#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

[video=youtube;EL_bZAdOKhk]https://www.youtube.com/watch?v=EL_bZAdOKhk[/video]

Simdi Guti düsünsün. :D

ilk yarıyı kapatmış-mış pehh. Aslansın cana be (:

----------Ufuk---------

Sabri--A.Turan-Neill-İnsua

----------Cana----------

------Elano---Ayhan-----

Pino----------------Aydın(Kewell-Arda)

----------M.Batdal-------

ilk yarıyı kapatmamışmıydı arkadaş nasıl döndü 1 haftada :D HELAL :tiphat:

Çok sevindim reis dönmüş :).

Cana'nın hiç bir kondisyon eksikliği yok, sakatken antrenmanlarına devam etmiş, tek eksik topla çalışmamış ve ayaklarını güçlendirme çalışmalarında fazla bulunmamış, topla çalışmaması pek önemli değil zaten :D 2-3 gün içinde tam fit olur.

Bu adamda bir biyoniklik olduğunu tepetaklak yere düştükten sonra hiç bir şey olmamış gibi ayağa kalktığında anlamalıydım. Şu orta sahamıza yerleşen bir futbolcu olsun artık. Uzun yıllardır orta sahaya bir futbolcu yerleştiremedik, gelen dikiş tutturamadan gitti.. (Bkz. inamoto, saidou, fleurqin, bülent akın, batista, barusso)

Beyler cana kesin leasing yöntemiyle alınmış. Yoksa 1 yıl dönmezdi.:)

Bu adamda bir biyoniklik olduğunu tepetaklak yere düştükten sonra hiç bir şey olmamış gibi ayağa kalktığında anlamalıydım. Şu orta sahamıza yerleşen bir futbolcu olsun artık. Uzun yıllardır orta sahaya bir futbolcu yerleştiremedik, gelen dikiş tutturamadan gitti.. (Bkz. inamoto, saidou, fleurqin, bülent akın, batista, barusso)

Conceição'yu da unutma :D

Oha üç hafta diyorlardı adam cyborg çıktı.Derbi için umut olma nedenimsin Cana.Çok seviyorum adamım seni. Yürüyedur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt