#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Gay olsa ne yazacakti merak etmiyor degilim.

Lorik Cana çok özverili bir oyuncu ama bence Galatasarayın daha yetenekli adamlara ihtiyacı var.

Stoperde de çok iyi. Neill-Cana 2lisi ligdeki çoğu maçta iş yapar.

Lorik Cana çok özverili bir oyuncu ama bence Galatasarayın daha yetenekli adamlara ihtiyacı var.

Daha ne yeteneği olacak? Yetenek dediğiniz sadece çalım atmak mıdır? Top çalmak, pozisyon almak, önceden sezmek bunlar da kabiliyet değil midir?

Mevkisinin bütün özellikleri bu adamda var hemde gayet üst düzeyde. Kaldı ki tekniği de hiç zayıf değil. Bazı zaman oluyor ki tek pasla bizi kontra atağa kaldırıyor.

Şu an Galatasaray'da oynayan ve daha çok uzun seneler kalmasını istediğim ender oyunculardan. Yürüyedur LORİK !

loric cana ya nasıl sallayabiliyorlar anlayamıyorum. içimizdeki irlandalılar!!!

Tamam size Zidane-Essien karışımı bir adam buluruz.

Cana transferi açıklandığında hiç bir futbolcuya nasip olmayan bir güvenoyu almıştı taraftardan,bende çok sevinenlerdendim...Peki ''adam ne oynadı be!'' dedirtecek kaç maçı var aklınızda kalan?...Kimse kendisinden Zidanvari ince işler beklemedi zaten...Topla o yerin dibine batırılan Mehmet Topaldan daha fazla yapabildiği ne var?.Kesici olarakda topaldan artısı yok.Onca zaman geçti hala veremedi fazla kilolarını ki çok özel yetenekleri olmayan bu tip oyuncuların atletik performansının üst düzey olması şarttır.Saha içinde gayretli olması ve elinden geleni yapması benim kendisinden beklentilerimi karşılamadı henüz.''yanındakilerle bu kadar'' safsatasını çürüten,her haliyle kalitesini belli eden Neill diye de bir örnek olduğunu hatırlatırım.Taraftarı mest eden kavga olayı da çok gerekli değildi,orda Neill gerekli tepkiyi göstermiş,olay sönmek üzere idi,pek bir kahramanlık görmedim ben;Lincolnü kovalayan Volkan yarmasını indirmedi yani sonuçta...

Cana transferi açıklandığında hiç bir futbolcuya nasip olmayan bir güvenoyu almıştı taraftardan,bende çok sevinenlerdendim...Peki ''adam ne oynadı be!'' dedirtecek kaç maçı var aklınızda kalan?...Kimse kendisinden Zidanvari ince işler beklemedi zaten...Topla o yerin dibine batırılan Mehmet Topaldan daha fazla yapabildiği ne var?.Kesici olarakda topaldan artısı yok.Onca zaman geçti hala veremedi fazla kilolarını ki çok özel yetenekleri olmayan bu tip oyuncuların atletik performansının üst düzey olması şarttır.Saha içinde gayretli olması ve elinden geleni yapması benim kendisinden beklentilerimi karşılamadı henüz.''yanındakilerle bu kadar'' safsatasını çürüten,her haliyle kalitesini belli eden Neill diye de bir örnek olduğunu hatırlatırım.Taraftarı mest eden kavga olayı da çok gerekli değildi,orda Neill gerekli tepkiyi göstermiş,olay sönmek üzere idi,pek bir kahramanlık görmedim ben;Lincolnü kovalayan Volkan yarmasını indirmedi yani sonuçta...

görürsem söylerim

Silahımı getirin:D

Her futbolcu önce kendi görevini yerine getirir. Onun üzerine yaptıkları ekstra katkıdır. Ama takım oyunu oturmamış bir takımda Cana gibi bir görev adamı ekstra(sizin beklediğiniz tarzda) katkı veremez, çünkü Cana direk sonuca etki edecek tarzda bir oyuncu değil.

O yüzden Cana beklentilerimi karşılamıyor derken ilk önce takım olarak ne verilmiş ona bakacaksınız. Öbür türlü bu analiz olmaktan öte karalama kampayasından başka bir şey ifade etmez. Cana'nın oyun karakteri budur, o bölgede oynayan oyuncuların tümüne yakının oyun karakteri budur. Durum böyleyken, sizin B2B görevini Cana'dan beklemeniz çok büyük bir beklenti olmuş.

Mehmet Topal ilgili karşılaştırma da çok yersiz olmuş zira Topal Avrupa'da kariyer yapmak isteyen bir oyuncuydu ve çok sık sakatlanan bir yapısı vardı. Dolayısıyla katkısı sınırlı bir oyuncunun kalitesi ne kadar üst düzey olursa olsun iyi bir paraya elden çıkarılması çok mantıklı bir hareket.

Ayrıca at gözlüğü takmayan her taraftar için ''adam ne oynadı be!'' kıvamında bir adamdır Cana. Çünkü futbol oynamak önce yürek işidir, yüreğinizi oraya koymazsanız ne ayaklarınıza ne de beyninize hükmedemezsiniz. Cana oynadığı bütün maçlarda ekstra katkı vermiştir takıma. Ama katkıyı sadece gol, gol pası gibi, istatistiklere yansıyan bilgiden ibaret sananlar için ne kadar cevap yazılsa nafile. Zira onlara kalsa ön liberoda bile Messi oynamalı.

Bence daha Cana tam performansla oynamıyor..

Ama gitgide takımını sahiplenmesi çok hoş..

Lorik Cana Lorik Cana Lorik Cana...

Eğer Portal köşe yazarlığı başvurum kabul olursa neden Lorik Cana ilk yazım bu olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt