#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Çok kötüydü bugün.En az 3 yerde rakibin önünü açıp şut şansı verdi ki birisi gol oldu.Ilk golde kademe hatası var.

Evet, bu maç kötü oynadı, doğrudur ama her ne kadar stoper'de oynayabilse de, bu adam orta saha oyuncusudur. Neill ile Cana'nın yerinin değişmesi tamamen gereksiz bir hadise.

Oyuncuyu farklı bir pozisyonda 1-2 maç dışında oynatmaya devam edersen defoları ortaya çıkar yavaş yavaş.Cana da hepsi birden bu maça denk geldi.

Üstelik normalde yapabildiklerinin hiçbirini yapamayınca bu maç felaket oldu.Ön liberoda kötü oynasa arkasında neill toparlama şansı bulurdu ama son adam olunca net 2 gole mal oldu.

Cana'yı bir maç kötü oynadı diye ben asamam kötü deyin eleştirin ama futbolcu değil, defolsun tarzı laflar etmeyin.Uzun zaman sonra ilk kötü oynadı ve stoperde de iyi oynuyordu.Ama yeri libero.

Stoperde de oynayamıyorsa bıraksın bu işi. Cana bu takımın kalibresinde bir isim değildir.

bu hata sürekli devam ederse eleştri yapılır.Hiç mi kredisi yok...Ayrıca benim anlamadığım Neill neden öndede Cana geride

teknikle falan alakasi yok olayin

bu adam tek hamle yaparak ve rakibe baski kurarak oynayan adam

sen kalkip onu son adam yaparsan korkarak yapar o tek hamleleri

sende patlarsin

Kötü oynadı, hele ki Cenk Tosun'un 2. golünde çok boş bıraktı adamı.

Olumsuz yorumlara saygımız var.Her oyuncunun olduğu gibi bugün kötü oynadı malesef.Ama resmen bugünü bekliyormuş gibi gelip Cana'ya sallamak olmaz.Kendini düzeltecektir Cana buna inanıyorum ve bundan sonraki maçta kaldığı yerden devam edecektir.Saygılar.

Hagi'den ne kadar kaleci olursa Cana'dan da o kadar stoper olur.Adamı orta saha diye aldık defanstan çıkamaz oldu.

Hagi'den ne kadar kaleci olursa Cana'dan da o kadar stoper olur.Adamı orta saha diye aldık defanstan çıkamaz oldu.

Valla gayet olur aslında.Arnavut milli takımında da burada oynuyor.Stoper olarak tek kötü maçını oynadı bugün.Önceki maçlardada çok iyidi ama asıl yeri libero o kesin.

Adam geldiğinden beri ilk defa bana göre bir maçta kötü oynadı.Yazdık hataları vardı diye.Sanki Galatasaray şu an da insanüstü futbol oynuyor,mükemmel oyunculara sahipte adamın kalibresine laf ediyorsunuz.

Yorum kirliliği :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt