Haldun Üstünel Transfer forumuna artık heyecanla bakmıyacağım, çünkü gelen futbolculara gerçekten yazık oluyor.

Anlamıyorum, anlamıyorum.. AN-LA-MI-YO-RUUUUUUUUUUM!!!

Cana'nın Mustafa Sarp varken oyundan alınmasını Mourinho bile açıklayamaz.

Cana oyundan cikarken titriyorum.

Trabzonspor maçını ikiye ayıran adam. Cana öncesi ve sonrası. Takım dağılıyor ama olsun ben M.Sarp'a küfretmeye razıyım artık.

Çıktığında yenileceğimiz gün gibi açıktı illa M.Sarp(kıymetlimissh) olmaya, çimlerde izlemeye gerek yok.

Yine 60 ı geçemedi ilginç. Takımın ortsahasını toparlayan adamdı.

Görevini iyi yaptı, ama 60. dakikayı gene göremedi.

Bu adam durmaz burda fazla agalar böyle giderse. Gidelim ilk Sami Yen'de ki maçta bağıralım, tribünlere çağıralım, pankartlar açalım.

Bu adamın sözleşmesinde max 60dk oynayabilir diye bir madde var sanırım. Sahanın en iyi oyuncularından birinin çıkarılmasının başka açıklaması olamaz.

(Not: Nete yeni girebildim henüz diğer mesajlara bakamadım, bir sakatlığı falan varsa bu mesajımı gözardı ediniz :) )

InsAllah gider, yazik oluyor adama, Sarpin yedegi olacak adam mi Cana, bunlari hakketmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt