Burak Canaslan
Cana dunyanin en iy on liberosu degil elbet, bizim takim icin bicilmis kaftanmidir onuda bilemiyorum.
Neden bazi arkadaslar sahiplenmedi onu biliyorum ama cunku adam soyle 5 mac ilk 11 de onlibero oynamadi
nedenleri
1- Fr zamani kondisyon sorunu
2- defans sorunu sebebiyle defansa gecisi (bence gerek yok mesela al paftan birini oraya cana gene on libero oynasin cok zordaysan)
3- kirmizi kart cezasi
Biz 30 alti IQ su ile on liberoluk yapan topala alismisiz Cana tabi oyle bacaklarini acmiyor kafa topuna cikip yerlerde surunmuyor falan
ama
1- rakip defanstan donen her topta aksiyon icinde, ya faul yapar ya topu taca atar yada alir yanindakine verir
2- oyunu yavaslattigi hic bir daim gorulmemistir, bu nedenle yaptigi pas hatalari gozunuze batar
3- bu adam on liberoyken bir insan bana bir pozisyon gostersinki rakip orta yuvarlaktan yardirarak kalemize gelsin. yok oyle bir aksiyon, bu tesaduf derseniz zaten zorlamayalim
4- Adam bence mukemmel bir on libero

mac basina 5 -6 top calma ile oynuyor topal zamaninin bilmem hatirlarmisiniz adamin top calmadigi maclar var on libero olarak
5- cana spesifik olarak bir macta kenara cekilince yada defansa cekilince takimin nasil eski kanser moduna girdigini gorememek icin cok on yargili olmak lazim
benim tezlerim bunlar
ha bir de su var
Arsene Wenger bos adam degil