#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Herke düşüncesinde hür ama cana ya b.k atanın düşünceşlerini üzerine benzin döküp yakarım.

Ronaldinho'ya Messi'den iyi diyen sendin galiba ,eğer doğruysa Cana'yı topu poposunda sektirip şov yapmadığı için eleştirmen hiç şaşırtmaz beni.Çünkü mevkisinin gereklerini yapıyor bu adam merkez orta saha oyuncusu değil çünkü.

Ronaldinho-Messi kıyaslaması hiç yapmadım,Messi insan değil zaten,başka bir şeyde...Alıntı yaptığın yorumumdan popoda top sektirme sonucunu çıkarabilmek nasıl bir çağrışım kaosudur ve aldığın nasıl bir maddedir buna yolaçan,yorum yapamıyorum,insan doktor olunca da her şeyi bilemiyor tabi...

Fotomaç - Steve Bruce: Cana'ya biz izin verdik

Google bunu buldu şimdi...Transfer gerçekleştiği sıralarda bir İngiliz sitesinde okumuştum bahsettiğim demecini...

İnfiale gerek yok,ben daha tempolu,diri bir Cana nın başımın üstünde yeri var demişim,bu ne tahammülsüzlük!

Epl de ön libero fransa şampiyonunda ön libero ama bizde olamaz niye???(çünkü çok anlıyoruz futboldan..)

Cana hayatinda sampiyonluk gormedi bir,oynadigi donemlerde ne marsilyanin ne psg'nin basa guresecek eski sasali gunleri vardi buda iki,kendisi bu teknik kapasite,yavaslik,kontrolsuz girislerle ,Galatasarayi yuksek hedeflere tasiyacak orta saha oyuncusu olamaz buda uc.(Baristi,mustafa sarpti demeyin onlarinda bileti kesilecek fazla surmez)

Birde ongorude bulunayim yuksek musadenizle ,sakat cezali gibi mecbur durumlar olmadikca Hagi kendisini orta sahada oynatmaz,yabanci kontenjanina takilmaz ise belki stoperde sans bulabilir .Onun disindada sene sonundada yollar ayrilir ,duygusal olmaya hic gerek yok.

Cana hayatinda sampiyonluk gormedi bir,oynadigi donemlerde ne marsilyanin ne psg'nin basa guresecek eski sasali gunleri vardi buda iki,kendisi bu teknik kapasite,yavaslik,kontrolsuz girislerle ,Galatasarayi yuksek hedeflere tasiyacak orta saha oyuncusu olamaz buda uc.(Baristi,mustafa sarpti demeyin onlarinda bileti kesilecek fazla surmez)

Birde ongorude bulunayim yuksek musadenizle ,sakat cezali gibi mecbur durumlar olmadikca Hagi kendisini orta sahada oynatmaz,yabanci kontenjanina takilmaz ise belki stoperde sans bulabilir .Onun disindada sene sonundada yollar ayrilir ,duygusal olmaya hic gerek yok.

Katılıyorum. Lorik Cana'dan cacık olmaz. Futbolcu topu ayağına alınca kendini belli eder. Yetenek fakiri bence.Sunderland kim yaa? Marsilya taraftarı çok seviyomuş, savaşçıymış,kaptan yapmışlar, sonuç? Katkısı var mı? Olmadık pozisyonda penaltı yaptır,olmadık pozisyonda kart gör, pas hatası yap,oyun kurama,adam geçeme ,asist yapama,gol atama, ama yabancı kontenjanını doldur. Anadolu'da bir sürü gencecik çocuk var 2 milyon euro alsa Cana 'dan 2 kat daha fazla koşacak ve mücadele edecek.

Sunderland da T.D. Steve Bruce sezon sonuna doğru kendisini istemedi ve sebebini de ''EPL in temposunu kaldıramadı'' şeklinde izah etti demecinde.

Premier Lig World'de baya övüyordu bize gelmeden önce.

Katılıyorum. Lorik Cana'dan cacık olmaz. Futbolcu topu ayağına alınca kendini belli eder. Yetenek fakiri bence.Sunderland kim yaa? Marsilya taraftarı çok seviyomuş, savaşçıymış,kaptan yapmışlar, sonuç? Katkısı var mı? Olmadık pozisyonda penaltı yaptır,olmadık pozisyonda kart gör, pas hatası yap,oyun kurama,adam geçeme ,asist yapama,gol atama, ama yabancı kontenjanını doldur. Anadolu'da bir sürü gencecik çocuk var 2 milyon euro alsa Cana 'dan 2 kat daha fazla koşacak ve mücadele edecek.

:SS: Anadoludan gördüğün bi topçuyu söylede o üst düzey futbolcuları bizde görelim o kalitesini.Hep Anadoluda birsürü var derler ama hiç isim söylemezler.

Ronaldinho-Messi kıyaslaması hiç yapmadım,Messi insan değil zaten,başka bir şeyde...Alıntı yaptığın yorumumdan popoda top sektirme sonucunu çıkarabilmek nasıl bir çağrışım kaosudur ve aldığın nasıl bir maddedir buna yolaçan,yorum yapamıyorum,insan doktor olunca da her şeyi bilemiyor tabi...

Eğer bahsettiğim kişiysen dedim çünkü bir tartışma olmuştu Messi-Ronaldinho kıyası üzerine.Bu arada doktor olduğunu niye vurguladın tam bir Gürkan Kubilay tarzı cevap olmuş .

Eğer bahsettiğim kişiysen dedim çünkü bir tartışma olmuştu Messi-Ronaldinho kıyası üzerine.Bu arada doktor olduğunu niye vurguladın tam bir Gürkan Kubilay tarzı cevap olmuş .

Cananın fiziksel kondüsyon ve tempo eksikliğinden bahsettiğim iletiden popoda top sektirme sonucunu çıkarma başarısını göstermiş olman klinik bir yaklaşım gerektiriyordu,ancak ne yazıkki tıbbi bilgilerim kifayet etmedi durumu izah etmeye;o açıdan yani...Yoksa kime ne mesleğimden tabi...

ne guzel okuyun hem iyi hem kotu taraflarini anlatiyorlar

ama bank asyada boyle topcular yoktur bence asene wengerin iki kere almak isteyecegi

Ömrümde gördüğüm en futboldan anlamayan şahsiyetsin.

Sunderland kim mi?

Marsilya'ya katkısı olmamış mı?

OMG!

Bugün Sunderland takımı Galatasaray'ı hallaç pamuğu gibi atar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt