#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Yüregin yeter dedin de;

------------------Oguz Serdar-------------------

Sabri-Lucas Neill-Hayri Cund(K)-Cetin Güngör

--------------Barıs-S.Serhat Trkel---------------( :asd: )

Onur Yılmaz-----------------------Berkin Arslan

-----------Milan Baros-Sertac Murat Kılıc--------

Bu kadroda sahaya yüregini koyardı herhalde :ka23:

Sergen'i unutmuşsun. :sad007:

Tek başına bişeyler yapmaya çalıştı,çok iyiydi,seni yemeye çalışan medyadaki yorumcu şerefsizleri eşşekler kovalasın.

nerdeyse bütün ataklari kesti, toplari dagatti, en iyisiydi bugün,

ama yine 90 dakika oynatilmadi aksine penalti yaptirdiktan sonra cikartildi cezalandirilirmis gibi

Canımı istesin veririm yahu.

Feldkamp mode on-

11 tane Cana lazım

mode off

İsterse 10 tane penaltı yaptırsın, yeter ki o forma ıslansın !

Açıkçası Loric'in takımdan ayrılmasını isterdim.Etrafında hiçleri oynayan, umursamaz bir avuç topluluğa fazla geliyor.

servetten sarptan barışdan daha fazla GS li orası kesin. Canayle devam. penaltı yapmasaydu o atak kesin gol olurdu umursamaz defansa kızıp adam girmiştir kesin öyle ama helal olsun takımda ayakta kalandı.

Maç zaten gitmişti, penaltı yapması sorun değildi. Hiç değilse hırsı-oyuna olan saygısı olduğunu bir kez daha gösterdi. Servet'in işi olan o yerde penaltıyı Cana yapıyorsa, o penaltı suçunun %90'ınını ben Servet'e yazarım.

Cananin yanina cift yonlu orta saha lazim, ofansif yonu daha kuvvetli olan. Cananin defansif yonu BAM uclusunu toplasan daha iyi ama ofansif yonu pek o kadar iyi degil. Ben transfer doneminde dedim cift yonlu orta sahasiz hic bir yere varamayiz diye herkes Misimovic geldi diye sevinmistim o gunlerde ben hic sevinememistim

Sen mükemmelsin yahu.Aldığın para sonuna kadar helal olsun.

Hagi bu adamida sildi bence. Penaltidan sonra direk oyundan cikti. :SS:

Maç zaten gitmişti, penaltı yapması sorun değildi. Hiç değilse hırsı-oyuna olan saygısı olduğunu bir kez daha gösterdi. Servet'in işi olan o yerde penaltıyı Cana yapıyorsa, o penaltı suçunun %90'ınını ben Servet'e yazarım.

Penaltıdan dolayı Cana'ya kızamayız! cok haklısın ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt