#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Adamsın gerçekten Cana. Şu takım biraz iyi olsaydı takımın yıldızı olurdun. Ah keşke birazda yanında oynayan adamlar senin talimatlarını dinleseler. Senin önderliğinde bir orta saha istiyorum.

Ulan tv8 de sinan engin,lorik cana süratli değil,adam geçemiyo dedi:o,yahu bu adamlar yorumculuktan para kazanıyo bu ülkede,düşünün futbol IQ sunun durumunu.

edit:an itibari ile gs tüm yabancı futbolcularla yollarını ayırmalı dedi,yanındaki denyoda cana ya 4,5 kimse vermez diyo:o,yerlilere bişey diyemeyiz dediler ek olarak,bu ülkedeki yabancı düşmanlığını herkes görmeli.

Neill, Baros, Kewell a laf etti Sinan Engin programın başında.

Hepsi yollanmalı sorun yabancılarda diyor.

Bizimle dalga geçiyorlar. Yazık.

adam bjk li ne demesini beklyirosun.ayhan servet sarp barış mı gitsin diyecek...

Hayır abi o değil,bu tarz malları ciddiye alıp oyuncularımızı sürekli saçma eleştiren getiren arkadaşlarımız var,hani tv de ki her yorumcu diyorsa doğrudur mantığıyla,çünkü sergen kepçesi de aynı şeyi söylüyor sürekli.

Ulan tv8 de sinan engin,lorik cana süratli değil,adam geçemiyo dedi:o,yahu bu adamlar yorumculuktan para kazanıyo bu ülkede,düşünün futbol IQ sunun durumunu.

edit:an itibari ile gs tüm yabancı futbolcularla yollarını ayırmalı dedi,yanındaki denyoda cana ya 4,5 kimse vermez diyo:o,yerlilere bişey diyemeyiz dediler ek olarak,bu ülkedeki yabancı düşmanlığını herkes görmeli.

Aynen ya yatarken dinliyeyim diye açtım deli etti beni kalktım foruma bakiim diye geldim. Yok arkadas ya bunlar anlamıyor futboldan yada biz anlamıyoruz aradaki çelişkiyi çözemedim. :S

Ayrıca çizgiye bindirmeler yapmıyor. Kornerlerde çıkıp topu yumrukladığı yok. İleri uçta hareketsiz olduğundan rakip defansı dağıtmıyor.

1 numarasin Cana. Bu takimda kaptan gibi hareket eden tek kisisin. Aldigin para son kurusuna kadar helal olsun.

Canlı ızleyenice bi kez daha aşık oldum futboluna..Sen de adamsın Cana tıpkı Lucas gibi..

36844621.jpg

35573781.jpg

50229856.jpg

23592964.jpg

44285435.jpg

16148592.jpg

64168756.jpg

67267180.jpg

Futbol bu kadar basit iste. Ayni Denizlispor macinda gibi.

[video=youtube;VolzQOj-NzM]https://www.youtube.com/watch?v=VolzQOj-NzM[/video]

Helal olsun vallahi, orta sahanın en aklı başında oyuncusu, dinamosu resmen!

Halen Ridvan cikmis Cana bana isik vermiyor diyor

Ben gercekten futboldan anlamiyorum galiba abi, adam kusursuz mac oynadi dun daha ne yapsin

Ayrica bir pozisyonda Guti akil dolu bir orta kesti ceza sahasinin icine, butun defans agzini acip topu izlerken, Cana topun Holoskoya gidecegini anladi ve topu son anda kesti

cana abartilcak kadar sureklılıgı olan biri degil bu takımda yabancılar baros haric gönderilmeli ama zor tabiki.

Takımın tek ayakta kalabilen adamı.

Kadro reziller ordusu resmen.

Servet'in yerine stopere çekilmeli. Umarım Hagi yaptığı değişikliği sürekli kılar. Orta sahamıza 3 önlibero çok. (Ayhan, Barış, Cana) Ayhan ve Barış'da vazgeçemeyeceğimiz, takımın direncini ve pres gücünü artıran iki futbolcumuz.

Onun için Cana stoderde oynamalı. Hem Servet gibi ileride macera aramaz.

Servet'in yerine stopere çekilmeli. Umarım Hagi yaptığı değişikliği sürekli kılar. Orta sahamıza 3 önlibero çok. (Ayhan, Barış, Cana) Ayhan ve Barış'da vazgeçemeyeceğimiz, takımın direncini ve pres gücünü artıran iki futbolcumuz.

Onun için Cana stoderde oynamalı. Hem Servet gibi ileride macera aramaz.

dünyanın en iyi kesici ön liberolarından birini neden stoper oynatalım? cana tek başına ön libero oynasın önüne hucümcuları dizsinler bu halimizden çok daha iyi oluruz. gerets zamanında saido tek oynuyordu yine iyidik. cana saidodan çok daha iyi oyuncu..

uğur meleke schusterin elinde cana olsa tek oynatır hagi ise cana varken yanına 2 tane daha ön libero koyuyor demiş adam haklı.. cana tek oynasa hucüm gücü artar takımın. gol atamıyoruz hagii efendi hala 3 ön libero oynatıyor!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt