#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Mücadeleci savaşçı ama biz bu takımı terörle mücadele için kurmuyoruz pas atmayı bilmeyen adamın işi ne

Pas atmayı gayet de biliyor.Sen bekliyorsun ki Xavi pası atsın 70 metre ara pası.Pes oynamıyorsun arkadaşım. Cana pasör bir adam değildir ama pas özelliği ayhan'dan da, barış'dan da iyidir.Şu takımda tartışılması gereken en son adam şu durumda.

Mücadelesini stoperde daha iyi gösterecektir. Hagi kolay manipüle oluyor, kötü giden bir maçın ortasında zorunlu olarak Cana'yı stopere alında seyirci tepki gösterdi. Bir defa daha bunu denemedi . Ama o maç orta sahada Misi ve Elano gibi koşmayanların olduğu bir maçtı.

Emana beş tane Cana eder diyen arkadaşlar futboldan zerre kadar anlamıyor.Eminim ki o adam da gelince burada Emana futbolcu değil, barış beş tane Emana eder diyecekler.

Emana dediğiniz adam kaç senedir ikinci liglerde oynuyor.Cana dediğiniz adam bugün Marsilya gibi top class bir takımın sembolü ve kaptanı olmuş bir oyuncu. SUnderland ile kariyeri de ortada. Bizimle oynadığı maçlar ve verdiği katkı ortada.

Cana'ya laf yok.

[video=youtube;e4u-o8RL-ZU]https://www.youtube.com/watch?v=e4u-o8RL-ZU[/video]

Pas atmayı gayet de biliyor.Sen bekliyorsun ki Xavi pası atsın 70 metre ara pası.Pes oynamıyorsun arkadaşım. Cana pasör bir adam değildir ama pas özelliği ayhan'dan da, barış'dan da iyidir.Şu takımda tartışılması gereken en son adam şu durumda.

10 pasın 9unu rakibe atan bi oyuncunun pas atmayı bildiğini nasıl anladın

Arkadaş yeter artık şu takımdaki bütün sorunları her yenilgi sonrası çıkıp Cana'ya laf etmeni anlamıyorum.Yeter artık.Kime göre atıyor 10 pasın 9unu.Sallama rakam verme arkadaşım. Aykırı olmak adına saçmalama.

Emana beş tane Cana eder diyen arkadaşlar futboldan zerre kadar anlamıyor.Eminim ki o adam da gelince burada Emana futbolcu değil, barış beş tane Emana eder diyecekler.

Emana dediğiniz adam kaç senedir ikinci liglerde oynuyor.Cana dediğiniz adam bugün Marsilya gibi top class bir takımın sembolü ve kaptanı olmuş bir oyuncu. SUnderland ile kariyeri de ortada. Bizimle oynadığı maçlar ve verdiği katkı ortada.

Sunderland kariyeri ortada gerçekten 1 yıl önce aldığının yarı fiyatına satmışlar

Ne dedim arkadasim. Emana dunyaya gelmis en iyi orta saha oyuncusudur mu dedim? Abartilan nedir arkadasim? Su an ki orta sahamiza yapilacak en iyi takviye olur demek "abartmak" midir?

Allah aşkına dürüst cevap ver, Emana'yı son 2-3 yılda kaç kere 90 dakika izledin ? Şöyle bilip bilmeden konuşuyorsunuz ya hasta oluyorum. Emana öldü öldü.

Ispanya ikinci liginin lider takiminin 10 numarasi. Yemin ediyorum bu halimizle ilk 10'a bile giremeyiz La liga 2'de. Ustelik ayni takimdan aurelio da geldi ki Aurelio 5 degil, 15 baris eder. hem ofansif ve hem defansif anlamda.

Sunderland kariyeri ortada gerçekten 1 yıl önce aldığının yarı fiyatına satmışlar

Sunderland takımında gittiği ilk yılda kaptan olan bir adamın ve 40 küsur maç oynayan bir adamın kariyeri ortadadır.Eminim ki Emana dediğin adamı beş kere izlemedin.Baktın youtubea aa bu adam gol atıyor, hem de zenci hemen alalım.Cana ne Sunderland yarısına satmış hemen kötü oyuncu.Sorun da şu senin zihniyetindeki insanlar bu klubü yönetiyor malesef.

Ispanya ikinci liginin lider takiminin 10 numarasi. Yemin ediyorum bu halimizle ilk 10'a bile giremeyiz La liga 2'de. Ustelik ayni takimdan aurelio da geldi ki Aurelio 5 degil, 15 baris eder. hem ofansif ve hem defansif anlamda.

Sen de diyorsun işte 10 numara. İkinci ligin on numarası bitti.Galatasaray ise Bundesliga asist kralını bitiren bir takım. Biz neden bahsediyoruz? Emana gelip kahraman mı olacak?

Allah aşkına dürüst cevap ver, Emana'yı son 2-3 yılda kaç kere 90 dakika izledin ? Şöyle bilip bilmeden konuşuyorsunuz ya hasta oluyorum. Emana öldü öldü.

Iddia oynayan adamim. Genelde La liga segundoya surekli iddia oynarim. Emana'yi da son 2 senede en az 10 kere izlemisimdir. Dunya KUpasinda oynadigi maclar haric. Bilip bilmeden konusan insanlari bende hic sevmem.

Cana'nın yanına gidebilecek en iyi yabancı adam, bizim alabileceğimiz cinsten Bradley. Emana bence de iyi olmaz. Jenas gelsin daha dinamik olur. Kaldı ki, Emana 2. Lig performansında oynuyor 2 senedir. İspanya gibi teknik ve yumuşak bir lig değiliz. Emana'nın buraya alışma süreci fln derken emekli olur zaten. Cana'ya gelince yanında Barış-Sarp oynamasına rağmen en az hatayla oynadı hep. Bu adama kötü diyenler, ofansif oynamadığı için böyle diyor ama bilmiyorlar ki; Cana ofansif bir oyuncu değil. Tam bir görev adamı ve görevi orta alanın liberoluk görevini üstlenmek. Liberonun da ne demek olduğunu bilmiyorsanız zaten diyecek birşey yok.

Mehmet Topal'dan sonra Cana'nın yaptığı pas hataları bana göre yok denilecek kadar az. Mehmet ayağına top geldiğinde, saçını savurup belini döndürene kadar kaç kere kaptırdı gol yedik, açın bari geçen seneyi izleyin özet olarak.

E işte o Aurelio dediğiniz adama da sallardınız siz. Şu takımda son haftalarda ayakta kalan, olumlu anlamda sorumluluk almaya çalışan tek isim Cana hele şu son maçta.

Bakın ileri top tutabilecek ve ofansif olarak tamamen kısır bir takımda bu adam fazlası ile sorumluluk alıyor.Ben Cana'dan pasörlük beklemem.İnsafsızlıktır.İşte bunu yapamayan adamlardan dolayı bütün kabak Cana'nın başna patlıyor.Herşeye rağmen ortalama bir pas tekniği var.

Şimdi çıkıp böyle bir yenilgiden sonra Hakan Balta, Ufuk, Ayhan ve Barış başlıkları varken vurun abalıya dercesine Cana'ya saldırmak nedir? Geldiği günden beri takımdaki yerlilerden on kat daha Galatasaraylı olan ve oynayan bir adamdan ne istiyorsunuz? Bana söyleyin.Cana'da gitsin. Sabri de.Arda'da. Kendi çöplüğümüz de mi boğulalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt