#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Halısahada bazen rakip gücsüz olunca oraya gecerim adamlar tam kazma cıkar her tarafa kostururum tanımadıgımdan bişeyde diyemem sinirlenirim sonra bi mevzu olur bi hır gür olur ya bokunu cıkarttınız der cıkarım bahanem olur macı izlemedim bilmiyorum ama hic kızmadım kırmızı kart gördügüne

Reissin.

Aklıma Lincoln olayı geldi. Volkan peşinden koşarken türklerin volkanı serbest bırakıp seni önüne attığı.

Aldığım Formanın adını seni yazdırdığım için hiçbir zaman pişman ettirmedin.Sağolasın Reis.:tiphat:

Takım arkadaşlarını savundu, kimsenin yapmadığı birşeyi yaptı... Helal CANA !! :)

Ek: 2 kere gökhanzanın hatasını düzeltti ceza sahası içine hata yapmıştı gökhan baya bir top çaldı. pas hataları ise çaldığı topları hızla uzaklaştırmak istemeseydi.

İnşallah galatasaray taraftarı fen'erli medyanın oyununa gelmez.

Fena değildi ama onlibero da Neill'i Cana'ya tercih ederim. Gördüğü kart ise amatorceydi, gereksizdi.

Uzun zaman sonra böyle isyan eden adam görmemiştik.Gördüğü kartta hatası yok.Müdahele bile etmedi. Yazık edildi.Cana kaptan olmalıdır.

Fena değildi ama onlibero da Neill'i Cana'ya tercih ederim. Gördüğü kart ise amatorceydi, gereksizdi.

Çok ilginç bir kıyas ve ilginç bir tercih...

Yine süper oynadı.Hem milletin arkasını topladı hem de kendi görevini yaptı.Kırmızı kart biraz ağırdı sanki...

Bugün aynı olayda, Puyol-Terry gibi adamlar bile kırmızı kart görürdü. Puyol-Terry gibi adamlar ne kadar amatörse, Cana'da o kadar amatördür. Orta sahada yine toplayıcı isim oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt