#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Lorik'e laf atan çıkacaksa tekrar,gelsin tartışalım gerekirse, ban yemeyi bile göze alırım.Yoksa bu gidişle futbol takımı beni kanser edecek zaten.

Gel tartışalım. :D

Ben diyorum ki Türkiye'nin en iyisi. Hatta gelecek yıl takımda durması gerek 2-3 adamdan biri.

Hocam Cana agresif futbolcu. Bizim ligimizde futbolcu yok kasap var. Bu akşam yine şahit olduk. Oyun stiline, agresifliğine rakiplerin bu tutumu da etki ediyor olabilir. Bilemiyorum ama kalite eksikliğinde umarım bizi daha fazla eksik bırakmaz.

Hocam Cana agresif futbolcu. Bizim ligimizde futbolcu yok kasap var. Bu akşam yine şahit olduk. Oyun stiline, agresifliğine rakiplerin bu tutumu da etki ediyor olabilir. Bilemiyorum ama kalite eksikliğinde umarım bizi daha fazla eksik bırakmaz.

Zaten sağlam basan bir orta sahan olsa Cana o tekmeleri atmak durumunda kalmaz.Kendisini daha az paralar emin ol. Mustafa Sarp desen gezici orta saha.Ne yaptığı belli değil.

Ayhan bitmiş okeye dönüyor.

Barış Özbek sadece tekme atıyor, Cana'daki defansif direncin d'si yok, liderliğin oyun okumanın alakası yok.

Ben yanarım bu adamın önüne iki tane orta saha koyamadık ona yanarım.

Cana taş gibi adam ya.EPL tecrübesi marsilya kaptanlığı var.Tüm yabancılarımız bu kalitede olsa rahat şampiyon oluruz

İnşallah önümüzdeki sezon hakettiği kaptanlığı da alacak...

Bugünki mağlubiyetin en önemli sebebini ufukun varlığına değil de cananın yokluğuna yoranlara malum şekilde gülüyorum ;)

Hala akıllanmadınız arkadaş. Sizin güvendiğiniz adamlar kulübün anasını ağlattı 3-4 senedir siz hala Cana kötü, Neill kötü, Rijkaard kötü falan.

Hee afferin size.

Merih sende uğraşma fazla yahu. Adamlar bilmiyor işte zorla ne anlattıracaksın. Bırak yahu. Suç onlarda değil, sende. Oturup adamlara Cana iyi topçu demeye çalışıyorsun. Sabaha kadar anlatsan adamlar yine ''servette iyi ama'' diyecek.

Tutunacakları bir dal Servet kaldı.Balta iyidi,Ayhan iyidi,Barış Özbek iyidi onlara göre.Savundular deli gibi bu adamları, neymiş euro 2008'de iyilermiş bilmemne.Gerçekler çok acı bir şekilde yüzümüze vuruyor ve vuracak da.

Senin yüzünden yenildik Cana,ne biçim adamsın.

Bende sana Yusuf Köse'mle gülüyorum.

Mesajı tam olarak yarım saat önce önce raporlamama ve arkadaşın kendisine özel mesaj atmama rağmen bi düzeltme yoluna gidilmedi, demek oluyor ki arkadaşın mesaj şekli hakaret içermiyor, dolayısıyla benim de ona aynı stilde cevap verme hakkım doğmuş oluyor. Düz mantık ;)

Gelelim mesajıma orçun, edebini takın yoksa senin üzerinde ceviz kırarım
;)

Mesajı tam olarak yarım saat önce önce raporlamama ve arkadaşın kendisine özel mesaj atmama rağmen bi düzeltme yoluna gidilmedi, demek oluyor ki arkadaşın mesaj şekli hakaret içermiyor, dolayısıyla benim de ona aynı stilde cevap verme hakkım doğmuş oluyor. Düz mantık ;)

Gelelim mesajıma orçun, edebini takın yoksa senin üzerinde ceviz kırarım
;)

kurtlar vadisi mi çekiyorsun atarlı genç?

Yusuf Köse forumun yeni parlayanlarından. Yıldızın parlasın.

Bugünki mağlubiyetin en önemli sebebini ufukun varlığına değil de cananın yokluğuna yoranlara malum şekilde gülüyorum ;)

Nesin sen nerenle güldüğünü söyleyemeyecek yazayamacak kadar aciz misin. Gülen yerlerinin ömür boyu güldürmeleri dileğiyle

[video=youtube;8mmZTFEBLlo]https://www.youtube.com/watch?v=8mmZTFEBLlo&feature=player_profilepage[/video]

Allah aşkına bakar mısınız ? Takımı tek tek kucaklıyor, onunla yetinmeyip rakip takımın oyuncularını da kucaklıyor.Reis be !

Olm tamam Cana'yı biz de seviyoruz da yapmayın lan,ben de kucaklayabilirim herkesi yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt