#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Ayrıca bu adama ruhsuz denmiş ya sadece gülüyorum :) Adam sürekli oyun içinde takımı gaza getirmeye çalışıyor, oyundan çıkarken bile alkışlayarak motive ediyor takım arkadaşlarını. Ve bu adam ruhsuz :)

Normaldir son senelerde böyle adam görmeye görmeye sonuna kadar mücadele eden adamları unutmuşlar. Yadırgamamak gerek.

Beşiktaş maçına yetişse keşke ama çok zor

Toplam Şut : 1

İsabetli Şut : 1

Topla Buluşma : 51

Pas Yüzdesi : % 86

Top Çalma : 9

Yaptığı Faul : 7

Cana'nın dünkü maçta ki istatisikleri.

Yakında Baros gibi sakatlanır beyler. Baros tek başına haksızlığa, ezikliğe itiraz ederken sakatlanmıştı, Cana'dan da bekliyorum sakatlık haberini. Malum, 124961491641 senelik Galatasaraylı gibi istiyor maçı.

Oha Okan oha ya.

Top Çalma : 9

Uzun zamandır ortasahada bu kadar top çalan Galatasaray futbolcusu görmemiştik.

Ya Hangi maçı izlediniz allah aşkına ya. Geldi geleli 1 maç adam akıllı oynayamayan adamı MUHTEŞEM diyorsunuz. Ya hiç futbolcu görmediniz yada maç izlemeyip sene başından beri bu adamı destekliyorsunuz diye adam 2 adım atsa alıkşlıyorsunuz.

Arkadaşlar lafla gemi yürümez Cana cana ne bu cana ne oynadığı futbol var ortada ne ileride oynayacağına işaret var. Cana dan 80 değil 800 tane var Türkiyede. Hadi isim ver gibi sacma sapan konuşanlar Süper Ligin ve Birinci Ligin herhangi bir takımının kadrosuna baksınlar hepsinde birer Cana var. İstanbul BB'de de var Kasımpasa'da da var Antep'de de var Malatyasında da var Denizli'de de var Gaziantep BB'de de var var oğlu var her yerde var. Bana bu takımların ön liberolarından yada stoperlerinden ne farkı var Cananın biri söylesin. Ama sallamasın yok şurda oynadı yok burda oynadı İngiltere bilmemne demesin. Ben burada ne yaptığına bakarım. Aylar geçti neyin formunu tutuyormuş neyin hazırlığını yapıyormuş. Adnan Sezgin den bir farkınız olsun. O gözlükle bakıp şu adama MUHTEŞEM demek... yazık valla yazık..

Hele Kaptan olsun demek.. Metin'e, Cüneyt'e, Tugay'a, Bülent'e, Hakan'a hakarettir. Bizim kaptanlarımız vasat hiç bir ekstrası olmayan ruhsuz oyuncular değildir bu kadar ucuz değil bu işler...

:happynew:

bugunku antrenman da ayak bileginin bagi kopmus bi bu eksikti ne zaman yakamizi birakicak artik sansizliklar

Hay ağzıma ya.

Ulan Sarp'a, Polat'a falan o kadar söverim adamlar görevlerine en iyi şekilde devam eder, Cana için kesin sakatlanır dedim tuttu. Pf..

antrenmanlarda bu adamlar ne yapıyor böyle ya. utanmasam bizim servet ve saz ekibi kasıtlı yapıyor bunları diyecem:) pek normal bir durum gibi değil çünkü.

Geçmiş olsun Cana'ya da çok takıcalak bir şey değil, Cana olsa ne olur olmasa ne olur?.. Olmasa daha iyi olur belki hatta Manisa maçında gördük oyun zekasını.

Bizim milletimiz sert futbol oynayan oyuncuları pek tutmuyor. Lorik Cana'yı kasap diye sıfatlandıranlar var. Hiç kimse EPL'yi takip etmiyor galiba.

Bundan sonra bende popomla izleyeceğim maçı. Belki daha zevkli oluyordur, hem Misimovic'e yeteneksiz derim, hemde Cana Sarp'tan kötü bir oyuncu der eğlenirim.

Bizim milletimiz sert futbol oynayan oyuncuları pek tutmuyor. Lorik Cana'yı kasap diye sıfatlandıranlar var. Hiç kimse EPL'yi takip etmiyor galiba.

Nasil tutmuyor?

Tam tersi, sert oynamayanlari "kiz gibi" diye elestiriyor millet, Lincoln, Elano, Misi...

Süper ligin topcularin cogu sert oynayan topcular zaten.

Canaya gelince, 5 milyon euroya alinan biri, millet dogal olarak daha iyisini bekliyordu.

Hatirliyorum da, transfer aciklaninca üyeler burda delice seviniyordu "piskopatin tekini aldik, yok böyle bir topcu" diye.

Ben mesela tanimiyordum herifi ve dogal olarak büyük beklentiler olustu.

Cünkü millet gercekten cok abartmisti Cana'yi.

Nasil tutmuyor?

Tam tersi, sert oynamayanlari "kiz gibi" diye elestiriyor millet, Lincoln, Elano, Misi...

Örnek verirken eşit örnekler verelim.

Elano 1.5 sene de hiç bir şey yapmadı. Yeteneği elbette var ama burda olmadı.

Misimovic şuan için soru işareti ama yeteneği tartışılmaz.

Bu üç isim içinde kendini en ispatlamışı Lincoln, kız gibi de oynamıyordu. Lincoln'ü eleştirenler de, şuan elde başka adam olmadığı için Elano ile avunuyorlar.

Cana abartılacak bir oyuncu kendi mevkisi itibariyle. Ama bir araba düşün, kasa çürük, motor bozuk, lastikler patlak, sen buna son model teyp takıyorsun ve arabanın değerinin artmasını bekliyorsun. Akü de bozuk olduğu için yavaş yavaş radyoyu da bozacaktır. ;)

Nasil tutmuyor?

Süper ligin topcularin cogu sert oynayan topcular zaten.

Canaya gelince, 5 milyon euroya alinan biri, millet dogal olarak daha iyisini bekliyordu.

Hatirliyorum da, transfer aciklaninca üyeler burda delice seviniyordu "piskopatin tekini aldik, yok böyle bir topcu" diye.

Ben mesela tanimiyordum herifi ve dogal olarak büyük beklentiler olustu.

Cünkü millet gercekten cok abartmisti Cana'yi.

Forum olarak kastetmiyorum. Bugün televizyonda yorumcu diye geçinen çoğu insanın Lorik Cana hakkında ki yorumları görüyoruz. Ayrıca Süper ligte sert oynayan futbolcuların hiçbiri adam yerine koyulmuyor. İçlerinde iyi oynayanlarda var, fakat hepsi kasap olarak sıfatlandırılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt