#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Şunu da aklınıza sokun benim ve benim gibi düşünenlerin Galatasaray sevdası sizin Cana sevdanızla kıyaslanmaz bile.Galatasaray sevdası her zaman daha ağır basar.Hiç bir oyuncu Galatasaray'dan büyük değildir.Galatsaray'a zarar veren ,herşeyi de eleştiririm. Bu nedir ya. Cana için mi tutuyorsunuz siz bu takımı.Aklınızı başınıza alın futboldan anlamıyorsanız da daha az yorum yapın. Bu adam Galatasaray'ın topçusu olacak kalitede değil.İki kere iki dört. Bırakın artık duygusal sempatilerinizi de futbol konuşalım. Hala yok geçmişte 30 maç stoper oynamış da , kaptanmış da.Yakında kaleye geçse evet kalede çok başarılı olacak dersiniz.

Şunu da aklınıza sokun benim ve benim gibi düşünenlerin Galatasaray sevdası sizin Cana sevdanızla kıyaslanmaz bile.Galatasaray sevdası her zaman daha ağır basar.Hiç bir oyuncu Galatasaray'dan büyük değildir.Galatsaray'a zarar veren ,herşeyi de eleştiririm. Bu nedir ya. Cana için mi tutuyorsunuz siz bu takımı.Aklınızı başınıza alın futboldan anlamıyorsanız da daha az yorum yapın. Bu adam Galatasaray'ın topçusu olacak kalitede değil.İki kere iki dört. Bırakın artık duygusal sempatilerinizi de futbol konuşalım. Hala yok geçmişte 30 maç stoper oynamış da , kaptanmış da.Yakında kaleye geçse evet kalede çok başarılı olacak dersiniz.

İnsanların Galatasaray sevgisini sorgulamaya devam edersen ağzının payını alacaksın haberin olsun.Efendi ol.

Ulan, 10 senedir tek puan alamadığın Kadıköy'den 1 puanı bu adam sayesinde aldın sen...

Neyse daha cevap vermeyeceğim iyi forumlar..

Ulan mı? Sana ulan... 10 senedir olmadığımız lig 10. luğuna da Cana ve onun gibi oyuncular yüzünden düştük.Tarihimizin en kötü sezonunu yaşıyoruz be haberin var mı bundan?

evet takımın bu halde olmasının bütün nedeni cana'dır. insafsız herif.

Kadıköy'den 1 puan aldık diye gurur duyan ve bunu Cana'ya bağlayan adama verilecek başa cevabım yok.

cana fazla bize adamlar barış ayhan sarp gibi adamlar varken canayı topçudan saymıyorlar

Rendaşlar sakin biraz,Her maç iyi oynayacak diye birşey yok,Kötü oynadığı maçlarda olacaktır.Önemli olan diğer oyuncuların onun açığını kapatması diyecem ama malesef onu yapan oyuncuda yok.;)

Defansif özellikleri en iyi olan futbolcumuz. BAM lı takım için biraz fazla kaliteli bir oyuncu gerçi.

bu adam marsilyada nasıl oynamış bunca sene, bu performansı hayal kırıklığı yaratıyor bende. ama tahminim bizim takımda bir cünuplup var, kaliteli topçu kim gelirse gelsin kalitesi düşüyor, eskiden iyi dediğimiz oyuncularımız da yerlerde sürünüyor.

Anlamıyorum, anlayamıyorum ya. Hani insanız lan biz görüyoruz aklımız var düşünebiliyoruz falan kafayı yiyeceğim ya ulan kaç maçtır bu adam sırtlamıyor mu takımı ? Kaç maçtır göklere çıkarılan bu adam değil mi ? 1 maç kötü oynama hakkı yok mu lan bunun ? Bize bunlar fazla zaten, getireceksin İnamoto'yu o olacak. O bile fazla aslında...

adamlar çatır çatır pas yapıyor bir allah'ın kulu adam tutmuyor cana mı tutacak tek başına 11 kişiyi. yapmayın Allahıızı severseniz... akşam maçı hepimiz izledik iki pasla kale önündeler iyi bir kadroda cana takımın en etkili silahı olacaktır, yürüyen galatasarayda değil mücadele gücü yüksek galatasarayda cana kendini gösterir. diyelim boşta iki adam var ikisini birden tutamaz insan gücüde bir yere kadar adamı uzaylı yaptınız sonra beklentilerde uçuk oluyor. dünki maçta puyol bile olsa bizi kurtadamazdı...

Anlamıyorum, anlayamıyorum ya. Hani insanız lan biz görüyoruz aklımız var düşünebiliyoruz falan kafayı yiyeceğim ya ulan kaç maçtır bu adam sırtlamıyor mu takımı ? Kaç maçtır göklere çıkarılan bu adam değil mi ? 1 maç kötü oynama hakkı yok mu lan bunun ? Bize bunlar fazla zaten, getireceksin İnamoto'yu o olacak. O bile fazla aslında...

takımı sırtlayan oyuncu senin isminin altında yazan adam gibi oyunculardır, yalandan 2 topa atlayıp her maçta en az 2-3 kez gereksiz ve kartlık faul yapan, 10 metre yanına pas atamayan oyuncular değil, asıl siz buları göremiyorsunuz , tribünlere 2 el hareketi yaptığı zaman mest oluyorsunuz. Birisi bu adamı eleştirdiği zaman da o kişinin ne yemediği hakaret kalıyor ne de futbol bilgisi

adamlar çatır çatır pas yapıyor bir allah'ın kulu adam tutmuyor cana mı tutacak tek başına 11 kişiyi. yapmayın Allahıızı severseniz... akşam maçı hepimiz izledik iki pasla kale önündeler iyi bir kadroda cana takımın en etkili silahı olacaktır, yürüyen galatasarayda değil mücadele gücü yüksek galatasarayda cana kendini gösterir. diyelim boşta iki adam var ikisini birden tutamaz insan gücüde bir yere kadar adamı uzaylı yaptınız sonra beklentilerde uçuk oluyor. dünki maçta puyol bile olsa bizi kurtadamazdı...

aynen

Yeni günah keçisi kendi yerinde bile oynama şansı bulamayan Cana. :)

Dün yaptığı hatalar istisna değil beyler. Cana bu.. Biraz gaza gelip 2 topa fazladan atladı diye onu patrick vieira, john terry yapanlar oldu ama cana bu.. Zannediyor musunuz ki gollerde herkesten fazla sevindiği gözümüzden kaçıyor, zannediyor musunuzki elinden geleni vermeye çalıştığını görmüyoruz.. Evet güzel şeyler bunlar, ama bu 2 şeyi beni de sahaya koysan ben de yaparım.. Cana konusunda beklentilerini artıranlar yanıldı dün akşam.. *İlk yarıda kaptırdığı topta kalemize Cenk tosunun kaçırdığı gol, hemen sonrasında ilk golün başlangıcında rakibe hediye ettiği top, yine uzun top denemelerinde topun rakibe gitmesi, 2. yarıda yine kaptırdığı topta popovun zapatada kalan şutu, yine bir pozisyonda wagner topa daha uzakken gelip cananın önünden topa müdahale etmesi ve tartışılacak bir penaltı pozisyonu, son golde bu kadar basit geçilebilmesi vs. vs. Cana bu maç kötü oynamadı sadece, iyi oynadığı maçlar var desek daha doğru olur.

takımı sırtlayan oyuncu senin isminin altında yazan adam gibi oyunculardır, yalandan 2 topa atlayıp her maçta en az 2-3 kez gereksiz ve kartlık faul yapan, 10 metre yanına pas atamayan oyuncular değil, asıl siz buları göremiyorsunuz , tribünlere 2 el hareketi yaptığı zaman mest oluyorsunuz. Birisi bu adamı eleştirdiği zaman da o kişinin ne yemediği hakaret kalıyor ne de futbol bilgisi

Bunu söyleyerek futbol bilginin ne kadar kıt olduğunu kanıtladığın için senle boş yere tartışmaya girmek istemiyorum. Zamana yazık. Ne kadar anlatsam da anlamayacaksın çünkü.

Bunu söyleyerek futbol bilginin ne kadar kıt olduğunu kanıtladığın için senle boş yere tartışmaya girmek istemiyorum. Zamana yazık. Ne kadar anlatsam da anlamayacaksın çünkü.

böyle bi cevap vereceğini ilk mesajımda belirtmiştim , o yüzden tartışmaya girmeyeceğim, muazzam futbol bilginle çok yaşa cem bey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt