#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

adam arsenal e gidecekti lan ne diyosunuz:asd:,bence o mesajı yazan adam rıdvan dilmen in ta kendisi,hayatında cana yı izlemeyi bırak adını bile duymamıştır yüksek ihtimal,tabi ironi falan değilse.

adam arsenal e gidecekti lan ne diyosunuz:asd:,bence o mesajı yazan adam rıdvan dilmen in ta kendisi,hayatında cana yı izlemeyi bırak adını bile duymamıştır yüksek ihtimal,tabi ironi falan değilse.

kaçtı zaten dayanamadı kalp krizinden gitti heralde arkadaş çıksa lafları döşücemde

WE Love You CAna :D

Cok begendim. Süper oynuyor ama yinede oyundan cikariliyor. Neden Cana cikiyorda Sarp 90 dakika oynuyor? Neden?

Cana - Neill - Baros bu takımda herzaman olması gerek futbolculardır bunu bilir bunu söylerim agalar . Ama tabi bu arkadaslar kötüde oynayabilir ama sonuc olarak bu oyuncular takımın kimligidir .

Cana´yi cikarmak intihardi zaten. Cana cikti ümidim kayboldu. Nasil cikarilir anlamiyorum.

Cana çıkınca zaten Şenol Hoca'yı gösterdiler hemen döndü yanındakine bişeyler söyledi, taktiği değiştirdi bir anda :D

Cana´yi cikarmak intihardi zaten. Cana cikti ümidim kayboldu. Nasil cikarilir anlamiyorum.

Çok ümitliydim bu maçtan ama Cana çıkınca tv yi kapatasım geldi yapamadım Misi de çıktı derin bir Offff çektim..'Ekmeğine yağ sürmek' bu olsa gerek..:akansular: Devre arasına kadar beklemekten başka çare yok vaziyet çok kötü :confused:

Cana çıkınca zaten Şenol Hoca'yı gösterdiler hemen döndü yanındakine bişeyler söyledi, taktiği değiştirdi bir anda :D

Ben de başka birşey farkettim. Maç boyunca Şenel Hoca'yı yakın çekim gösterdiler hep karamsar somurtkan bir hali vardı. Ne zaman Cana oyundan çıkarıldı yüzünde çok hafif bir gülümseme belirdi. Sağol Hagi! Bakalım gelecek hafta Sarp, Servet oynayacak mı?

ya da emre çolak ve kewel gol atsaydı .ne büyüksün hagi ne büyüksün! ne güzel taktik bu!!!!!mu derdik?

ikiside gol atmadiklarina göre, hatali degisiklikten dolayi

yenildigimiz bir macta yanlis taktigi sectigi icin hagiyi elestirebiliriz, ne var bunda ?

cana kalmaliydi mustafa cikmaliydi okadar !

cana git de kurtul buralardan bu saatten sonra hagi de bitmiştir benim gözümde sol açık misimovic oynuyor, ilk çıkan cana oluyor, takımın en yetersiz ve kalitesiz adamları bunlar zaten biz de gelmiş burada futbol tartışıyoruz, bu saatten sonra digitürk'ü de kırdıracaklar bana, bu yönetimin de allah belasını versin şu takıma adam gibi yerli 2 tane orta saha oyuncusu alamadı bizi sarp, sabri ve servet gibi kazmalara teslim etti...

Neden sürekli ilk çıkan adam Cana oluyor hala anlamış değilim

Ayhanla Sarpın ikinci yarı resmen pili bitiyor dökülüyorlar ama ilk çıkan gene Cana

cana'yı çıkarması doğruydu. yoruldu ve çok pas hatası yapmaya başladı. zaten cana topal'ın yerini dolduracak bir futbolcu değil.

sadece bir kesici. top saklama ve dağıtma, takımı rahatlatma, oyunun yönünü değiştirme gibi temel orta saha futbolcusu maharetleri malesef yok. galatasaray'ın da en büyük eksiği ve puan kaybetmesinin asıl sebebi de bu.

devre arası çok iyi oyunun iki yönünü de oynayan orta saha oyuncusu almalıyız.

canayı neille beraber stoperde deneyebiliriz.

B_4346f2a5b5ca614bb08b55fd4f8c60e5.jpg

Cana'yı kırmızı kart görene kadar oynatmak gerekiyor.

60'da almak takıma zararlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt