#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Bizdede 2. kaptan ayhan senin mantığına göre müthiş oyuncu koskoca galatasaray kaptanı.Dünyanın heryerinde bir futbolcu alındıktan 1 yıl sonra yarı fiyatına satılıyorsa başarısız olmuştur(örnek elano)

Oturup bir tane Sunderland maçı izlemediiğini ve herşeyi geçtim Cana'yı daha önceden tanımadığından, izlemediğinden böyle ön yargılı, içi boş yorumlar yapıyorsun. Gerçekten anlamak istemiyorsun. Yazık.

E işte o Aurelio dediğiniz adama da sallardınız siz. Şu takımda son haftalarda ayakta kalan, olumlu anlamda sorumluluk almaya çalışan tek isim Cana hele şu son maçta.

Bakın ileri top tutabilecek ve ofansif olarak tamamen kısır bir takımda bu adam fazlası ile sorumluluk alıyor.Ben Cana'dan pasörlük beklemem.İnsafsızlıktır.İşte bunu yapamayan adamlardan dolayı bütün kabak Cana'nın başna patlıyor.Herşeye rağmen ortalama bir pas tekniği var.

Şimdi çıkıp böyle bir yenilgiden sonra Hakan Balta, Ufuk, Ayhan ve Barış başlıkları varken vurun abalıya dercesine Cana'ya saldırmak nedir? Geldiği günden beri takımdaki yerlilerden on kat daha Galatasaraylı olan ve oynayan bir adamdan ne istiyorsunuz? Bana söyleyin.Cana'da gitsin. Sabri de.Arda'da. Kendi çöplüğümüz de mi boğulalım.

Ufuk ayhan barışı zaten adamdan saymıyorum ben onun için onlar hakkında hiç bi şey yazmıyorum

Bu konuda son mesajımdır bugünlük.Cana'yı savunmaya devam edeceğim.Emeğe, sahada çalışana ve mücadele edene, karakterli adama saygım var.Cana bugün sahada ilk yazılması gereken adamdır.Yanlış zamanda geldi tek sıkıntısı o.Benim görüşüm budur.

Iddia oynayan adamim. Genelde La liga segundoya surekli iddia oynarim. Emana'yi da son 2 senede en az 10 kere izlemisimdir. Dunya KUpasinda oynadigi maclar haric. Bilip bilmeden konusan insanlari bende hic sevmem.

O zaman Emana'nın eski Emana olmadığını, artık sadece ofansif orta saha olarak oynayabildiğini de bilmen gerekirdi?

Bizdede 2. kaptan ayhan senin mantığına göre müthiş oyuncu koskoca galatasaray kaptanı.Dünyanın heryerinde bir futbolcu alındıktan 1 yıl sonra yarı fiyatına satılıyorsa başarısız olmuştur(örnek elano)

Ne alakası var.Boş beleş konuşmayalım.Adam başarısızsa 31 lig maçına nasıl çıkıyor.

Zaten geçmiş açıklamaları bilen bilir.Cana kendisi ayrılmak istemiş.Bunları konuşmaya gerek bile yok.

Ben Cana kotu demedim. Aksine Cana hayrani bir futbolseverim. Yalniz su gercek ki Cana takimini kendi yari sahasinda bir kisi fazla, rakip yari sahasinda ise bir kisi eksik oynatan bir oyuncu. Defansif ozellikleri gercekten muazzam ama dedigim gibi top yari sahayi gecince takima katkisi sifir denilebilecek kadar az. O yuzden Cana'nin stoperde oynatilmasi taraftariyim. Varsin arada bir penalti yaptirsin. Kurtaracagi mac sayisinin cok daha fazla olacagindan adim gibi eminim.

Ayhan bizde uzun süre oynadı diye kaptan oldu.Bir futbolcu gittiği her takımda kaptanlığa bu kadar kısa sürede yükseldiyse o ona karşı duyulan sevgi ve saygının karşılığıdır.

O zaman Emana'nın eski Emana olmadığını, artık sadece ofansif orta saha olarak oynayabildiğini de bilmen gerekirdi?

Simdi nerede oynadigi eskiden nerede oynatildigi bir seyi degistirmiyor arkadasim. Emana oyunu iki yonlu oynayabilen hem guclu ve hemde az cok teknigi olan iyi oyuncudur. Yedek kulubesinde bile olsa bu birsey degistirmiyor. Kisisel beceriden bahsediyoruz gunluk performansindan degil.

Ne alakası var.Boş beleş konuşmayalım.Adam başarısızsa 31 lig maçına nasıl çıkıyor.

Zaten geçmiş açıklamaları bilen bilir.Cana kendisi ayrılmak istemiş.Bunları konuşmaya gerek bile yok.

Ayhanda 31 lig maçına çıktı geçen sezon elanoda çıktı maça çıkmakla mı başarılı olnuyor guizada 30 maça çıktı ya enfes oyuncu o zaman

Ben Cana kotu demedim. Aksine Cana hayrani bir futbolseverim. Yalniz su gercek ki Cana takimini kendi yari sahasinda bir kisi fazla, rakip yari sahasinda ise bir kisi eksik oynatan bir oyuncu. Defansif ozellikleri gercekten muazzam ama dedigim gibi top yari sahayi gecince takima katkisi sifir denilebilecek kadar az. O yuzden Cana'nin stoperde oynatilmasi taraftariyim. Varsin arada bir penalti yaptirsin. Kurtaracagi mac sayisinin cok daha fazla olacagindan adim gibi eminim.

Bizim rakip sahada Cana'ya ihtiyacımız yok.Normalde Ayhan ve Misimoviç yeterli olur bu konuda.

Şu anda Cana'nın oynadığı bölgede Emana felan oynayamaz zaten.Adam bildiğin 10 numara.

Simdi nerede oynadigi eskiden nerede oynatildigi bir seyi degistirmiyor arkadasim. Emana oyunu iki yonlu oynayabilen hem guclu ve hemde az cok teknigi olan iyi oyuncudur. Yedek kulubesinde bile olsa bu birsey degistirmiyor. Kisisel beceriden bahsediyoruz gunluk performansindan degil.

Emana'nın defansif yönü falan iyi değil ve büyük düşüş içinde. Sadece Toulouse'da dediğin gibi oynuyordu, ki o zamanlar en iyi yıllarıydı zaten.

Ayhanda 31 lig maçına çıktı geçen sezon elanoda çıktı maça çıkmakla mı başarılı olnuyor guizada 30 maça çıktı ya enfes oyuncu o zaman

Orası Türkiye mi ? Adam senin gibi emekliliği gelmiş Ayhan'a muhtaç değil.

Saçma sapan varsayımlarla kalite ölçmeyelim.O bölgede oynayan adam için çıktığı lig maçı önemlidir.Ama sen zaten Rıdvan Dilmen gibilerden gerekli altyapıyı almışsın Cana konusunda ne desek boş :D

E işte o Aurelio dediğiniz adama da sallardınız siz. Şu takımda son haftalarda ayakta kalan, olumlu anlamda sorumluluk almaya çalışan tek isim Cana hele şu son maçta.

Bakın ileri top tutabilecek ve ofansif olarak tamamen kısır bir takımda bu adam fazlası ile sorumluluk alıyor.Ben Cana'dan pasörlük beklemem.İnsafsızlıktır.İşte bunu yapamayan adamlardan dolayı bütün kabak Cana'nın başna patlıyor.Herşeye rağmen ortalama bir pas tekniği var.

Şimdi çıkıp böyle bir yenilgiden sonra Hakan Balta, Ufuk, Ayhan ve Barış başlıkları varken vurun abalıya dercesine Cana'ya saldırmak nedir? Geldiği günden beri takımdaki yerlilerden on kat daha Galatasaraylı olan ve oynayan bir adamdan ne istiyorsunuz? Bana söyleyin.Cana'da gitsin. Sabri de.Arda'da. Kendi çöplüğümüz de mi boğulalım.

doğru söze ne denir yazık yazık çok yazık cana bugün en beğendiğim oyuncuydu sahada .2.yarı savunmaya geçti be adam yine iyi oynadı kendini müthiş belli etti. pinoda hücumda pozisyonları tek başına yarattı ama neil artık bitirmiş kafasında harbiden gitmek istiyo gitsin. cana ve pino kalsın neil ,kewell gitsin. servet ,barış ,ayhan ,aydın, ,gökhan zan ,sarp ,ufuk gitsin.

sene başında ilk transfer olduğunda manchester-sunderlan maçını seyredip yorum yapmıştım acayip tepki almıştım.kötü futbolcu değil ama asla bir appiah değil.mehmet topal a denk gibi bence

Tepki gelecek ama Arda'da dahil şu duruma en üzülen topçudur Cana. Şunu bilin ona göre eleştiri yapın.

Teknik kapasitesi Gökhan Zan'dan bile kötü bir orta saha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt