#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Büyük ihtimal yarın ön libero olarak oynayacaktır. Asıl mevkisine döner yani. Neill zaten defansın bankosu konumunda. Formda bir Servet'ide Hagi'nin keseceğini düşünmüyorum. Yinede Hagi'nin işi belli olmaz tabi. Ama keserse yine Neill'i keser demedi demeyin :) Yerine Cana'yı koyabilir. Ama ön libero oynama ihtimali kuvvetle muhtemel :) Bizimde temennimiz o yönde. Başarılar diliyorum kendisine. İnşallah çok iyi maç çıkarırda mevkisinin değişmezi olur. Arkandayız reis ;)

Büyük ihtimal yarın ön libero olarak oynayacaktır. Asıl mevkisine döner yani. Neill zaten defansın bankosu konumunda. Formda bir Servet'ide Hagi'nin keseceğini düşünmüyorum. Yinede Hagi'nin işi belli olmaz tabi. Ama keserse yine Neill'i keser demedi demeyin :) Yerine Cana'yı koyabilir. Ama ön libero oynama ihtimali kuvvetle muhtemel :) Bizimde temennimiz o yönde. Başarılar diliyorum kendisine. İnşallah çok iyi maç çıkarırda mevkisinin değişmezi olur. Arkandayız reis ;)

Bu reis geyiği nerden geliyor? Hala çözemedim biri aydınlatır mı acaba beni.

Bu reis geyiği nerden geliyor? Hala çözemedim biri aydınlatır mı acaba beni.

Taraftarın kendi arasında olağan dışı oluşan bir hitap şekli gibi düşün. Örneğin Servet'e nasıl ayıboğan diyorsa birçok taraftarımız. Cana'nın sahada mücadele etmesi, canla başla oynamak istemesi, savaşması yani bir anlamda karakter yapısı olarak ona reis demeyi uygun görüyor birçok kişi :) Hakediyorda bence :) Sencesini bilemem tabi.

Sabri'ye de reis diyorlar,Cana'ya da hatta Pino'ya da reis diyenler var forumda. Kaç reisi var bu takımın? Hem benim bildiğim reis siyasi bi ünvan,lakap,yakıştırma herneyse...Ülkücülerin kullandığı bir tabir bu.Galatasaray taraftarı içinde her düşünceden insan olduğuna göre bence belli bir siyasi görüşle özdeşleşmiş lakaplar kullanmamak gerek.

Sabri'ye de reis diyorlar,Cana'ya da hatta Pino'ya da reis diyenler var forumda. Kaç reisi var bu takımın? Hem benim bildiğim reis siyasi bi ünvan,lakap,yakıştırma herneyse...Ülkücülerin kullandığı bir tabir bu.Galatasaray taraftarı içinde her düşünceden insan olduğuna göre bence belli bir siyasi görüşle özdeşleşmiş lakaplar kullanmamak gerek.

Kulladığımız ünvanı siyasi amaç uğruna kullanmadığımız aşikar bir şekilde ortada. O yüzden sorun olacağını sanmıyorum ;)

Başka takımlardaki başarısını galatasarayda yakalayamayanlardan birisi.Yediğimiz golde hatası büyük

Golde Cana'nın hatası var. Ama 1. aktör H.Balta. Onun kademesine koşarken kendi mevkisini boş bıraktı.

İlla ki net bir hatası olmasına gerek yok, iyi değildi ilk yarıda.

Yahu illaki iyiydi değildi diye bişey yok.Normaldi işte ilk yarıda çok iş düşmedi.

Hâlâ bu maçta iyi olduğunu söyleyenler var mı?

Hakan Baltadan sonra takımın en kötüsü şu ana kadar gollerin 2sinde hatası var

Bu kadar hatayı başka bir oyuncu yapsaydı neler olurdu cana sempatik türkçe konuşuyor reyiz diye hatalarını söylemeyelim mi

Tamamda.Sonuçta Cana stoper değil ve stopere geçtiğinden beri tek hatalı oynadığı maç buydu.

hep dedigim gibi cana stoper olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt