#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

ilk golde gögsünle almasaydın keşke nabalım sağlık olsun sen böle yürekten oyna yeterki..

Cana orta sahada Sarp'tan farksız olur. Cana'dan asıl optimal faydalanabileceğimiz yer stoperliktir! Adam boşuna Arnavutluk milli takımında 40 maç stoper olarak oynamamış.

40 maç oynamadı.Arnavut milli takımını izleyecek kadar Cana sever biriyim sadece bu sene oraya geçti.

E madem orta sahada iyi değil, ne diye M.Topal'ın yerine alınır ki

Cana orta sahada Sarp'tan farksız olur. Cana'dan asıl optimal faydalanabileceğimiz yer stoperliktir! Adam boşuna Arnavutluk milli takımında 40 maç stoper olarak oynamamış.

Evet bu adam Marsilya'da 4-5 sene stoper oynayarak kaptan oldu, Sunderland'de 30 küsür maç stoper oynayarak taraftarın sevgilisi oldu. Cidden saçmalıyorsun yani, adam tam bir ön libero...

O değil de Mehmet Topal naptı ?

Evet bu adam Marsilya'da 4-5 sene stoper oynayarak kaptan oldu, Sunderland'de 30 küsür maç stoper oynayarak taraftarın sevgilisi oldu. Cidden saçmalıyorsun yani, adam tam bir ön libero...

O değil de Mehmet Topal naptı ?

Kumaş olarak Topal'dan çok çok iyi bir futbolcu ama bence orta saha devrini tamamladı. Stoperlik şu anda en faydalı olabileceği yer. Arnavut milli takımın boşuna stopere geçmemiş. Orta sahamıza Sabri, Yekta gibi daha çevik futbolcular gerek.

Servet yanında olduğu sürece Cana stoper oynayamaz.Aynı tipte iki stoper olmaz o bölgede.Bu kadar basit.

Servet yanında olduğu sürece Cana stoper oynayamaz.Aynı tipte iki stoper olmaz o bölgede.Bu kadar basit.

Neill-Cana ikilisi stoper mevkisinde en ideal isim. Ama derin Galatasaray Servet'i kimse yedeğe çekemez gibi gözüküyor! Hagi'nin bile gözü korktu.

Kumaş olarak Topal'dan çok çok iyi bir futbolcu ama bence orta saha devrini tamamladı. Stoperlik şu anda en faydalı olabileceği yer. Arnavut milli takımın boşuna stopere geçmemiş. Orta sahamıza Sabri, Yekta gibi daha çevik futbolcular gerek.

Futbolu bilmediğini şu mesajla kanıtladın... Sabri'nin oyun zekası 0 orta saha oynayınca 1 kişi eksik oynuyoruz. Oynayabileceği tek mevki bek...

Sabri maçlarda 3 kişilik oynayabilen bir futbolcu, Sarp ile karıştırmadın herhalde?

Yok yok karıştırmadım sen rahat ol. Sabri de beyin yok. Orta saha oynayabilmek için zekaya sahip olmak gerek. Sabri'yi koyucaksın beke deli gibi koşacak... Barış'ta aynı, sadece koşuyor, beyni yok... Israr etme yani bu olay böyledir, kabul et.

Hani nerde şimdi Cana'cılar? Bu adam dünyanın sayılı ön liberolarından biriydi hani? Nedense stopere çekildi ,stoperdeki adam da ön libero oynar oldu. Ben anlamadım bu işi. Stoper performansı da tam bir faciaydı dün.Göz var nizam var bu adamın neyini beğeniyorsunuz ya?

Hani nerde şimdi Cana'cılar? Bu adam dünyanın sayılı ön liberolarından biriydi hani? Nedense stopere çekildi ,stoperdeki adam da ön libero oynar oldu. Ben anlamadım bu işi. Stoper performansı da tam bir faciaydı dün.Göz var nizam var bu adamın neyini beğeniyorsunuz ya?

biz buradayız. Adam iyi oynarken sizin gibi kaçanlarıda bekleriz buraya.

Sen rahat ol Cana'cılar burda hep. Sen anlamıyorsun, biz de vazgeçtik yani anlatmaktan, haklı çıktığını falan sakın düşünme sana cevap vermediğimiz için..

bir maç kötü oynasın da sallayım diye bekleyenlerden değiliz.Buradayız no problem.

biz buradayız. Adam iyi oynarken sizin gibi kaçanlarıda bekleriz buraya.

Ben iyi oynadığı maç hatırlamıyorum. Sanırım senin beklentinle benim beklentim arasındaki farktan kaynaklanıyor bu durum. Ayrıca sen duygusal ben mantıksal bakıyoruz olaya. Arkadaşım,bu güne kadar onlaraca yüzlerce yabancı futbolcu geldi. Daha ikinci maçtan çoğunun notu verildi,sabır gösterilmedi. Eleştirildi. Cana kaç maç daha kötü oynadıktan sonra eleştirilecek sizin tarafınızdan çok merak ediyorum. Adam gereksiz kırmızı kart görür sesiniz çıkmaz,Elimizdeki tek hedef olan Türkiye Kupası'ndan elenmemize neden olacak pozisyona getirir sesiniz çıkmaz. Ortasaha da iş yapamaz tekniği kötüdür hiç katkı yapmaz sesiniz çıkmaz. Bu adam ne zaman eleştirilecek sizin tarafınızdan?

Ben iyi oynadığı maç hatırlamıyorum. Sanırım senin beklentinle benim beklentim arasındaki farktan kaynaklanıyor bu durum. Ayrıca sen duygusal ben mantıksal bakıyoruz olaya. Arkadaşım,bu güne kadar onlaraca yüzlerce yabancı futbolcu geldi. Daha ikinci maçtan çoğunun notu verildi,sabır gösterilmedi. Eleştirildi. Cana kaç maç daha kötü oynadıktan sonra eleştirilecek sizin tarafınızdan çok merak ediyorum. Adam gereksiz kırmızı kart görür sesiniz çıkmaz,Elimizdeki tek hedef olan Türkiye Kupası'ndan elenmemize neden olacak pozisyona getirir sesiniz çıkmaz. Ortasaha da iş yapamaz tekniği kötüdür hiç katkı yapmaz sesiniz çıkmaz. Bu adam ne zaman eleştirilecek sizin tarafınızdan?

Ulan, 10 senedir tek puan alamadığın Kadıköy'den 1 puanı bu adam sayesinde aldın sen...

Neyse daha cevap vermeyeceğim iyi forumlar..

Cana'nın bireysel hatası düne kadar yoktu. İlk defa yediğimiz bir golde direkt olarak hata yaptı.Ben beklentilerimi buldum ve son maçta hata yaptı diye üstünü çizenler insafsızlık ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt