#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Cana-Culio ikilisi geride etkili olabilir.Öncelikle Misimovic'in affedilmesi de önemli.Cana bu sezonun en iyilerinden oynadığı futbolla, ısrarlan sahip çıkmaya devam edeceğim.

Neill zekası gerekli savunmaya. Orta alanı da karşılıyor ama savunmada Neilli görünce Cana düşük versiyon geliyor bize. Cana orta sahaya çekilmeli ilk rakibi o karşılamalı.

Cana-Culio ikilisi geride etkili olabilir.Öncelikle Misimovic'in affedilmesi de önemli.Cana bu sezonun en iyilerinden oynadığı futbolla, ısrarlan sahip çıkmaya devam edeceğim.

''Elano uzmanı Cem Kılıç'' olur da ''Cana uzmanı Merih İnce'' olmaz mı?....Bu kadar sahiplenmenin Arnavut asıllı olmandan daha geçerli futbola ait sebeplerinin de olmasını isterdim,herkesin görebildiği...Şimdiye kadar gösteremediği performansı bundan sonra gösterip sen haklı çıkarmasını dilerim...

''Elano uzmanı Cem Kılıç'' olur da ''Cana uzmanı Merih İnce'' olmaz mı?....Bu kadar sahiplenmenin Arnavut asıllı olmandan daha geçerli futbola ait sebeplerinin de olmasını isterdim,herkesin görebildiği...Şimdiye kadar gösteremediği performansı bundan sonra gösterip sen haklı çıkarmasını dilerim...

Her görüşe elbet saygımız var. Düzenli olarak ilk 11 oynadığı maçlardan bu yana bana göre tek kötü maçını oynadı.Kredisi sonsuz. Daha da iyi olacaktır.Zamanla görürüz.

Ben Arnavut değilim ama Merih kadar bende sahipleniyorum.Merih gibi herkese cevap verecek kadar forumda bulunamasamda elimden geldiğince savunurum Cana'yı.Bu adam Paris'te ilk oynamaya başladığından beri takip ediyorum. Bazen de keşke buraya gelmeseydi hep Marsilya'da kalsaydı diyorum.

Ayrıca yeri gelmişken, Merih'in Arnavut kökenli olduğunu bilmiyordum.Tanıdığım 2-3 ARnavut kökenli arkadaşım var hepsi de delikanlı ve biraz da sıcakkanlı,heyecanlı insanlardır.Merih de tıpkı onlar gibi :) Kızdırıp durmayın sizde adamı, sürekli cevap yetiştirmeye çalışmasın.

Her görüşe elbet saygımız var. Düzenli olarak ilk 11 oynadığı maçlardan bu yana bana göre tek kötü maçını oynadı.Kredisi sonsuz. Daha da iyi olacaktır.Zamanla görürüz.

Futbolda ''Sonsuz kredi'' diye bir şey yok...Fatih Terim,Hasan Şaş,Mondragon,Arif,Necati:confused:...Orhan Ak,Cihan:D

bi mactan bisey olmaz her mac iyi oynayacak diye bi kaide yok kötü bi günündeydi cana gelecek macta toparlar

Bu takımda en son sampiyonluk gören Lorik Cana'dır (Misimovic kadro dısı) Lorik Cana'da o şanpiyonlugun mimarlarındandır. Onu tartısmak futbola sadece ihanettir.

Şaka bir yana bende cok iyi bulmuyorum. Ama adam yürekten oynuyor bu hosuma gidiyor. Bu kadroda sırıtmaz sonucta BAM 3'lüsünden iyi tabi ki.

cananın kötü gözükmesinin bir sebebi de daha ofansif oynamamızdı. yekta ilk yarıda kötüydü culio ileriye destek vermeye çalıştı ikinci yarı sarp zaten malum. dolayısıyla çok açık verdik.yekta yerine barış olsaydı daha dirençli bir orta saha olurdu. Takımın kadro olarak eksik olduğu tek nokta sağ iç pozisyonu. haginin oraya sabriyi monte etmeye çalışması da bundandı. sabriyi sağ bekten alamayacağını anlayınca sarp,barış yekta tek tek deniyor işte.

Evet arkadaslar, nerdesiniz?

1 aydir "Hagi Canayi ortasahada oynatmaz, belki defansta diyecegim ama oraya da Neil gelecek, orta sahaya ise transfer yapilacak" diye idda ediyordum, maclar baslayinca görürüz demistim... "Cana Hagi nin en cok begendigi oyunculardan biri, ilk 11 de ilk ismi yazilacak 2-3 topcudan biri" diyordunuz.

Adam Neili ortada oynatti be.

Yahu objektif olun ve adamin hele hele orta saha icin ne kadar yetersiz biri oldugunu görün, gözlerinizle izliyorsaniz eger maclari, bunu görmemezlikten gelemezsiniz.

Neil ayrica ortada Canadan cok daha iyi oyniyor, adam kaliteli zaten, nereye koyarsan koy, oynar.

Canaya gelince, bügün en kötü oynayanlardan biriydi. Gercekten yabanci kontenjan icin cok gereksiz bir adam ama yabanci kontenjan su an icin sorun degil, cünkü kadromuz zaten cok kötü.

Ama seneye eger Türk vatandasi olmazsa, kesinlikle yeri olmamali kadroda. Türk vatandasi olabilirse, yedekte oturur, zarari olmaz, senelik verilen 2 milyon euro haric.

Salman, emin ol Cana orta sahada olsaydı bugün yenilmezdik. Tamam Neill'in ayağı falan iyi de, çok ağır ve çok adam kaçırıyor. Cana gibi öne itemiyor takımı. Neyse bunlar görmekle ilgili. Ne desem vazgeçiremeyeceğimi biliyorum,

İyi forumlar...

Mehmet Aurelio gelseydi, 'ovvvvvv harika' gibi kelimeler kullanılacaktı. Ama aralarında hiç bir fark olmadığı gibi, Cana'nın fiziksel olarak da üstünlüğü söz konusu. Ama takım çok kötü olduğu için, hem Cana hemde diğer kaliteli oyuncular çok kötü görünüyor. Cana bugün neden kötü oynadı? Hakan Balta kendi mevkisinin işini yapmadı, Servet oraya koşturdu, Cana Servet'in yerine, Sabri'de Cana'nın yerine. Hakan sistemi alt üst etti ve neticesinde 4-5 oyuncununda kötü oynamasına direk katkı da bulundu. Sarp ve Aydın'ı zaten saymıyorum.

Bir maçlık yer değiştirmesi bir şeyi fark etmez Cana her türlü hagi'nin kafasındaki ilk adamlardan biridir.Verdiği süreler ve güveni ortada. Önümüzdeki maç orta sahaya geçip kaldığı yerden döktürmesini gene izleriz nein problem.

Evet bugün kötüydü Cana. Tekniginin olmadigini hep biliyorduk zaten. Problem o degil. Genelinde faydali buluyorum ama bugün cok kötüydü

Tek hamleli bi oyuncu mesela cenkin attığı 2. golde çalımı yedi hemen önünü kapaması lazımdı çok ağır kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt