#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Sarptan formayı zorla aldı artık alamazda Sarp kaptırmaz formayı gerekirse küfreder:D

Rejenerasyon antremanında nasıl sakatlanır bi futbolcu anlamıyorum ki..Bu ne şanstır..

Bağ kopması büyük bir sakatlık değil mi.

Mutlu olun en az üç hafta yok. Ondan daha iyi olan Ayhan oynar artık.

Kına yakın Cana düşmanları.Size Sarp,Servet gibileri layık.

En az 3 hafta bizim sağlık ekibiyle en az 3 ay

Geçmiş olsun reis

Tüh Allah kahretsin böyle işi.yeter lan sakatlık belası yeterrr!!!:mad:

Galatasaray'ın dünyasında hep kötüler kazanıyor.Bu güzel adamı kaybedersek çok üzüleceğim.

ben cana oynamasin demiyorum ki. cana bence baris ve sarp`dan iyi futbolcu. onlar yerine cana oynasin daha iyi. sakatlanmasi kötü oldu, artik daha da cok efsanelesecek. kaybettigimiz maclar da, cana olsa dagitirdik, hic pozisyon vermezdik yazilacak:o

neyse gecmis olsun, insallah tez döner

Ya Hangi maçı izlediniz allah aşkına ya. Geldi geleli 1 maç adam akıllı oynayamayan adamı MUHTEŞEM diyorsunuz. Ya hiç futbolcu görmediniz yada maç izlemeyip sene başından beri bu adamı destekliyorsunuz diye adam 2 adım atsa alıkşlıyorsunuz.

Arkadaşlar lafla gemi yürümez Cana cana ne bu cana ne oynadığı futbol var ortada ne ileride oynayacağına işaret var. Cana dan 80 değil 800 tane var Türkiyede. Hadi isim ver gibi sacma sapan konuşanlar Süper Ligin ve Birinci Ligin herhangi bir takımının kadrosuna baksınlar hepsinde birer Cana var. İstanbul BB'de de var Kasımpasa'da da var Antep'de de var Malatyasında da var Denizli'de de var Gaziantep BB'de de var var oğlu var her yerde var. Bana bu takımların ön liberolarından yada stoperlerinden ne farkı var Cananın biri söylesin. Ama sallamasın yok şurda oynadı yok burda oynadı İngiltere bilmemne demesin. Ben burada ne yaptığına bakarım. Aylar geçti neyin formunu tutuyormuş neyin hazırlığını yapıyormuş. Adnan Sezgin den bir farkınız olsun. O gözlükle bakıp şu adama MUHTEŞEM demek... yazık valla yazık..

Hele Kaptan olsun demek.. Metin'e, Cüneyt'e, Tugay'a, Bülent'e, Hakan'a hakarettir. Bizim kaptanlarımız vasat hiç bir ekstrası olmayan ruhsuz oyuncular değildir bu kadar ucuz değil bu işler...

İşte bu zihniyet Mehmet Topal'ı bitirdi.

Ayrıca bu adama ruhsuz denmiş ya sadece gülüyorum :) Adam sürekli oyun içinde takımı gaza getirmeye çalışıyor, oyundan çıkarken bile alkışlayarak motive ediyor takım arkadaşlarını. Ve bu adam ruhsuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt