#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

ya ben anlamıyorum futboldan herhalde,yada bazıları güreşle futbolu karıştırıyor,adama çift daldımı taca çıkan topu deli gibi yakalmaya çalıştımı al sana on numara futbolcu ise kriter ben futboldan anlamıyorum,ben kesinlikle cana yı oynatmam ilk 11 de,bize lazım olan bi adam olduğunu sanmıyorum,orta saha ya cana yı koy 2 pas çeviremez o orta saha,servetin cana dan ne farkı var,2 side teknik sıfır,kesinlikle bu adamı alırken izlemediklerini sanmıyorum

Dostum bu kadar kasmana gerek yok,zaten başta demişssin ya ben anlamıyorum futboldan diye.Devamını biz getirirdik zaten.

ya ben anlamıyorum futboldan herhalde,yada bazıları güreşle futbolu karıştırıyor,adama çift daldımı taca çıkan topu deli gibi yakalmaya çalıştımı al sana on numara futbolcu ise kriter ben futboldan anlamıyorum,ben kesinlikle cana yı oynatmam ilk 11 de,bize lazım olan bi adam olduğunu sanmıyorum,orta saha ya cana yı koy 2 pas çeviremez o orta saha,servetin cana dan ne farkı var,2 side teknik sıfır,kesinlikle bu adamı alırken izlemediklerini sanmıyorum

Katılıyorum

sayin basbakanim

kiyakmi yapmak istiyorsun:)

bu arkadasi turk yap:)

bak nasil akislaniyorsun stadda

Tek kelimeyle müthiş oynadı bugün. Tebrik etmemek mümkün değil.

Adammmmm reiss yaa =)) Super super allah bozmasın.

bu adama kasap diyenler rakibi sert oyununa ne diyecek ? Peki bu oyun dan vazgeçlerini kim sağladı ? Culio Cana Sabri Barış ın sert oyunu olmasa sahada dayak yiyen takımız. Geçen senenin kopyası gibi oluruz.

Cana nın futbol zekasına laf eden futboldan anlamıyordur kesinlikle. Sazan gibide atlamayın hemen futbol yeteneği ayrı zekası ayrıdır. Bizim takımda ki çoğu adam da yok işte o zeka. Cana defansif olarak bunu tamamlıyor.

Napsın adam forvete ara pasımı atsın 30 metreden şutmu çeksin. Topu alır basit ve hızlı oynar. Gerisi yetenekli isimlere kalmış.

Her zaman ki gibi yine tekrarlıyorum. Bu adamı her izlediğimde Galatasaraylılığımı hatırlıyorum.

Hırsı yüzünden hep zamanlama hatası yapıyor Cana, Bursaspor maçında cezalı duruma düştü gördüğü sarı kartla.

Orta sahada ,Cana gibi bir kesici olsaydı rahat maç çıkarırdık. Neill döndükten sonra orta saha ile takım oturmaya başlar.

Gstv'de Türkçe röportaj vermiş.Adam Türkçe'yi söküyor resmen.Yabancı falan değil bildiğin bizden adam.

yabancı oyuncular gelince hemen o ülkenin dilini öğrenmeye çalışması beni ısıtıyor o adama.Moritz Türkçe yi iyi konuşuyor Ersnt 2 sene olmadı Türkçe dediğini anlıyor ama cevabını Almanca veriyor Türkçe cevap vermekte zorlanıyomuş.Alex 6 senedir Türkiyede ama bir gram Türkçe konuşmuyor.BU yüzden pek sevmiyorum Alexi.Haa yabancılar illa Türkçe öğrenmek zorunda değil fakat Türkçe konuşuncada taraftar la oyuncu arasında bi bağ oluyor ısınıyor taraftar o oyuncuya.

Cana yı beğeniyorum ama böyle sık kart görmesi insanı kuşkulandırıyor.Mesela orda ayağına kaycağına omuz atıp durdursaydı daha iyi olurdu kart görmezdi.5 Maçtan birinde oynayamaz böyle olursa.Ama süper bi oyuncu.

Çok önemli bursa maçında cezalı duruma düşdü..

Balta-Servet savunması olacak gibi..Zan umarım iyileşir..En azından iyidir;)

GSTV'deki röportajı var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt