#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Bonservisinin 3'te 2'sini almisiz. Hagi soyledi.

Kondisyonu yok demek ki adamın. Yoksa çıkmasına bir anlam veremiyorum.

İyi bari ilk 3-4 maç hiç oynamıyordu.

Sonradan 30 dk falan oynamaya başladı.

Şimdi 60 dk oynuyor.

90 dk oynayacak inşallah.

Kondisyonu yok demeyin.Geçen sene Adam Sunderland'te full maç çekiyordu.Burada başka bişey var.

Maalesef insana bazı şeyleri düşündürüyorlar. Hagi aslen Makedonya Rumenlerinden, Türkleri çok seven Osmanlı'nın imtiyazları sayesinde Avrupa'nın içlerine kadar ticaret yapmış bir halkdan.

Arnavutlar ve Makedonlar ile iç içe yaşamışlar. Acaba diyorum o zamanlardan kalan aileden gelen, Arnavutlara karşı bir antipatisi mi var diye düşünmeden edemiyorum. Yoksa Sarp'a katlanıp Cana'yı kenara alması akıl almaz bir durum.

Maalesef insana bazı şeyleri düşündürüyorlar. Hagi aslen Makedonya Rumenlerinden, Türkleri çok seven Osmanlı'nın imtiyazları sayesinde Avrupa'nın içlerine kadar ticaret yapmış bir halkdan.

Arnavutlar ve Makedonlar ile iç içe yaşamışlar. Acaba diyorum o zamanlardan kalan aileden gelen, Arnavutlara karşı bir antipatisi mi var diye düşünmeden edemiyorum. Yoksa Sarp'a katlanıp Cana'yı kenara alması akıl almaz bir durum.

Hmm...Haginin Makedonya Rumenlerinden olduğunu bilmiyordum gerçekten.Ama dediğin olabilir.Makedonların Arnavut nefretini iyi bilirim.

Lorik cana,

bak bidaha boyle futbol oynama lutfen:

sen nasil bir futbolcusun boyle, ilk yarida butun trabzon akinlarini durdurdun, elinden geleni yapiyorsun. rakibe basiyorsun, mucadele ediyorsun. olmaz

kardesim boyle futbol oynanmaz.

bak yanindakik Maradona Sarpa, hic karisiyormu rakip ataklarina, hic top calma mucadelesi veriyormu, pas istiyor mu??????? yaaa, iste boyle Lorik Kardes,

sen boyle devam edersen hep 55 dakikalarda cikarsin. Cunku takima cok faydali oluyorsun.

Vallah renktaslar sinirden su an halen elim ayagim titriyor ya. boyle bir sey olamaz. Zaten dua ettim, ne olur Cana yi cikartma diye,yoksa mac gider diye. malesef cikartildi. kondisyon falan hikaye renktaslar.

anlamiyorum ,anlamiyorum, anlamiyorum.

haftaya taraftarlarimizdan ricam: lutfen ama Lutfen Sarpi isliklayin, kazayla gol bile atsa isliklayin. yeter artik....her mac 10 kisiyle mucadele etmek zorundamiyiz ya.

Hocam Hollandalilar veyahut Surnamlarin, Arnavutlarla ne sorunu vardi? :D

Benim için 3. sinif futbolcu TR'de 100 oyuncu bulurum onun gibi

çok şey söylerdim hagiye ama neyse bu adam çıkarılmaz o mustafa sarpın sahada kaldığı her saniye sövüyorum bunuda açık açık söylüyorum delirtiyo adam beni ya varlığı bana batıyo oynamasın bizim takımda zormu istemiyorum ayhan dışında gerisi fıs

yahu hagi-tugay napıyo anlamıyorum?,sonra da hemen eleştiriyor diyorsunuz,ya arkadaş ne yapıcaz böyle iş olur mu?,adamın suçu iyi oynamak mı yani lan,bu adam mustafa dururken çıkıyorsa işte bi b.k vardır,premier ligde paşa paşa devam edecekti,hagi nin de değişiklikler ezbere resmen,hep ilk cana çıkıyo maşallah.

cana cikti takim cöktü BAM üclüsü bi adamin yaptigini yapamadi, gercekten ayip ya. Sarp itine diyecek laf bulamiyorum, resmen küfürbaz olduk bunun yüzünden.

bu forumda dangozlar var canayı beğenmiyo adam yürü git antuya hangi maçı izliyosun kardeşim anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt