#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Boş masal okumalar bunlar.

Bu adam takıma kaptan olur.Takımdaki bütün orta sahalardan farkı topa basması ve akılcı oyunudur. Kimi kaptan yapalım ulan? Barış Özbek'i mi. Bu adam herşeyi hakediyor. Boş masallar okumayın.

Hop hop ağar gel.Görüşünü belirten birine "ULAN" diye selenmek ne demek oluyor. Hepinizi terbiyeye ve saygılı konuşmaya davet ederim. Her şeyi geç ben senden 10 yaş büyük bir abinim saygılı olmanı rica ederim. Sana göre Muhteşem tanımlaması Cana'yı işaret ediyorsa benim söyleyecek sözüm yok haklısınız siz MUHTEŞEM görmediniz yaş itibari ile.

Kaptana gelince Bizim kaptanımız zaten var. Hadi Arda yapamıyor yada gitti diyelim Cana kalıcımı ? kaldı diyelim kimmiş ne yapmuş Cana kaptan olmuş. Neill i yaparım Barosu yaparım gerekirse Misimoviçi yaparım Adam kalmadı gıran girdi diyelim Elano yu Pinoyu yaparım Sabriyi yaparım gene Canayı yapmam.

Hop hop ağar gel.Görüşünü belirten birine "ULAN" diye selenmek ne demek oluyor. Hepinizi terbiyeye ve saygılı konuşmaya davet ederim. Her şeyi geç ben senden 10 yaş büyük bir abinim saygılı olmanı rica ederim. Sana göre Muhteşem tanımlaması Cana'yı işaret ediyorsa benim söyleyecek sözüm yok haklısınız siz MUHTEŞEM görmediniz yaş itibari ile.

Kaptana gelince Bizim kaptanımız zaten var. Hadi Arda yapamıyor yada gitti diyelim Cana kalıcımı ? kaldı diyelim kimmiş ne yapmuş Cana kaptan olmuş. Neill i yaparım Barosu yaparım gerekirse Misimoviçi yaparım Adam kalmadı gıran girdi diyelim Elano yu Pinoyu yaparım Sabriyi yaparım gene Canayı yapmam.

Cana'daki aidiyet duygusu, hırs, topa baskı yapan üç tane adamımız olsa böyle olmazdık .

Şu durumda olmamızın nedeni Cana mı? İnsaf et kardeşim. Cana gittiği her takımda kaptan olmuş ve başarı ile temsil etmiştir.

2011-2012 sezonun kaptanı bu adam olacak ve bu lafları yiyeceksiniz bunu yazın kenara.

Futbol dan ozaman hic anlamiyorsun abi

Kaptanı belirleyecek kişi sen değilsin. Bu yüzden senin kimi yapacağının önemi yok. Cana gibi adam da kaptanlığı taşıyabilecek birisi olduğu için ve burada yorum yapanlar da Cana'nın hakkında fikir sahibi oldukları için kaptan olması konusunda görüş bildiriyorlar. He yeni gelmiştir belki yanlış olur ancak Marsilya'nın yıllardır kaptanlığını yapmış, Sunderland'e gittiği ilk sezon kaptan yapılmış adamın liderlik meziyetleri yüksek demektir. Kaptan değişecekse bu ya Neill ya da Cana olmalıdır. Baros, Elano , Pino takıma lider olabilecek oyuncular değil.

He birde dünkü Cana'nın takımın en iyisi olmadığını söylemek için de maçı izlemememiş olmak gerekir.

Senin bu cümlelerin herhangi takık olduğun yada sevmediğin birisine söylenecek cümleler.O yüzden objektif,mantıklı ve seviyeli bir tartışma göremiyorum ortada :)

Tartışılacak o kadar şey varken Loric Cana'yı tarışmak, hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Dün akşam ki maçta abartısız formanın hakkını veren az sayıda kişiden birisiydi.Nasıl oluyor da hala sallama cüretini gösteriyor bu adamlar?

Bunu söylemesi Cana'ya karşı ön yargılı olduğunu kanıtlar zaten. Cevap vermeye bile değmez arkadaşlar boşverin. Arda gidince sene sonu bu adam kaptan olunca görecek herkes ;)

Şöyleki Çağlar, kaptanlık illa ki pazubandı kola takmak değildir.Dün akşam kaptanımız Ayhan mıydı, Canamıydı yoksa Neill miydi çöözemedim.O pazubandı takmamış olmasına rağmen sahada mükemmel iki kaptanımız zaten vardı(Cana Neill)

Bence gitmeli.Bu kadar ruhsuzun içinde,bu kadar karaktersiz medya elemanının bir arada bulunduğu yerde kendini harcatmamalı.Zerre akıl varsa durmamalı.

Sizinle tartışmaya bile değmes. Hepinizi tebrik ediyorum. Biriniz Ulan diye konuşur diyerriniz Yılan benzetmesi yapar aklınca bir diğeriniz su topu der. tüm ülke akılsız siz akıllının önde gidenisizin ya..Sizden başka kim anlarya bu oyundan. Sizinle aynı kafaya sahip yöneticiler de oldukca daha çokk bu durumlara düşeriz biz... Hepinizi Türkiyede izlediğiniz Canayı kriter almaya davet ediyorum yıllar once yaptıkalrına bakarak değil

Tartışılacak o kadar şey varken Loric Cana'yı tarışmak, hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Kesinlikle!! Yani yıllardır aradığımız savaşçıyı bulduk ve hala ikinci üçüncü sınıf futbolcu yerine koyuyoruz. Saçmalıktır, yazıktır. Herkesin kendi düşüncesi desek de körlükten başka birşey değildir. Ya da sahada barcelona kalitesinde bi takım olduğunu düşünmektir.

Sizinle tartışmaya bile değmes. Hepinizi tebrik ediyorum. Biriniz Ulan diye konuşur diyerriniz Yılan benzetmesi yapar aklınca bir diğeriniz su topu der. tüm ülke gerizekalı siz akıllının önde gidenisizin ya..Sizden başka kim anlarya bu oyundan. değmez sizi düzeltmeye çalışmak için harcanan çabaya verilen emeğe değmez. Sizinle aynı kafaya sahip yöneticiler de oldukca daha çokk bu durumlara düşeriz biz...

Ama ilginç olan şu ki; burada %90ımız destek verirken sizin destek vermemeniz ve aşağılarcasına konuşmanız! biraz tutarsız değil mi? Şimdi sadece siz mi haklısınız? yoksa çoğunluk gerçekten farklı bir maçı mı izledi??

Dünkü maçta takımı adına bir şeyler yapan çırpınan tek oyuncumuzdu kaptanlık hakkıdır

Sizinle tartışmaya bile değmes. Hepinizi tebrik ediyorum. Biriniz Ulan diye konuşur diyerriniz Yılan benzetmesi yapar aklınca bir diğeriniz su topu der. tüm ülke akılsız siz akıllının önde gidenisizin ya..Sizden başka kim anlarya bu oyundan. Sizinle aynı kafaya sahip yöneticiler de oldukca daha çokk bu durumlara düşeriz biz... Hepinizi Türkiyede izlediğiniz Canayı kriter almaya davet ediyorum yıllar once yaptıkalrına bakarak değil

Bilakis dün akşamki Cana geldiğinden beri maçta gördüğüm en iyi Cana'ydı.Neden basediyorsun sen?

Herkes iyi birtek Cana kötü değilmi.Tamam sen haklısın bizler aptalız.

Ya Hangi maçı izlediniz allah aşkına ya. Geldi geleli 1 maç adam akıllı oynayamayan adamı MUHTEŞEM diyorsunuz. Ya hiç futbolcu görmediniz yada maç izlemeyip sene başından beri bu adamı destekliyorsunuz diye adam 2 adım atsa alıkşlıyorsunuz.

Arkadaşlar lafla gemi yürümez Cana cana ne bu cana ne oynadığı futbol var ortada ne ileride oynayacağına işaret var. Cana dan 80 değil 800 tane var Türkiyede. Hadi isim ver gibi sacma sapan konuşanlar Süper Ligin ve Birinci Ligin herhangi bir takımının kadrosuna baksınlar hepsinde birer Cana var. İstanbul BB'de de var Kasımpasa'da da var Antep'de de var Malatyasında da var Denizli'de de var Gaziantep BB'de de var var oğlu var her yerde var. Bana bu takımların ön liberolarından yada stoperlerinden ne farkı var Cananın biri söylesin. Ama sallamasın yok şurda oynadı yok burda oynadı İngiltere bilmemne demesin. Ben burada ne yaptığına bakarım. Aylar geçti neyin formunu tutuyormuş neyin hazırlığını yapıyormuş. Adnan Sezgin den bir farkınız olsun. O gözlükle bakıp şu adama MUHTEŞEM demek... yazık valla yazık..

Hele Kaptan olsun demek.. Metin'e, Cüneyt'e, Tugay'a, Bülent'e, Hakan'a hakarettir. Bizim kaptanlarımız vasat hiç bir ekstrası olmayan ruhsuz oyuncular değildir bu kadar ucuz değil bu işler...

bosuna ugrasma, bende senin gibi düsünüyorum ama bizim gibi düsünenler futbol cahili oluyor. adama resmen taparcasina, her yaptigini alkisliyorlar.

hatta yaptigi penaltiya bile bir sebep buluyorlar, neymis o penaltiyi yapmasa zaten gol olurmus:-). tabi, tabi...

ayhan`in yüzü eskidi diye, bütün suc ayhan`da oluyor. ayhan`in hic kötü pas yapma lüksü yok. birde ezbere konusanlar var. neymis hep yan pas yapiyormus ve geriye pas veriyormus. maci nerenizle izliyorsunuz, dogru söyleyin?

ben ayhan`in müthis bir oyuncu oldugunu da söylemek istemiyorum ama cana ya bin kerer tercih ederim.

Ayak bileğinde burkulmadan dolayı bağ kopan Lorik Cana’nın tedavisine başlandı. Cana sakatlığı nedeniyle milli takım kampına gitmedi.

Ulan kimi sevsek sakatlanıyor işe bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt