#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

yanındaki adamlar çok pas yapıyo sanki diye sorarlar adama . takımın şu ruh halinde canadan nasıl teknik pas bekliyosunuzki

Yok zaten veremez. Bunu görmek için yanına Xavi gerekmiyor. Boş - rahat olduğunda dahi kötü pas veriyor (yüzde 60 oranında en az) boşken diyorum bak, pres altında da değil. Cana'yı pas açısından savunmayın gerçekten komik oluyor. İlk geldiği gün-bugün arasında Elano-Sarp-Ayhan-Barış-Misi değişti hala aynı oranda pas atıyor.

Seni "ön libero nedir ? Sahada ne yapmali ?" sorularini arastirip yeniden bir yazi yazmaya davet ediyorum.

Davet kabul edildi. Bende sana şunu soruyorum, pas atamayacak ve/veya ofansa en azından 3-4 iyi pas atamayacak kadar kötü ise neden bu adam bu maliyetle alındı yetmedi neden bu adam ortasahada diye sorarım bende sana. Servet'i oynatsın 3 göbek oynayalım o halde ?

Dediklerine tek bir örnek; Busquets nasıl bir oyuncu sence? Barcelona harika bir takım, Busquets hiç sırıttı mı? Kaldı ki; Cana'dan kötü bir oyuncu bana göre. Skor isterse 5-0 olsun anlatmak istediğim o değil. Ama sonuçta bu adamın görevi atakları kesmek ve bugün gerektiği kadar rakibin ataklarını kesti. Dediğim gibi Cana'dan ne beklediğinize göre durum değişiyor.

Busquets'in attığı pasları birkez daha gözden geçirin. Vuruş-dokunuş yeteneklerine. Cana gibi boğmaz, ama en az onun kadar rakibe basıp en az 2 Cana gücünde pas yeteneğine sahip bir isim.

Benim açımdan tartışılması gereken son futbolcu takımda.Gerçekten iyi oynuyor. Benim görüşüm ve kaptanlığa kadar gidecek yolun başlangıcı.En sevdiğim futbolcu takımda. Daha da iyi olacak sadece ihtiyacı olan düzgün adamlar alınmalı aynı kendisi gibi.

Biz diğer kısımları düzeltelim de en son sıra Cana'ya gelir.Sonra tartışırsınız vasat pası vardı bilmem ne diye.Şu durumda yanındakileri katlıyor çünkü

Biz diğer kısımları düzeltelim de en son sıra Cana'ya gelir.Sonra tartışırsınız vasat pası vardı bilmem ne diye.Şu durumda yanındakileri katlıyor çünkü

Farklı birşey söylemedim. Katıksız savunanlara kızıyorum. Herkes suçlu bu durumdan. Birilerinin eksiğini söylemek gayet doğal ve ortada birşey. Cana iyi mücadele eden yürekli ve sert bir futbolcu. ama o oranda düşük teknik-pas yeteneğine sahip.

Davet kabul edildi. Bende sana şunu soruyorum, pas atamayacak ve/veya ofansa en azından 3-4 iyi pas atamayacak kadar kötü ise neden bu adam bu maliyetle alındı yetmedi neden bu adam ortasahada diye sorarım bende sana. Servet'i oynatsın 3 göbek oynayalım o halde ?

Peki;

sabri-----neill---------gökhan----balta

-------------busquets---------

-------barış--------ayhan

busquets bu orta sahada kaç tane olumlu pas atar?,en fazla kaç top çalabilir,hatta busquets değğl mascherano olsun o:)

Farklı birşey söylemedim. Katıksız savunanlara kızıyorum. Herkes suçlu bu durumdan. Birilerinin eksiğini söylemek gayet doğal ve ortada birşey. Cana iyi mücadele eden yürekli ve sert bir futbolcu. ama o oranda düşük teknik-pas yeteneğine sahip.

Ali Turan'ın nasıl bir pas yeteneği var mesela ?

Düşük,vasat, iyiden ne anladığımız önemli.

canayı falan bırakalım. biraz umut dağıtalım. yeni kadro kuralım aslantepe için galatasarayımız için ha . altyapıdakileri düşünelim . kimler gelebilir. en iyileri isteyelim.

Cana'nın pas yeteneği vasattır.Ne çok iyi ne çok kötü.Bahsedildiği gibi rezalet tekniği olan bir adam bu kadar üst düzey takımlarda, üst düzey performanslar gösteremezdi.Sunderland'de bile yanında Richardson,Catermole gibi adamlar oynuyordu. Gerçekten bu yanındakiler ile ve takım ortamıyla alakalı.Bunlara rağmen bile takımı en iyi futbolcusu olarak öne çıkıyorsa saygı duyarım

Cana düz, ağır ve kontrolsüz giren bir oyuncu. 4 milyon euro bonservis ve yıllık 2 milyon euro gömülecek bir adam değil. Satılabilirse hemen satılmalı. Ama kimse para verip almaz maalesef.

Cana düz, ağır ve kontrolsüz giren bir oyuncu. 4 milyon euro bonservis ve yıllık 2 milyon euro gömülecek bir adam değil. Satılabilirse hemen satılmalı. Ama kimse para verip almaz maalesef.

lay la la lay lay lay la la lay lay lay la la lay lay

HA-KAN

UN-SAL

lay la la lay lay lay la la lay lay lay la la lay lay

HA-KAN

UN-SAL

cana gene kontolsüz falan adama giriyo öbürküler ne yapiyo rakibe refakat etmekten baska bu takimda gönderilcek en son adamlardan biridir cana

Cana ofansta kötü olabilir ama defansif anlamda çok yerinde müdahaleleri vardır. Evet kontrolsüz girebilir tamda Türkiye ligine uygun bir oyuncu her takımda kasaplar varken bizdede 1 tane olmasının hiçbir sakıncası yok bence helal olsun hiç olmazsa yüreği ile oynuyor.

Dün Sabri'nin kaburgası kırıldığında ve yerde kıvranıyorken başına gitti ve bekledi topun çıkmasını.Onunla konuştu.Kimse ilgilenmiyordu Sabri ile. İşte sırf bu yüzden bile sevilir bu adam.Candır ciğerdir.

Basit ve hızlı oyunu çok iyi yapıyor.Defansif açıdan mükemmel.Geçen sene Lyon'a kazık atmıştık.Bu sene de Sunderland'a kazık attık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt