#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Cana bu hafta stoper oynarsa Servet bir daha kadroya giremez.

Sezon basindan beri Cana'nin Neill'in yaninda oynamasi gerektigini savunuyorum.

cana bu takımda tek iyi ön libero oyunun merkezi olan orta sahada oynaması daha mantıklı bence...

Orta sahaya Cana'nin yerine topla arasi daha iyi olan 2 on libero alinip Cana'yi stoperde Neill'in yaninda kullanmak lazim. Topla arasi gercek bir orta saha oyuncusu kadar iyi degil ama servetten bin kat iyi oldugu asikar.

Orta sahaya Cana'nin yerine topla arasi daha iyi olan 2 on libero alinip Cana'yi stoperde Neill'in yaninda kullanmak lazim. Topla arasi gercek bir orta saha oyuncusu kadar iyi degil ama servetten bin kat iyi oldugu asikar.

bkz: Yabanci Kontenjani

Ama tabiki Sol Bek'de kullanacagimiza o kontenjani Orta Saha veya Stoperde kullanmak daha mantikli.

Cana´yi stopere cekmeye gerek yok. Cana´nin önüne 2 kaliteli orta saha oyuncusu alacaksin. Hem toplu hem topsuz alanda iyi olan orta saha oyunculari. Yani hem teknik hem mücadeleci. Bakin bakalim Cana ne yapiyor. Bayern´in Van Bommel´i, Galatasaray´in da Cana´si. Cana benim fikrime göre mükkemel bir önlibero.

bu adamı medya bir türlü sevemedi niye anlamadım? hayır bir de ben hatırlıyorum marsilya-beşiktaş maçlarını, spiker öve öve bitiremezdi. adam galatasaray'a geldi saniyesinde unutuldu hepsi.

beni üzen pek çok galatasaray taraftarı da buna eşlik etti. yahu hani marsilya'daydı, sunderland'e gitti, kaptan, sağlam oyuncu dedikçe, yok ben tanımıyorum demek ki kötü oyuncu dendi durdu.

isminden midir nedir? adam sevdiremiyor kendini.

bu adamı medya bir türlü sevemedi niye anlamadım? hayır bir de ben hatırlıyorum marsilya-beşiktaş maçlarını, spiker öve öve bitiremezdi. adam galatasaray'a geldi saniyesinde unutuldu hepsi.

beni üzen pek çok galatasaray taraftarı da buna eşlik etti. yahu hani marsilya'daydı, sunderland'e gitti, kaptan, sağlam oyuncu dedikçe, yok ben tanımıyorum demek ki kötü oyuncu dendi durdu.

isminden midir nedir? adam sevdiremiyor kendini.

Ismi Lorik Cana degilde, Lorenzo Cannavaro olsaydi her gun yalayip yutarlardi. Arnavut oldugu icin kaybediyordur.

Şu oyuncularını başka yerlerde oynatma amacından vazgeçsek ne saçmalık önlibero'yu defansda oynatmak.

Bu adamdan maximum faydalanmak istiyosa önüne 4lü bi orta saha çekmemiz lazım ayhanla barışla sarpa oynadığı zaman gerçek performansını gösteremiyo

----------------------------------Cana--------------------------

Volkan Şen--------Hamit---------------Emana-----------Arda

Bu adamdan maximum faydalanmak istiyosa önüne 4lü bi orta saha çekmemiz lazım ayhanla barışla sarpa oynadığı zaman gerçek performansını gösteremiyo

----------------------------------Cana--------------------------

Volkan Şen--------Hamit---------------Emana-----------Arda

Bu adamlar aynı takımda yapamaz. Çok uyumsuz oyuncular seçmişsin.

Müthiş top kesiyor, atakların çoğunu başlamadan bitiriyor, bir de şu tek pasları iyi atabilirse çok güzel olacak.

Cana bu takimda zor tutunur ben soyleyimde istediginiz kadar tartisin isterseniz.Bir adam hem agir,hemde teknik olarak yeterli degilse asla buyuk takim oyuncusu olup o hedeflere kosamaz.Istedigi kadar oyun bilgisi, fizigi olsun.Benim gorusum bu ,bakalim neler olacak.

Cana kötü oynuyor gibi gözüküyor, evet pasları falan iyi değil bugün. Ama emin olun oyundan çıksa orta saha üstünlüğümüz rakibe geçer ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt