#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Size ne kardeşim? Belki de bizim futbol zevkimiz bu? Defans yapan, top kesen, çizgiden top çıkaran, tekmeye tekme ile karşılık veren adamlardan hoşlanıyoruz. Benim de hoşuma bu gidiyor. Tiksindirdiniz be arkadaş, gol de gol , asist de asist diye.Gerçekten takımdaki bütün sorunların kaynağı gibi en günahsız adama böyle yüklenilmesi tiksindirdiniz.

Türkiye´nin en kaliteli futbolcusu Alex Galatasaray maçında sahada yoktu.Bilin bakalım neden ?Acaba şu kötü(!) futbolcu yüzünden olabilir mi?

Ahahahaha. Şuan harbiden sesli güldüm. Tugay bu kulüpte 1-2 yıl daha kalsaydı sonu Nihat Kahveci, Hasan Şaş gibi olacaktı. İngiltere'de geçirdiği 6 istikrarlı yıl insanları bunu söylemeye zorluyor.

Tugay'ı da küfürlerle gönderdi bu taraftar.Cebinden çıkarıp para vermiş adamdır klübe bırakın beni gideyim İskoçya'ya diye.Bu mantıkta taraftara yaranmak zor.

Lorik zaten rövaşata falan atmaya gelmişti bizim kulübe, asıl görevide o ama yapmıyor işte eleştirmekte haklısın.

Rövaşatadan falan geçtik zaten biz. Doğru zamanda doğru yere pas versin yeter durumuna geldik.Azıcık oyun kursun istedik. Hücuma destek versin azıcık istedik.Gereksiz kart görmesin istedik.Topu Servet kullanmak zorunda kalmasın istedik. Top alsın versin yönetsin istedik.Çok mu şey istedik?

Rövaşatadan falan geçtik zaten biz. Doğru zamanda doğru yere pas versin yeter durumuna geldik.Azıcık oyun kursun istedik. Hücuma destek versin azıcık istedik.Gereksiz kart görmesin istedik.Topu Servet kullanmak zorunda kalmasın istedik. Top alsın versin yönetsin istedik.Çok mu şey istedik?

Servet topu kullanmaya zorunlu kalmıyor. Kendisi Neill varken bile topu alıp bam güm şişirmeye çok meraklı.

Ayrıca adamı orta sahada beğenmezler, stopere geçer oradada topunu oynar.49 tane isabetli pas ile takımın en iyi pasörü olur o maçta.Ama Rıdvan gibilerini dinleyip dinleyip gelenlerin aklında kalmış bu etiket.Takımdaki bütün sorunları bu adamın sırtına yüklemiş gidiyorlar.Bazılarında hiç vicdan yok.

Ben de Nazi selamı çakan futbolcuyu avatar resmi yapan adama saygı duymam.Dünya futbolda ırkçılığa karşı savaş veriyor,bizim taraftar profiline bu resmi koyuyor.Gelmiş burda bir de ahkam kesiyor.Hadi biz futbol cahiliyiz.Senin ki ne cahilliği?

Su mal avatari kaldir

bu konuyu tartışmayacağım sadece şunu söliyim o ırkçı değil faşisttir arada fark vardır.

İçimi rahatlattın.

yani ön yargıyı anlıyabiliyorum ama sizce böyle bir adam ırkçı olabilirmi???

_38874491_signs1.jpg

dediğim gibi arada fark var bu konuyu tartışmayacağım burada.

cana forever!!!

Futbola siyaset sokanlara ayar oluyorum.Di Canio ve Lucarelli.Al birini vur ötekine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt