#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Adam acayip bişey ya nasıl tanımlanır nasıl anlatılır bilemiyorum cengaver diyelim en basiti.

Adamsın...

servet roportajda

kana soyle kana boyle diye anlatiyordu

hic konusmamisli bu adamla?

[video=youtube;8mmZTFEBLlo]https://www.youtube.com/watch?v=8mmZTFEBLlo[/video]

Kaptan!

Yalnız çok sert giriyor.Attığı makaslar filan çok tehlikeli takımı sanki 10 kişi bırakacakmış gibi oynuyor..

Bir pozisyonda dönüp tribünleri alkışladı, adamsın Cana :)

Güney tribünüyle harika bi bütünlesme yasadı yürekten oynayan bi adam ayrıca yürekten oynadıgı gibi aklını kullanmayıda unutmuyor cok iyi toplar cıkardı ortasahaya sadece gördügü sarı kartta hatalıydı cok erken davrandı ama ben canayı yekta ve culio transferleriyle beraber ortasahada görmek istiyorum.

Adam hem stoper hem ön libero oynuyor kaç maçtır. Neill'in dönüşüyle orta sahaya geçeceği anı heyecanla bekliyorum. :)

Güney tribünüyle harika bi bütünlesme yasadı yürekten oynayan bi adam ayrıca yürekten oynadıgı gibi aklını kullanmayıda unutmuyor cok iyi toplar cıkardı ortasahaya sadece gördügü sarı kartta hatalıydı cok erken davrandı ama ben canayı yekta ve culio transferleriyle beraber ortasahada görmek istiyorum.

bence de cana nın yeri önlibero olması lazım, defansta çok iyi iş çıkarıyor ama neill dönünce kesinlikle ön liberoya dönmesi lazım; oyunu geriden çok iyi yönetiyor

Kaptanlık yakışır bence Cana'ya ( : dün çok iyiydi.

Ama bursa maçında cezalı duruma düşmesi çok kötü oldu. :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt