#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Mustafa Doğan akşam sinir etti.Sergen gitti o devam ediyor şimdi.Canaya sallamaya devam etsinler bakalım.Gereken cevabı sahada verecek.

M.Yıldızı güçlü forvet diye önümüze sunmuşlardı. Taki Cana onu savunana kadar. Futboldan soğudu adam.

Cana ya sallayanları anlam veremiyorum bir türlü. Yemin ederim vatan hainliği gibi birşey bu ya. Şu an oynadığı daha hiç birşey. Asıl Cana yı gelecek sezon Hagi nin takımı oturunca görücez ki ikinci yarı görüyoruz yavaş yavaş takım birbirne alışıyor.

Keşke Bursa maçında olsaydı. Değerini daha iyi anlayacaktınız.

Cana ya sallayanları anlam veremiyorum bir türlü. Yemin ederim vatan hainliği gibi birşey bu ya. Şu an oynadığı daha hiç birşey. Asıl Cana yı gelecek sezon Hagi nin takımı oturunca görücez ki ikinci yarı görüyoruz yavaş yavaş takım birbirne alışıyor.

Keşke Bursa maçında olsaydı. Değerini daha iyi anlayacaktınız.

Kendi cevabını kendin vermişsin hatta sen kendin sallamışsın Cana'ya.. 'Keşke bursa maçında olsaydı' diyorsun ya işte ben de Cana'ya bu yüzden sallıyorum. Dolayısıyla sen de
;)

Kendi cevabını kendin vermişsin hatta sen kendin sallamışsın Cana'ya.. 'Keşke bursa maçında olsaydı' diyorsun ya işte ben de Cana'ya bu yüzden sallıyorum. Dolayısıyla sen de
;)

Mevkisi itibariyle yumuşak olmaması 1. görevidir Cana'nın.

su sana herhangi bir anadolu takiminda türk olarak oynasaydi KASAP diye her mac ana avrat küfür ederdiniz gs de olunca reis diye adami yüceltiyorsunuz

Bu yüzden avrupa'da çekinilen, popüler bir oyuncu. Defansı kötü olsa gittiği her kulüpte istikrarlı bir şekilde oynayıp kaptan olurmu? Hemde Marsilya ve kaptanlığın çok değerli görüldüğü İngiltere gibi bir ülkede?1 ayda kaptanlığa getirdi adamı Steve Bruce.

su sana herhangi bir anadolu takiminda türk olarak oynasaydi KASAP diye her mac ana avrat küfür ederdiniz gs de olunca reis diye adami yüceltiyorsunuz

Liseli mantığı ki muhtemelen öylesindir. Adam topa sert giriyor, toplasan kariyerinde dört kırmızı kartı var.Cana kasap falan değil.

Bu adamı beğenmeyenler var hala.

Cana'yi begenmeyene Gokhan Zan, ne alakaysa artik. Alaka yok tabii maksat gereksizlik yapmak.

;)

vallahi süper cevap bravo. Adam defansta oynuyor ön liberoda oynuyor mecburen kart görücek servet gibi görmezse tuhaf olur zaten.

Madem sevmiyorsununuz neden adam kart yeyince bu kadar ses çıkarıyorsunuz. Servet oynamasa biz sevinecez Cana oynamayınca da siz sevininin. Tabi servet gibi 2yıl kart yemesin önünden geçen gol olsun.

şu ana kadar girdiği pozsiyonlarda pek uzun süreli sakatlanan olmamış.en fazla 1-2 hafta sakatlanmış sakatlanan adam.adam giriyo ama kontrollü giriyor bizim ligdeki kasaplar hayvan gibi giriorlar orası ayrı.

Adnan sezgin demişti Canayı önümüzdeki sezon Türk statüsünde oynatmak için elimizden geleni yapıcaz diye.İnş o gerçekleşir eğer gerçekleşirse çok iyi olacak takım açısından

Çok kötüydü bugün. Tek hamlelik oyuncu neredeyse kırmızı kart görüyordu kazmanın teki!!!

Kaptan olacakmış peeh Ayhan var bu takımda Cana kim ?

Ayık olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt