Onur Can Akbaş
Parçalı Üye
- 12 Aralık 2009
- 4.212
- 0
- 1.146
Cevap: #19 Lorik Cana
Saçları kestirse tam süper olacak
Saçları kestirse tam süper olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cana ya sallayanları anlam veremiyorum bir türlü. Yemin ederim vatan hainliği gibi birşey bu ya. Şu an oynadığı daha hiç birşey. Asıl Cana yı gelecek sezon Hagi nin takımı oturunca görücez ki ikinci yarı görüyoruz yavaş yavaş takım birbirne alışıyor.
Keşke Bursa maçında olsaydı. Değerini daha iyi anlayacaktınız.
Kendi cevabını kendin vermişsin hatta sen kendin sallamışsın Cana'ya.. 'Keşke bursa maçında olsaydı' diyorsun ya işte ben de Cana'ya bu yüzden sallıyorum. Dolayısıyla sen de![]()
Mevkisi itibariyle yumuşak olmaması 1. görevidir Cana'nın.
su sana herhangi bir anadolu takiminda türk olarak oynasaydi KASAP diye her mac ana avrat küfür ederdiniz gs de olunca reis diye adami yüceltiyorsunuz
Kimse yumuşak olsun demiyor, Vur diyorsun öldürüyor..
Bu adamı beğenmeyenler var hala.
Kendi cevabını kendin vermişsin hatta sen kendin sallamışsın Cana'ya.. 'Keşke bursa maçında olsaydı' diyorsun ya işte ben de Cana'ya bu yüzden sallıyorum. Dolayısıyla sen de![]()
su sana herhangi bir anadolu takiminda türk olarak oynasaydi KASAP diye her mac ana avrat küfür ederdiniz gs de olunca reis diye adami yüceltiyorsunuz