#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Aynı Marsilya Servet'e ciddi ciddi 10 kagıt sayacakdı, ötesi var mı?

Cana kötü oynadı demedim zaten, hemen parlamayın. Ortada maglum olan bir cifte standarta degindim.

Burada 3 4 sezondur oynayıp hiçbirşey veremyen adamlarada bırak çifte standart uygulayım. Bu arada savunduğun Barışı bugün satılık listesine koysak kim alır acaba merak ediyorum.

Kewell ölmüş,

Misi diye biri var mı yok mu bilmiyorum,

Ayhan son demlerini yaşıyor,

Mustafa Sarp Bank Asya'da bile oynayamaz,

Hakan puro içmekten nefes alamıyor vs vs.Ne yapacaz biz böyle.

Bu gece sadece bu adama şapka çıkartırım. Tek başına defans yapmaya çalıştı sürekli. Helal olsun :tiphat:

ben sadece abartmayin diyorum. öyle abartilacak bir yani yok cünkü. bizim orta sahamizin cok kötü olmasi, bu oyuncuyu süper oyuncu yapmaz. bende ntv spor yok, bosuna sallamayin. tüm maclari da tv`den canli izliyorum. kendim yaklasik 18 sene futbol oynadim, biraz olsun futbolcu`dan anliyorum.

ben sadece abartmayin diyorum. öyle abartilacak bir yani yok cünkü. bizim orta sahamizin cok kötü olmasi, bu oyuncuyu süper oyuncu yapmaz. bende ntv spor yok, bosuna sallamayin. tüm maclari da tv`den canli izliyorum. kendim yaklasik 18 sene futbol oynadim, biraz olsun futbolcu`dan anliyorum.

Tamam en anlıyorsun da o anlattıklarından bize ne arkadaşım.Sen biliyorsun tamam.

İstersen 180 sene futbol oyna. Futbol kültürünü alamamışsan bir hiçsindir.

Servet Çetin de kaç senedir futbol oynuyor gram birşey bilmiyor hala.

Cana büyük futbolcu değil. Olması gereken mücadeleci bir takım oyuncusu. Vasıfsız bir adam değil anlayacağın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt