#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Cana kötü Misimoviç kötü Elano kötü Keita kötü ama Barış, Ayhan, Mustafa Sarp, Hakan Balta, Gökhan Zan bunlar çok iyi dokunulmaz!

Adam sigortaymış.Bazıları bu maçla anladı bazı şeyleri

Sivas maçında arenadaydım istanbulda olmadığımız için sürekli maça gidemiyoruz,yeni stadımızı görme heyecanıda üstüne eklendi futbolcular ısınmaya çıktıklarında tel örgülerin en dibine inip izlemeye başladım ve maç sırasındada izlenimlerim değişmedi lorik cana adamsın,adamdan da ötesin bir insan bu kadar hırslı olamaz,yere düşüyor yılmıyor,kovalıyor,koşuyor,taça giden topu çıkartmamak için depar atıyor bir takımda olması gereken en önemli oyuncu tipi keşke kaptanımız olsa gerçekten çok yakışır.Futbolcu olmasaymış manken olurmuş o derece yakışıklı ama maçın içinde tam bir amele.Amele derken iyi anlamda üstü başı yere düşüp kalkmaktan,kaymaktan çamur içinde,yüzü gözü kan ter içinde ama savaşmaya devam ediyor.Büyüksün :tiphat:

Bu adam (allah korusun) sakatlansa 2 ay uzak kalsa .. dayanamam laaan, biterim :o

Lorik'e laf atan çıkacaksa tekrar,gelsin tartışalım gerekirse, ban yemeyi bile göze alırım.Yoksa bu gidişle futbol takımı beni kanser edecek zaten.

Şu berbat hâldeki takıma bile kendisini yakıştıramayıp da, "yæ bize böyle kasap değil, oyunu iki yönlü oynayacak b2b lazım o zaman bakın nasıl oynuyoruz" diyenleri görmek isteriz Cana'nın oynamadığı maçlarda. Eyvallah adamın ofansa katkısı yok çok fazla, ama en azından defans yapabiliyoruz o varken.

Cana yokken takim lidersiz oynuyor..kimin ne yaptigi belli degil. Cana oldumu hic olmazsa defansiv anlamda takimi organize ediyor bir lider gibi.

Bugün sahada Bursa resmen bizim takımı dövdü. Cana Neill olsaydı bak bakalım nasıl kuzuya dönüyordular. Atara atar yapamazsan hep kaybedersin ki Cana tek başına bir takım Bursa forveti orta sahası onla karşı karşıya gelmek istemezdi.

Şimdi derlerki niye sarı kart gördü o zaman? E be adam o attığı tekme verdiği gözdağı olmasa Sivas maçını belki de alamazdın, dişe diş mücadele edemezdin. Böyle adamlar lazım bize.Teknik meknik geçtim.Cana üstüne takım yapılacak oyuncu. Ayağının altıdaki halı olurum lan.

Hocam gerekli sarı görmüş olabilir ancak şu maçın başka bir önemi vardı. Bu maç sarı görüp cezalı duruma düşmesi bu kadar dokunmazdı. Ayrıca kendisi stoper özellikli bir orta saha olduğunu yani Mehmet Topal'ın bir başka versiyonu olduğunu şimdiye kadar gösterdi.

Eleştirmiyorum ancak bir ŞL maçına bizimle çıkacaksa orta saha değil de stoper mevkiinde oynayabilir. Yani bizim stoperlerimizin tekniği en az Cana kadar olmalıdır.

Hocam gerekli sarı görmüş olabilir ancak şu maçın başka bir önemi vardı. Bu maç sarı görüp cezalı duruma düşmesi bu kadar dokunmazdı. Ayrıca kendisi stoper özellikli bir orta saha olduğunu yani Mehmet Topal'ın bir başka versiyonu olduğunu şimdiye kadar gösterdi.

Eleştirmiyorum ancak bir ŞL maçına bizimle çıkacaksa orta saha değil de stoper mevkiinde oynayabilir. Yani bizim stoperlerimizin tekniği en az Cana kadar olmalıdır.

Marsilya'da 4 sene oynadı ve oynadığı Şl maçlarının hepsinde libero idi.Sadece yanında insana benzeyen orta sahalar oynuyordu.Aradaki fark buydu.Biz adamdan 40 metre ara pası atmasını, adam geçmesini bekliyorsak olmaz.Bunları yapmasın zaten, seven taraftarın nedenleri belli.

Keşke sahada olsaydı da tekme atsaydı,onu bile yapamadık:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt